Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Ačiū, kadabra smile.gif Ilgai glosčiau ir baksnojau smile.gif dydis jų ojojoj, viduj 30 cm ...
čia pagrindas iš lietuviškos melanžinės vilnelės, kažkada vilnos foto buvau įkėlusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 21 lapkričio 2011 - 22:58
QUOTE(Ronet @ 2011 11 21, 23:57)
Ačiū, kadabra smile.gif Ilgai glosčiau ir baksnojau smile.gif dydis jų ojojoj, viduj 30 cm ...
čia pagrindas iš lietuviškos melanžinės vilnelės, kažkada vilnos foto buvau įkėlusi.

grazi vilna, o ir krastelis dailus gavosi.
Atsakyti
Ronet, šaunūs kokie ir šmaikštūs. Tik jau nuotrauka tai ir didesne galėtum palepint wink.gif
Atsakyti
Rarikos arbūzai faini, ypač žiedai biggrin.gif

Ronet - smagios, ypač turint omenyje dydį biggrin.gif ir dailiai padarytos. Skutai? Aš irgi ką tik apiplaukavau visą kriauklę lietuviškai. Dėjau tarp sluoksnių marlę, galvojau akuotus pristabdys, bet visai nemačyja.
Atsakyti
Srauni upe, kad labai didelė keliasi net iek tiek puslapį pratampo, tai mažesnę įdėjau smile.gif
Raganėle, kad žinok to skutimo tai praktiškai nereikėjo. Kljau maišydama sluksniais BG sluoksną ir lietuvišką karšinį. 12 sluoksnių, tai beveik du vieno, du kito dėjau, viskas labai gerai sukibo, patį akuotą nupešiau, buvo jo nemažai, tai liko tik vos pūkuotos, dar apdaila su adata ir beveik nieko nereikėjo skust. Pačius pačiausius, negražiausius nukrpau žirklutėmis smile.gif
Atsakyti
46 dydis - tikras iššūkis thumbup.gif:
Atsakyti
Vos tilpo ant mano staliuko toks dydis, kočiojau žaliuzėj biggrin.gif Bet ir jėgos kiek įdėjau, jaučiaus kaip po kokių šatngų kilnojimo, vienu momentu net gailėjaus, kad ėmiausi tokio dydžio gaminti g.gif

Šiaip, tai daugiau foto prikėliau į http://ronet-darbai....e-46-dydis.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 22 lapkričio 2011 - 08:24
QUOTE(rarika @ 2011 11 21, 14:31)
Savaitgalio darbai karsta.gif

stilius savitas, spalvingas thumbup.gif

Ronet, kokios smagios thumbup.gif dar žinant kokio dydžio blink.gif
(manęs 45 su auliukais laukia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 22 lapkričio 2011 - 08:30
Ronet bigsmile.gif , kokie įdomūs 4u.gif

QUOTE(remda @ 2011 11 21, 22:25)
Va Mažeikiuose ėjau į pirmas dvi pasitaikiusias parduotuves, ir abiejose turėjo ir svarbiausia net žinojo kam jis skirtas, tik va vienoje spalva netiko, kitoje beturėjo tik didelį kiekį. 4u.gif

Labai įdomu būtų sužinoti, kuriose pardėse Mažeikiuose yra latekso. Aš kažkodėl iš Vilniaus siunčiuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 22, 08:44)
Ronet bigsmile.gif , kokie įdomūs 4u.gif
Labai įdomu būtų sužinoti, kuriose pardėse  Mažeikiuose yra latekso. Aš kažkodėl iš Vilniaus siunčiuosi g.gif

siunciuosi ir as... drinks_cheers.gif sianakt uzsisakiau is wool.
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus tapsiam smile.gif Bulaukiux, truputį užjaučiu, tokie dydžiai, tai tikras iššūkis ir jei vilna nesusitrauktų kiek planuota, va tada tai būtų labai liūdna.
Atsakyti
Panos, o kokius jūs čia dydžius tokius keistus naudojat, kad 30 cm lygu 46 dydžiui g.gif
Atsakyti