Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Gal žinote, kur Vilniuje gali prisiūti padus veltiniams? Buvau dviejose avalynės taisyklose, tai nesiima meistrai tokio darbo sad.gif
Atsakyti
ai va, siandien buvo Alytaus Kolegijoj parodeles atidarymas...tai viena foto imetu,,, mirksiukas.gif o tai sakysit, kad neveliu...o as veliu, veliu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
dailu, Juperi 4u.gif
Atsakyti
Veltinis iš veltinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 23, 20:03)
ai va, siandien buvo Alytaus Kolegijoj parodeles atidarymas...tai viena foto imetu,,, mirksiukas.gif o tai sakysit, kad neveliu...o as veliu, veliu tongue.gif

user posted image

grazu wub.gif
Atsakyti
Tu ne tai , kad veli , tu tampi parodine mergaite thumbup.gif .JAu man šita foto , tai fantastiška thumbup.gif wub.gif .Va tai štai ir fonas ir idėja kaip fotkinti savo darbelius thumbup.gif .
Atsakyti
Gražu thumbup.gif Ar tik ne Faustas pasidarbavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 24, 11:39)
tu tampi parodine mergaite  thumbup.gif

as ne Olialia pupyte...as Ohohoooo mergyte lotuliukas.gif
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 24, 12:32)
Gražu thumbup.gif  Ar tik ne Faustas pasidarbavo biggrin.gif

Nea...tikrai schmoll.gif Faustas gal tik merginas fotkina... man besimokant technikume-teko is jo perpirkinet savo foto (normalios,bet jis tiesiog bernam parduodavo jeigu pati nenusipirkdavai) va taip va!!!
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 24, 12:38)

Nea...tikrai schmoll.gif Faustas gal tik merginas fotkina... man besimokant technikume-teko is jo perpirkinet savo foto (normalios,bet jis tiesiog bernam parduodavo jeigu pati nenusipirkdavai) va taip va!!!

Sakau gal nuseno ir perėjo ant šlepečių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 24, 12:40)
Sakau gal nuseno ir perėjo ant šlepečių lotuliukas.gif

matomai dar ne iki tiek... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 22, 17:08)
Klaipėdoj berods Veltinio namai yra. Bet ar jie tebeprekiauja vėlimui skirtom medžiagom - nežinau smile.gif . Reiktų turbūt skambint...

schmoll.gif nebeturim Klaipedoje veltinio namu jau nuo juros sventes doh.gif doh.gif doh.gif
Dabar io grozius stebim tik interneto platybese verysad.gif
Atsakyti
Juperi, labai geras vaizdelis 4u.gif
Atsakyti