uoj, dzūkiškų batukų nepamatiau labai smagiai nuglostyti Man tai aulinukams užtenka kantrybės tik kūdikiškiems
QUOTE(Rittule @ 2011 11 22, 17:41)
Sveikos
grazios
Rittule, o jau kai man tokia spalva prie širdies!
Aukštakulnes smailianoses tapkes velsit .
Gražios tapkikės, nors man priekyje tu tokiu platesniu forma labiau patinka
Gražios tapkikės, nors man priekyje tu tokiu platesniu forma labiau patinka
Ritule, Dzūke, gražios abiejų šlepetės:ir spalvos, ir išglostytos.
Smailianosių šlepečių , nebent tuos priekio galus nukapot kaip tai:D
Smailianosių šlepečių , nebent tuos priekio galus nukapot kaip tai:D
Dėkui dar kart, kad labai nepeikiat
Aš prisiėmiau užsakymą(per nuotolį ) nuvelti ortopedinius aulinukus, kad tilptų spec. padukas ir žinoma koja Jau padariau,tik neaišku, reiks mest, ar tiks
Aš prisiėmiau užsakymą(per nuotolį ) nuvelti ortopedinius aulinukus, kad tilptų spec. padukas ir žinoma koja Jau padariau,tik neaišku, reiks mest, ar tiks
o tai kur parodymas? Storinai gal kažkaip kitaip padą?
QUOTE(žollia @ 2011 11 23, 09:08)
o tai kur parodymas? Storinai gal kažkaip kitaip padą?
Turbūt parodysiu, kai žinosiu tinka ar ne Aulinukai kaip aulinukai, tik pagal išmierą reikėjo gan plačius daryt, tiksliau aukštesnius ties pėda. Neturėjau ką kišt
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 23, 09:13)
Turbūt parodysiu, kai žinosiu tinka ar ne Aulinukai kaip aulinukai, tik pagal išmierą reikėjo gan plačius daryt, tiksliau aukštesnius ties pėda. Neturėjau ką kišt
Aš tai dar papildomai nuvėliau vidpadžius, kad supinatorius nesimatytų. Tik į šlepetes, ne į aulinukus.
aš irgi galvojau apie vitpadžius mamai. bet tada velta tapkutė apart to, kad ji rankų darbo, įdomesnė, netenka savo pagrindinės prasmės - šildyti, masažuoti, neprakaituoti nes koja liečiasi tarkim su odiniu ar plastikiniu paduk ir tik viršus ar čiurna šildoma. todėl atsisakiau tokios minties, nors būtų mamai patogiau, manau.
arba tikrai - dar davelti ant viršaus vitpaduką, bet tuomet vėlgi - ar supinatoriaus skliauto dydžio neiškreips
dar buvau sugalvojusi kad veliant tiesiog skliauto vietoje dėti daugiau vilnos, juk koja vistiek šiek tiek tapkę formuoja, gal natūraliai supinatorius išsimindytų, bet vėlgi rizika - jei per daug kažkur pridėsi, gali būti daugiau nepatogumo, nei patogumo. adatėlėm pribadyt vėliau gal kuokštą
arba tikrai - dar davelti ant viršaus vitpaduką, bet tuomet vėlgi - ar supinatoriaus skliauto dydžio neiškreips
dar buvau sugalvojusi kad veliant tiesiog skliauto vietoje dėti daugiau vilnos, juk koja vistiek šiek tiek tapkę formuoja, gal natūraliai supinatorius išsimindytų, bet vėlgi rizika - jei per daug kažkur pridėsi, gali būti daugiau nepatogumo, nei patogumo. adatėlėm pribadyt vėliau gal kuokštą
Šiandien specialiai užėjau pasižiūrėti į Panoramą jau seniau aptartų veltinių. Nu tokių tai tikrai nenoriu Paprastos tapkės susiūtos iš veltinio lakštų, padas odinis, ant kulno iš viršaus irgi gabaliukas odos, o kaina apie 70 Lt, ilgi veltiniai irgi veltinio lakštas su padais, bet tokie kaip pencinykų man jie , kaina tai apie 400 Lt