Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(dzūkė @ 2011 11 22, 14:52)
Atitempiu ir aš pora paskutinių vėlimų. Sakau gal pagirsit , ar papeiksit biggrin.gif

good.gif boruzeles ypac.

turiu ir as prasyma tapkiu su kamuoliu. ax.gif
Atsakyti
Dzuke, labai gražios šlepetės, kaip pieštuku papieštos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 22, 10:44)
Ronet bigsmile.gif , kokie įdomūs 4u.gif
Labai įdomu būtų sužinoti, kuriose pardėse  Mažeikiuose yra latekso. Aš kažkodėl iš Vilniaus siunčiuosi g.gif

Naftininkų gatvėje parduotuvė "perliukas" ten turi bespalvio, sekančiame name yra audiniai ir grynai šalia siūlai, tai ten tūrėjo rožinio ir žydro. Na nejau nėra čia KLAIPĖDIEČIŲ , labai skubiai reikia o niekur nerandu, siustis nenoriu, nes negaliu ilgai laukti
Atsakyti
Klaipėdoj berods Veltinio namai yra. Bet ar jie tebeprekiauja vėlimui skirtom medžiagom - nežinau smile.gif . Reiktų turbūt skambint...
Atsakyti
Sveikos wink.gif

QUOTE(Ronet @ 2011 11 22, 09:22)
Vos tilpo ant mano staliuko toks dydis, kočiojau žaliuzėj  biggrin.gif  Bet ir jėgos kiek įdėjau, jaučiaus kaip po kokių šatngų kilnojimo, vienu momentu net gailėjaus, kad ėmiausi tokio dydžio gaminti  g.gif

thumbup.gif

manęs šiandien užklausė dėl 47 dydžio doh.gif gerai, kad aš jau 'rezervuota' iki Kalėdų biggrin.gif

o dėl dydžių, tai remiuosi ta labiausiai paplitusia lentele, vaikiškiems dažniausiai konkrečius cm nurodo ir šiaip pasiklausinėju apie kojos ypatumus biggrin.gif

Parodau saviškes ant Kurpado kurpalių ir vis dėl dydžio nerimauju g.gif siauros jos, bet jaučiu vistiek reik matuot tiksliai vidaus ilgį, nes kaip sakot prasitampys ir tada jau kris g.gif vienu žodžiu, neturėjo bobutė problemų, nusipirko kurpalių doh.gif negaliu apsiramint doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labai simpatiškos thumbup.gif
Atsakyti
Ritule, man irgi labai dailios. Ir spalviškai labai gražios 4u.gif
Atsakyti
labai gražios Rittule wub.gif , noriu paklausti kiek kainuoja siuntimas registruotas 1,050kg, nesu nieko siuntusi, žiūrėjau post.lt bet nieko nesupratau g.gif, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 11 22, 19:01)
labai gražios Rittule  wub.gif , noriu paklausti kiek kainuoja siuntimas registruotas 1,050kg, nesu nieko siuntusi, žiūrėjau post.lt bet nieko nesupratau  g.gifax.gif

PAŠTO KORESPONDENCIJOS SIUNTOS

Siunčiant Lietuvoje
Vienos pašto korespondencijos siuntos svoris: 1050 g
Siunčiamų pašto korespondencijos siuntų skaičius: 1
Kaina siunčiant nepirmenybiniu būdu 4.25 Lt be PVM
Kaina siunčiant pirmenybiniu būdu 4.9 Lt be PVM
Pašto korespondencijos siuntoms iki 2 kg (universalioji pašto paslauga) PVM netaikomas. Pašto korespondencijos siuntoms, sunkesnėms kaip 2 kg, taikomas PVM.
Atsakyti
taip išeina kad 5 lt užtenka man pravesti papildomai g.gif
Atsakyti
Ritule, pasakiškos spalvytės wub.gif ir gėlytės labai smile.gif norėčiau tokių biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, tarusioms žodelį biggrin.gif

QUOTE(raganele @ 2011 11 22, 19:28)
Ritule, pasakiškos spalvytės  wub.gif ir gėlytės labai smile.gif norėčiau tokių biggrin.gif

drinks_cheers.gif , imk biggrin.gif
Atsakyti