kokius tapukus nuvėliau
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 24, 18:58)
Na patys veltiniai tai manęs kaip ir nenustebino, bet paskirtis "skirta miegot"sužavėjo. Išradingumas begalinis
nu tai reikia suktis iš padėties ..bet šiaip iš broko dažniausiai gimsta šedevrai
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 24, 19:08)
Viskas ten gerai su tais kopijavimais, ir šnekėt reikia, kartais gal ir pasibart. Tik formą gal reiktų tam rinktis kokią truputį kitokią ir ne visur kur papuolė.
Žollia, nu ką aš kopinu, tai turbūt kitiems spręsti, nes man atrodo, kad nieko. Bet gal čia visiems taip atrodo, ką aš žinau . Bet kursuos pas Ingą aš irgi buvau (nors velt ir mokėjau), tad manausi galinti naudot viską, ką ten sužinojau, nes už kursus susimokėjau...
Žollia, nu ką aš kopinu, tai turbūt kitiems spręsti, nes man atrodo, kad nieko. Bet gal čia visiems taip atrodo, ką aš žinau . Bet kursuos pas Ingą aš irgi buvau (nors velt ir mokėjau), tad manausi galinti naudot viską, ką ten sužinojau, nes už kursus susimokėjau...
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 24, 18:08)
Bet kursuos pas Ingą aš irgi buvau (nors velt ir mokėjau), tad manausi galinti naudot viską, ką ten sužinojau, nes už kursus susimokėjau...
Apie ką aš ir kalbu
QUOTE(žollia @ 2011 11 24, 20:18)
Apie ką aš ir kalbu
Matai, aš labai bloga mokinė, nesuvėliau po kursų nei vienos poros 2in1 savarankiškai, ir tik vienai porai kažkokias ale rožes pritaisiau. Totalus negabumas, tokioms net kursai nepadeda
As nezinau, bet man atrodo, jus neturetumet gedytis prasyti uz toki vergiska darba normalaus atlyginimo. Tos , kurios nori pacios darytis(kaip as pati lietuve gi ) po pabandymo ivertins ta darba. O amerikoj vilna beveik 3 kartus brangesne, tai tos lietuviskos tapkes netaip brangiai atrodo, tuo labiau visa amerika ipuolusi i ekolokiska sindroma ir iesko naturaliu produktu (atsibodo kinietiska guma/plastmase ) Ir kiek ziurejau etsy, jusu darbai ir kokybiskiausi ir pigiausi, taigi nusimeskit kompleksus ir pirmyn, sildyti tarptautines kojas
o del kopijavimo, man atrodo, mokytojas parduoda savo kopijavimo teises su kiekviena pamoka nes principe kuria savo "mokykla" ir moko savo stiliaus savo mokinius. Ir geras mokytojas turi didziuotis savo gerais mokiniais
Besijuokianti -nu tikrai , totalus negabumas
o del kopijavimo, man atrodo, mokytojas parduoda savo kopijavimo teises su kiekviena pamoka nes principe kuria savo "mokykla" ir moko savo stiliaus savo mokinius. Ir geras mokytojas turi didziuotis savo gerais mokiniais
Besijuokianti -nu tikrai , totalus negabumas
QUOTE(žollia @ 2011 11 24, 17:59)
Bet jei jau parduodant tik užsienietėm, tai kam pykt ant savo mokinių lirtuvių už išmoktų pamokų namų darbus?
Va, net kurpalius jau pačios darom O nuo ko kopini?
Va, net kurpalius jau pačios darom O nuo ko kopini?
dvi skirtingos temos, dėl užsieniečių pasisakiau, dėl kitos 100% sutinku su ziit nuomone, beje dėl pirmos su ja irgi teisingas požiūris
Kurpalius tai nuo kurpado be abejo parodysiu,kas gausis,jei įdomu.
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 18:59)
maniau juokauji
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 24, 19:25)
maniau juokauji
nu ne,jei jau turiu tokią nacionalinę vertybę,kaip lietuvišką charakterį, tai ir darau pati
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 20:01)
nu ne,jei jau turiu tokią nacionalinę vertybę,kaip lietuvišką charakterį, tai ir darau pati
, faktas, kad pridarysi pardavimui
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 24, 20:12)
, faktas, kad pridarysi pardavimui
pirktum? ar iškart į užjūrius? vargšas kaimyno pamatas...
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 20:01)
O kiek įrankių prireikėėėė
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 20:15)
vargšas kaimyno pamatas...
Bet tokio storo putplasčio nesu mačiusi Bet juk jis bjauriai žiugžžžda pjaustant, brrrr. Turbūt neklausei kaimyno?