Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 20, 22:57)
Da biški mkaronų

user posted image
Papildyta:
Katinyti, bet lygiai taip pat būna ir su daiktų kurį kokioj internetinėj parduotuvėj perki.. na fabrikinį. Gauni ir žiūri, kad kažkaip kitaip atrodo.

Na bet ir grožis... wub.gif
Jeigu neklystu, velta iš sluoksnos. Bet ar praktiška? Nes net karšinys apsinešioja (ir kalbu ne apie padukus).
Atsakyti
Vis seku jūsų temą. Grožių daug. Mano pirmosios šlepetės iš Ingos kursų ax.gif Dabar eilė atėjo vaikams batukams unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Juperi, labai 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 11 24, 15:50)
Vis seku jūsų temą. Grožių daug. Mano pirmosios šlepetės iš Ingos kursų ax.gif Dabar eilė atėjo vaikams batukams unsure.gif

užskaitau biggrin.gif ar patiko kursai?

Man žinokit labai niežti liežuvis tongue.gif visgi įdomi jūsų nuomonė, čia šiaip- sveikai diskusijai. Minėtoji kursų vedėja dažnai ėmė piktintis viešai, kad kopijuojami modeliai. Sutinku, negražu. Ypač viens prie vieno. Bet jei tarkim aš buvau jos kursuose ir išmokau velti dvisluoksnius, trisluoksnius, su skylėm ir pan. tapkiukus, tai ku dabar daryt? Nebevelt tokių ar spalvų ginkdie panašių nepasirinkt? kur čia ta riba kopijavime? g.gif Nu čia toks slidus reikalas unsure.gif
Įdomi jūsų nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 24 lapkričio 2011 - 15:15
QUOTE(merope87 @ 2011 11 24, 16:47)
Na bet ir grožis...  wub.gif
Jeigu neklystu, velta iš sluoksnos. Bet ar praktiška? Nes net karšinys apsinešioja (ir kalbu ne apie padukus).

O koks skirtumas sluoksna ar karsinys? Plaukas tai pats, gali but sluoksna 29 mic., ir gali but karsinys 21 mic. Tik vienas plaukas susukuotas i grazia kasa, o kitas i kaltuna, vat ir visas skirtumas.
Atsakyti
Žydraake, pavykęs mokslas biggrin.gif labai suglostyta gražiai. Nors man grynai subjektyviai nepatinka nukapotais užkulniais veltinukės, man patinka su labai aukštais ax.gif

Juperi, aguonos nerealios wub.gif o su baltumu tokiu tai bijočiau prie grindų prisiliest...

Apie kopijavimus jau tiek prisiplėtota senose temose, kad ištisas dėl to praleist tekdavo biggrin.gif nulis info apie veltinį, tik tai, kas yra kopijavimas. Kopijuoti negarbinga negražu, bet savintis bet kokius kringelius ar tuo labiau visuotinai madingus spalvų derinius sau - nesąmonė. Kur baigiasi viena ir prasideda kita - niekas nenustatys ypač moralinėje plotmėje.
Įstatymai Europoj paprasti - bet koks pakeitimas gaminį daro nebekopija. Uždėsit ant pilkos klumpės Srauniosios makaronus - ir jau bus naujas KŪRINYS biggrin.gif Amerikoj tas kiek kitaip veikia, bet mūsuose tik tekstai yra saugomi griežtai, o kūrinio išvaizda - bet kokia modifikacija paverčia jį ne kopija. Minėtieji vieši pasisakymai yra puikios meistrės nuosavo įvaizdžio gadinimasis, manau, bet ne kaip vėlėjos, o kaip verslininkės.
Papildyta:
QUOTE(merope87 @ 2011 11 24, 14:47)

ne aš vėliau, bet žinau kaip šita stora suoksna nešiojasi - praktiškiau nebūna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 11 24, 14:47)

