Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

kokius tapukus nuvėliau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 24, 18:58)
Na patys veltiniai tai manęs kaip ir nenustebino, bet paskirtis "skirta miegot"sužavėjo. Išradingumas begalinis thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tai reikia suktis iš padėties ..bet šiaip iš broko dažniausiai gimsta šedevrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 24, 19:08)
Viskas ten gerai su tais kopijavimais, ir šnekėt reikia, kartais gal ir pasibart. Tik formą gal reiktų tam rinktis kokią truputį kitokią ax.gif ir ne visur kur papuolė.

Žollia, nu ką aš kopinu, tai turbūt kitiems spręsti, nes man atrodo, kad nieko. Bet gal čia visiems taip atrodo, ką aš žinau ax.gif . Bet kursuos pas Ingą aš irgi buvau (nors velt ir mokėjau), tad manausi galinti naudot viską, ką ten sužinojau, nes už kursus susimokėjau...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 24, 18:08)
Bet kursuos pas Ingą aš irgi buvau (nors velt ir mokėjau), tad manausi galinti naudot viską, ką ten sužinojau, nes už kursus susimokėjau...

Apie ką aš ir kalbu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 24, 20:18)
Apie ką aš ir kalbu  drinks_cheers.gif

Matai, aš labai bloga mokinė, nesuvėliau po kursų nei vienos poros 2in1 savarankiškai, ir tik vienai porai kažkokias ale rožes pritaisiau. Totalus negabumas, tokioms net kursai nepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti
As nezinau, bet man atrodo, jus neturetumet gedytis prasyti uz toki vergiska darba normalaus atlyginimo. Tos , kurios nori pacios darytis(kaip as pati biggrin.gif lietuve gi biggrin.gif ) po pabandymo ivertins ta darba. O amerikoj vilna beveik 3 kartus brangesne, tai tos lietuviskos tapkes netaip brangiai atrodo, tuo labiau visa amerika ipuolusi i ekolokiska sindroma lotuliukas.gif ir iesko naturaliu produktu (atsibodo kinietiska guma/plastmase biggrin.gif ) Ir kiek ziurejau etsy, jusu darbai ir kokybiskiausi ir pigiausi, taigi nusimeskit kompleksus ir pirmyn, sildyti tarptautines kojas 4u.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

o del kopijavimo, man atrodo, mokytojas parduoda savo kopijavimo teises su kiekviena pamoka g.gif nes principe kuria savo "mokykla" ir moko savo stiliaus savo mokinius. Ir geras mokytojas turi didziuotis savo gerais mokiniais mirksiukas.gif

Besijuokianti -nu tikrai , totalus negabumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 24, 17:59)
Bet jei jau  parduodant tik užsienietėm, tai kam pykt ant savo mokinių lirtuvių už  išmoktų pamokų  namų darbus? bigsmile.gif
lotuliukas.gif
Va, net kurpalius jau pačios darom biggrin.gif  O nuo ko kopini? g.gif 

dvi skirtingos temos, dėl užsieniečių pasisakiau, dėl kitos 100% sutinku su ziit nuomone, beje dėl pirmos su ja irgi drinks_cheers.gif teisingas požiūris

Kurpalius tai nuo kurpado be abejo biggrin.gif parodysiu,kas gausis,jei įdomu.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 18:59)

Kurpalius tai nuo kurpado be abejo biggrin.gif  parodysiu,kas gausis,jei įdomu.

maniau juokauji biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 24, 19:25)
maniau juokauji  biggrin.gif  biggrin.gif

nu ne,jei jau turiu tokią nacionalinę vertybę,kaip lietuvišką charakterį, tai ir darau pati lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu geras, Raganėle, pavarai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 20:01)
nu ne,jei jau turiu tokią nacionalinę vertybę,kaip lietuvišką charakterį, tai ir darau pati lotuliukas.gif

thumbup.gif , faktas, kad pridarysi pardavimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 24, 20:12)
thumbup.gif , faktas, kad pridarysi pardavimui lotuliukas.gif

pirktum? g.gif ar iškart į užjūrius? biggrin.gif vargšas kaimyno pamatas...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 20:01)

thumbup.gif O kiek įrankių prireikėėėė bigsmile.gif

QUOTE(raganele @ 2011 11 24, 20:15)
vargšas kaimyno pamatas...

Bet tokio storo putplasčio nesu mačiusi bigsmile.gif Bet juk jis bjauriai žiugžžžda pjaustant, brrrr. Turbūt neklausei kaimyno? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 lapkričio 2011 - 20:33