Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Sveikos wink.gif

Nu klausyk, linada , pralinksminai su tuo princu biggrin.gif

O su avies 'kvapu' buvo čia mums neperseniausiai.. Atsirado virtuvėj kažkoks keistas kvapelis. Man vienai. Išuosčiau visas spinteles, stalčius ir kampus. Nu nieko. Tik stipriau pasisukioju virtuvėj, vėl kažkokia nepaaiškinama smaaarvė doh.gif Ir tik man vienai. Aišku B žvilgsniai nukreipti į mano vilnas.. Ketvirtą dieną ilgiau pabuvus B namie, jau ir jam kvapelis atsirado biggrin.gif Vilna vilna, aišku vilna.. Tai ačiūdie mama atėjo į svečius, cukinijų atnešė biggrin.gif Pasirodo viena jau tiek supuvo ir daigų prileido aukštai ant virtuvinės spintelės doh.gif doh.gif .. kad oij oij

Kas dėl pasigarankščiavimo, tai man ir taip dažnokai gaunasi g.gif Man kažkaip nelabai, o B sako, kad čia taip turi būti, taip įdomiau. Patarėjas mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 15 lapkričio 2011 - 13:36
QUOTE(raganele @ 2011 11 15, 12:00)
dabat į vėlimo stalą įsuko storą kaištį - kaip ta kurpalio skylė diametro - tai į sieną įsirėžusi sulenkiu ir vailoką užtempiu tongue.gif

nu va, aiškiau, reikės pirma vyrą atmūčyt kad surudijusius kurpalius pradresiruotų biggrin.gif o tai net nežinojau kokių lobių beturinti smile.gif
Atsakyti
Man naujas spalvinis derinys smile.gif
user posted image
Atsakyti
Atrodo nuostabiai, Besijuokianti wub.gif
Atsakyti
ooooo, labai graži forma. labai.
bet kaip įdomu, kad net tapkių formą kiekviena išgauna skirtingą.
o man taip magėtų jas visas pasimatuoti, pačiupinėti. nes veliu tik vieno modelio, eksperimentuoti bijau smile.gif
darom tapkių konkursą su pasimatavimais biggrin.gif
Atsakyti
Dailios kaip visad wink.gif
Atsakyti
Besijuokianti, labai gražios, ir spalva thumbup.gif
Atsakyti
Besijuokianti - nepriekaištingos bigsmile.gif

Man kaip tik magėjo išbandyt visas įmanomas formas ir balerinkes, ir įspiriamas, ir su nedideliu užkulniuku. Panešiojau irgi visas biggrin.gif einu damušt savo atrinkčiausias formas, sumigo pagaliau mano gauja karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 15, 22:01)
Besijuokianti - nepriekaištingos bigsmile.gif

Man kaip tik magėjo išbandyt visas įmanomas formas ir balerinkes, ir įspiriamas, ir su nedideliu užkulniuku. Panešiojau irgi visas biggrin.gif einu damušt savo atrinkčiausias formas, sumigo pagaliau mano gauja  karsta.gif

aš pati tuoj smigsiu doh.gif
Va kol panelė lūžus buvo tai nors tas vilnas užsakiau biggrin.gif
Atsakyti
man irgi maga, bet gaila triūso - o jei nepatiks biggrin.gif
nors teisybę sakant visada veliu "balerinkes" tik maniškės grubesnės formos - ir visų užkulniai numinti kaip įspiriamų. man kažkaip labai patinka biggrin.gif nori užkulnį išsitrauki, nori numini biggrin.gif

ir man ne kiek balerinkės ar ispiriamos, kiek pati forma. tos pačios balerinkės tokios pas visas skirtngos - o gal tik foto taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 15 lapkričio 2011 - 22:05
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 15, 21:16)
Man naujas spalvinis derinys smile.gif

kaip visad labai grazios wub.gif lygios
Atsakyti
Šiandien viename puslapyje tokių baisuklių taokių mačiau... o po to dar radau, kad ji pati kursus organizuoja doh.gif O tokios strošnos strošnos, kokių į SM net pradedančios gėdytųsi dėti. Kaip skirtingiem žmonėm skirtingi standartai, pasirodo..
Atsakyti