Žydraake, pavykęs mokslas
labai suglostyta gražiai. Nors man grynai subjektyviai nepatinka nukapotais užkulniais veltinukės, man patinka su labai aukštais
Juperi, aguonos nerealios
o su baltumu tokiu tai bijočiau prie grindų prisiliest...
Apie kopijavimus jau tiek prisiplėtota senose temose, kad ištisas dėl to praleist tekdavo
nulis info apie veltinį, tik tai, kas yra kopijavimas. Kopijuoti negarbinga negražu, bet savintis bet kokius kringelius ar tuo labiau visuotinai madingus spalvų derinius sau - nesąmonė. Kur baigiasi viena ir prasideda kita - niekas nenustatys ypač moralinėje plotmėje.
Įstatymai Europoj paprasti - bet koks pakeitimas gaminį daro nebekopija. Uždėsit ant pilkos klumpės Srauniosios makaronus - ir jau bus naujas KŪRINYS
Amerikoj tas kiek kitaip veikia, bet mūsuose tik tekstai yra saugomi griežtai, o kūrinio išvaizda - bet kokia modifikacija paverčia jį ne kopija. Minėtieji vieši pasisakymai yra puikios meistrės nuosavo įvaizdžio gadinimasis, manau, bet ne kaip vėlėjos, o kaip verslininkės.
Papildyta:
QUOTE(merope87 @ 2011 11 24, 14:47)
Na bet ir grožis...
Jeigu neklystu, velta iš sluoksnos. Bet ar praktiška? Nes net karšinys apsinešioja (ir kalbu ne apie padukus).
ne aš vėliau, bet žinau kaip šita stora suoksna nešiojasi - praktiškiau nebūna