Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

uoj, dzūkiškų batukų nepamatiau biggrin.gif labai smagiai nuglostyti smile.gif Man tai aulinukams užtenka kantrybės tik kūdikiškiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2011 11 22, 17:41)
Sveikos wink.gif

grazios thumbup.gif
Atsakyti
Rittule, o jau kai man tokia spalva prie širdies! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal dar ne visos atlenkiamu kurpaliu užsipirkot? turiu kelias atliekamas poras senovinio 27 dydzio - tikriausiai 42,
25,5 dydzio - tikriausiai 40
ir 24 -24,5 --- 38, 38,5

jeigu ka domina rasykit A.Z

user posted image
Atsakyti
Aukštakulnes smailianoses tapkes velsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Gražios tapkikės, nors man priekyje tu tokiu platesniu forma labiau patinka ax.gif
Atsakyti
Ritule, Dzūke, gražios abiejų šlepetės:ir spalvos, ir išglostytos. 4u.gif

Smailianosių šlepečių schmoll.gif , nebent tuos priekio galus nukapot kaip tai:D
Atsakyti
Dėkui dar kart, kad labai nepeikiat biggrin.gif

Aš prisiėmiau užsakymą(per nuotolį biggrin.gif ) nuvelti ortopedinius aulinukus, kad tilptų spec. padukas ir žinoma koja biggrin.gif Jau padariau,tik neaišku, reiks mest, ar tiks unsure.gif
Atsakyti
o tai kur parodymas? Storinai gal kažkaip kitaip padą?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 23, 09:08)
o tai kur parodymas? Storinai gal kažkaip kitaip padą?

Turbūt parodysiu, kai žinosiu tinka ar ne biggrin.gif Aulinukai kaip aulinukai, tik pagal išmierą reikėjo gan plačius daryt, tiksliau aukštesnius ties pėda. Neturėjau ką kišt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 23, 09:13)
Turbūt parodysiu, kai žinosiu tinka ar ne biggrin.gif  Aulinukai kaip aulinukai, tik pagal išmierą reikėjo gan plačius daryt, tiksliau aukštesnius ties pėda. Neturėjau ką kišt doh.gif

Aš tai dar papildomai nuvėliau vidpadžius, kad supinatorius nesimatytų. Tik į šlepetes, ne į aulinukus.
Atsakyti
aš irgi galvojau apie vitpadžius mamai. bet tada velta tapkutė apart to, kad ji rankų darbo, įdomesnė, netenka savo pagrindinės prasmės - šildyti, masažuoti, neprakaituoti mastau.gif nes koja liečiasi tarkim su odiniu ar plastikiniu paduk ir tik viršus ar čiurna šildoma. todėl atsisakiau tokios minties, nors būtų mamai patogiau, manau.
arba tikrai - dar davelti ant viršaus vitpaduką, bet tuomet vėlgi - ar supinatoriaus skliauto dydžio neiškreips mastau.gif

dar buvau sugalvojusi kad veliant tiesiog skliauto vietoje dėti daugiau vilnos, juk koja vistiek šiek tiek tapkę formuoja, gal natūraliai supinatorius išsimindytų, bet vėlgi rizika - jei per daug kažkur pridėsi, gali būti daugiau nepatogumo, nei patogumo. adatėlėm pribadyt vėliau gal kuokštą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 23 lapkričio 2011 - 10:04
Šiandien specialiai užėjau pasižiūrėti į Panoramą jau seniau aptartų veltinių. Nu tokių tai tikrai nenoriu unsure.gif Paprastos tapkės susiūtos iš veltinio lakštų, padas odinis, ant kulno iš viršaus irgi gabaliukas odos, o kaina apie 70 Lt, ilgi veltiniai irgi veltinio lakštas su padais, bet tokie kaip pencinykų man jie , kaina tai apie 400 Lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 23 lapkričio 2011 - 13:02