Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Ronet @ 2011 11 22, 06:39)
Srauni upe, kad labai didelė keliasi net iek tiek puslapį pratampo, tai mažesnę įdėjau smile.gif

tik dabar daėjokad paspaudus didesnė atsidaro biggrin.gif biggrin.gif Tikrai kokie nučiustinti, dailūs.
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 22, 09:24)
Aš 30 cm.  laikyčiau kokiu 39 dydžiu smile.gif .

pagal ką tu čia taip manuoji? MAno koja 39 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif TIkrai ne 30 cm biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 22, 09:46)
Nežinau, bet visos lentelės skirtingos:) Vienose grybas supjautas su mažais dydžiais, kitose su dideliais. O kuri teisinga g.gif  doh.gif
Tiesiog buvo įdomu kokią lentelę Ronet naudoja.
Mano MB batų dydis tikrai tos lentelės dydžio neatitinka... Nors moteriški dydžiai man ten lyg ir teisingi.

Čia pvz. dar viena lenetelė
http://img1.etsystat...l.231285505.jpg

Tik įdomumui, bet dydžiai nuo Žollios įkeltos skiriasi stipriai smile.gif

A6 naudoju šitą... bet stengiuos prodėt kiek viduj yra cm, dėl šventos ramybės.
Atsakyti
Sorry, turėjau omeny ne 39 dydį, o 49 doh.gif .
Su 39 dydžiu man viskas aišku ax.gif
Beje, pagal šita lentelę 30 cm ir gaunąs apie 49 dydį. Aš irgi šita lentute naudojuos.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 22, 09:38)
Pas Viktoriją pigiau, ar gal jau nebe g.gif  Man greit reiks irgi galvot kažką dėl latekso.

Turbūt ir aš ta pačia lentele naudojuosi
user posted image

Zollia, kas ta Viktorija? rasyk...ziuresiu-gal pigiau g.gif
Atsakyti
šiaip tai bėda su tais dydžiais - jei ne pagal cm, tai fig ten susigaudysi doh.gif batus pati nešioju nuo 37 iki 39 ir visi kaip tik biggrin.gif
a,o anot kurpado kurpalių, tai ir 36 su rezerviuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 22 lapkričio 2011 - 11:19
Raganėle, tu teisi. Mane tie dydžiai tai erzina, bet žmonės perka ir dovanom tapkutes ir pamatuot dažnai neturi galimybės. Vis tiek kažkokia lentele reikia vadovautis smile.gif
Be to, aš kažkap susidariau vaizdą, kad veltiniai geriau tik tik, nei didesni. Nes jei reikia, jie prasitenpia, o be to padukas susimina, tad ir praplatėja.
Šiandien net savąsias tapkutes apčiupinau, nu gi padukas stipriai susiminęs ir tapkutė savaime praplatėjus (jos pas mane karšininės).
Be to, ne visų dydžiai variuoja. Mano dydis, bet kokius batus bepirkščiau visada 36, man net Kalėdų senelis drąsiai batus dovanoja.
Mano vyro irgi visad 43.

O dėl kurpalių, taigi ten batų kurpaliai, į juos pasiuvus batus dedąsi dar vidpadis, o ir šiaip yra laikoma, kad 1 cm turi likt, kad koja nešaltų. Todėl dydžiai ir skirias.
Ant mano batsiuvio senų kurpalių, tai net cm surašyti, 24.5 cm, 27 cm., o kai pamatuoju kurpaliaus paduką, tai išmatuoju gerokai daugiau...
Atsakyti
[quote=raganele,2011 11 22, 11:15]
šiaip tai bėda su tais dydžiais - jei ne pagal cm, tai fig ten susigaudysi doh.gif batus pati nešioju nuo 37 iki 39 ir visi kaip tik biggrin.gif
a,o anot kurpado kurpalių, tai ir 36 su rezerviuku lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif mano avalynė taip pat būna ir 37 dydžio, ir 38, ir 39 net kartais. Priklausomai nuo gamintojo.
besijuokianti, o kuria eilute toj tavo įdėtoj lentelėj vadovaujiesi? Antra nuo apačios? Turiu aš ir tą lentelę išsisaugojusi, bet nesinaudoju. Maniškėj įdėtoj 27 cm atitinka 42 dydį-vyras visada tokį nešioja ir cm atitinka. Ir mano 38 atitinka cm. g.gif
Papildyta:
kaip aš čia pacitavau ax.gif
Atsakyti
Žollia, taip antra eilute nuo apačios žiūriu į cm.
Atsakyti
Ronet, daug fainu tapukų privėlėt ax.gif
srauni_upe, labai mieli antri makaronai bigsmile.gif
Atsakyti
Rosebud1, ačiū smile.gif
Atsakyti
Atitempiu ir aš pora paskutinių vėlimų. Sakau gal pagirsit , ar papeiksit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mažuliai tai labai faini, didieji gal irgi smagūs, bet nemėgstu aš krepšinio atributikos kažkodėl g.gif , gal todėl kad krepšinio šalyje gyvenu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dėl krepšinio, toks psgeidavimas buvo-aš irgi jo nemėgstu lotuliukas.gif
Žodžiu reikėjo kažko, kas Lietuvą primintų. Pagalvojau, boružė labai lietuviška unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 lapkričio 2011 - 14:20