Sveikos
Nu klausyk, linada , pralinksminai su tuo princu
O su avies 'kvapu' buvo čia mums neperseniausiai.. Atsirado virtuvėj kažkoks keistas kvapelis. Man vienai. Išuosčiau visas spinteles, stalčius ir kampus. Nu nieko. Tik stipriau pasisukioju virtuvėj, vėl kažkokia nepaaiškinama smaaarvė Ir tik man vienai. Aišku B žvilgsniai nukreipti į mano vilnas.. Ketvirtą dieną ilgiau pabuvus B namie, jau ir jam kvapelis atsirado Vilna vilna, aišku vilna.. Tai ačiūdie mama atėjo į svečius, cukinijų atnešė Pasirodo viena jau tiek supuvo ir daigų prileido aukštai ant virtuvinės spintelės .. kad oij oij
Kas dėl pasigarankščiavimo, tai man ir taip dažnokai gaunasi Man kažkaip nelabai, o B sako, kad čia taip turi būti, taip įdomiau. Patarėjas mano
QUOTE(raganele @ 2011 11 15, 12:00)
dabat į vėlimo stalą įsuko storą kaištį - kaip ta kurpalio skylė diametro - tai į sieną įsirėžusi sulenkiu ir vailoką užtempiu
nu va, aiškiau, reikės pirma vyrą atmūčyt kad surudijusius kurpalius pradresiruotų o tai net nežinojau kokių lobių beturinti
ooooo, labai graži forma. labai.
bet kaip įdomu, kad net tapkių formą kiekviena išgauna skirtingą.
o man taip magėtų jas visas pasimatuoti, pačiupinėti. nes veliu tik vieno modelio, eksperimentuoti bijau
darom tapkių konkursą su pasimatavimais
bet kaip įdomu, kad net tapkių formą kiekviena išgauna skirtingą.
o man taip magėtų jas visas pasimatuoti, pačiupinėti. nes veliu tik vieno modelio, eksperimentuoti bijau
darom tapkių konkursą su pasimatavimais
Dailios kaip visad
Besijuokianti, labai gražios, ir spalva
Besijuokianti - nepriekaištingos
Man kaip tik magėjo išbandyt visas įmanomas formas ir balerinkes, ir įspiriamas, ir su nedideliu užkulniuku. Panešiojau irgi visas einu damušt savo atrinkčiausias formas, sumigo pagaliau mano gauja
Man kaip tik magėjo išbandyt visas įmanomas formas ir balerinkes, ir įspiriamas, ir su nedideliu užkulniuku. Panešiojau irgi visas einu damušt savo atrinkčiausias formas, sumigo pagaliau mano gauja
QUOTE(raganele @ 2011 11 15, 22:01)
Besijuokianti - nepriekaištingos
aš pati tuoj smigsiu
Va kol panelė lūžus buvo tai nors tas vilnas užsakiau
man irgi maga, bet gaila triūso - o jei nepatiks
nors teisybę sakant visada veliu "balerinkes" tik maniškės grubesnės formos - ir visų užkulniai numinti kaip įspiriamų. man kažkaip labai patinka nori užkulnį išsitrauki, nori numini
ir man ne kiek balerinkės ar ispiriamos, kiek pati forma. tos pačios balerinkės tokios pas visas skirtngos - o gal tik foto taip atrodo
nors teisybę sakant visada veliu "balerinkes" tik maniškės grubesnės formos - ir visų užkulniai numinti kaip įspiriamų. man kažkaip labai patinka nori užkulnį išsitrauki, nori numini
ir man ne kiek balerinkės ar ispiriamos, kiek pati forma. tos pačios balerinkės tokios pas visas skirtngos - o gal tik foto taip atrodo
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 15, 21:16)
Man naujas spalvinis derinys
kaip visad labai grazios lygios
Šiandien viename puslapyje tokių baisuklių taokių mačiau... o po to dar radau, kad ji pati kursus organizuoja O tokios strošnos strošnos, kokių į SM net pradedančios gėdytųsi dėti. Kaip skirtingiem žmonėm skirtingi standartai, pasirodo..