Ačiū smile.gif
Dažniausiai mėgstu velt iš sluoksnos. O sluoksna sluoksna nelygu. Čia 29 mic mirksiukas.gif Stora, bet ne per stora. Nenukankinta chemikalais. Čia gal toks labiau mita spaplitęs, kad sluoksna plona švleni, o karšinys patvarus. Nes LT prekeiviai tą siūlo, o iš tiesų vilnos amplitudė yra be galo plati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2011 11 24, 15:15)
Man žinokit labai niežti liežuvis  tongue.gif visgi įdomi jūsų nuomonė, čia šiaip- sveikai diskusijai. Minėtoji kursų vedėja dažnai ėmė piktintis viešai, kad kopijuojami modeliai. Sutinku, negražu. Ypač viens prie vieno. Bet jei tarkim aš buvau jos kursuose ir išmokau velti dvisluoksnius, trisluoksnius, su skylėm ir pan. tapkiukus, tai ku dabar daryt? Nebevelt tokių ar spalvų ginkdie panašių nepasirinkt? kur čia ta riba kopijavime?  g.gif  Nu čia toks slidus reikalas  unsure.gif
Įdomi jūsų nuomonė  4u.gif

oj... doh.gif Dabarnežinau ar išsiplėst, ar tiesiog užsikišt ir pasėdėt ramiai, kol kt. temą pradėsim.

Nu bet pvz. nu aš nemokyčiau velt makaronų tarkim. Bet nu nesu tikra ar kas nesugalvos ju ten priklijuot bilekaip, kad panašiai atrodytų. Kita vertus, aš nemačiau kažkaip ant tiek kokybiškų jos ar ne jos darbų kopijų. O kas moka daryt kokybiškai, tai kažkaip na turi išradingumo.

O dėl tų burbėjimų tai pritariu raganėlei.
Atsakyti
Na aš manau kas liečia kopijavimą, tai kopija galima laikyti tikrai kažkokio labai originalaus darbo nuplagijavimą, kažkokios ypatingos detalės, kurią galima laikyti beveik darbo parašu, kopiją, bet ir tai, išskirtinio darbo nelabai nukopijuosi, nes jis turės tokių detalių, kurias paprastai nepadarysi, nes net nežinosi kaip tai padaryti. Jei kalbant apie šlepetes, tai paprastų balerinkių ar aulinių , kad ir du viename, jos visos panašios vienos į kitas tik papuošimai skiriasi. Kažkokio pavilgiavimo ar gėlytės panašų prisiuvimą ar galima laikyti kopija? manau, kad ne. 2-3 ar net 4 sluoksnių padarymą prie skylės ar tai kažkieno kopija? manau, kad ne. Suraitytos rožės prisiuvimas, kurgi jau ta kopija būtų, idėja kad prisiūtarožė? nu ne...
Bet pats faktas, kad kažkieno padarytą darbą identiškai perdaryti, tai jau neįdomu, darbe turi būti kažkas savito smile.gif Savo minčių pateikimas juk tai ir yra įdomiausia veliant smile.gif
UPs prirašiau, gal net nelabai suprantamai blush2.gif
Atsakyti
Žydraakėgražūs tapai, tik nu šiaip nemėgstu komentuot darbų. Aš būčiau ir keltį užklosčius 4u.gif Kad nebūtų nukirsto kanto.
Atsakyti
ak, tai jau pridiskutuota buvo.. smile.gif
pasirašau po kiekvienos žodžiu, man šiaip, smalsu buvo, ar aš viena tokia įžvalgi dėl tų burbėjimų viešai lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 24 lapkričio 2011 - 17:03
QUOTE(Rittule @ 2011 11 24, 17:02)
ak, tai jau pridiskutuota buvo.. smile.gif
pasirašau po kiekvienos žodžiu, man šiaip, smalsu buvo, ar aš viena tokia įžvalgi dėl tų burbėjimų viešai lens.gif

matai esam čia kaikurios kitoj vietoj jos gyvų pasisakymų priskaičiusios, tai ne naujiena smile.gif)
Atsakyti
Dviračio nebeišrasim 4u.gif Internete tų idėjų milijonai, o taip pat tikrai nepadarysi. O minėtos meistrės darbai originalūs jau vien dėl to, kad iš savo avių vilnos velia- va kur originalu. Be to, ji kursuose pati moko visų tų subtilybių. Negi kursuose pasimokiusi naujokė tik sau tevels? Naivu būtų tikėtis, nes tikrai vels ir pardavimui. Ir ji, manau, puikiai suvokia. Ir aplamai, man nemalonu buvo paskaityti, kad ji lietuvėms nebevelia (supratau-per prastas lygis).
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 24, 17:11)

Manau lietuvės nori pigiau, gal todėl nebedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 24 lapkričio 2011 - 17:18