Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 11 20, 22:55)
Geruliai makaronai, ale aš vistiek prievartaučiau tave dėl zefyriukų biggrin.gif Čia gal jau bulgariška дождь?
Vat aš tai įsivaizduoju kad visai gaunasi nufotkint, bet labai dažnai gavę pačiupinėt tapkes sako, kad nemoku  doh.gif  fotkint. Va ir dabar prifotkinau ir nu nieko įdomaus, o čiupinėjasi taip fainei klumpiai biggrin.gif

nia čia paskutinė ta dūmčiata...
Nu reiks ir zefyrų pagamint. smile.gif))

Nu nieko tavo fotkės, tok gal skirtingo kampo trūksta, bet ką aš žn, nu tvarkingos jos, estetiškos
Atsakyti
Srauni upe, faini makaronai thumbup.gif
Atsakyti
Srauni upe, labai gražūs bigsmile.gif thumbup.gif

Šelma, nepamenu poeto, kas rašė "Jei būčiau skulptorius, paminklus motinoms statyčiau... " wub.gif
Atsakyti
Savaitgalio darbai karsta.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...0...iečius.htm
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 21, 11:21)

teisybe, kad uzsenieciai megsta, bet jus butumet pamate mano draugiu is Rusijos veidus, kai pasakiau, kad "veilokus"nusiveliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif reakcija buvo doh.gif lotuliukas.gif "ty bolnaja na golovu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkodel joms tai su Rusijos kaimu ir biednyste risasi g.gif biggrin.gif o mums su komfortu lotuliukas.gif
Atsakyti
ziit,,matyt tos drauges veltinio Rusijoje nera maciusios,nes jei matytu tai suprastu ,kad ji ten "ikasti' gali tik pasiturincios biggrin.gif .Veltinio gaminiu kaina Rusijoje kosmine,aisku ne tu tarybiniu vailoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 11 21, 14:56)
ziit,,matyt tos drauges veltinio Rusijoje nera maciusios,nes jei matytu tai suprastu ,kad ji ten "ikasti' gali tik pasiturincios  biggrin.gif .Veltinio gaminiu kaina Rusijoje kosmine,aisku ne tu  tarybiniu vailoku  biggrin.gif

as tai zinau ir maciau tuos grozius, bet joms asociacijos tik su tarybiniais veilokais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 21 lapkričio 2011 - 21:02
o aš neiškentusi savo šlykštbačiukų išvaizdos išsinuomavau parai vaikiškus kurpalius laugh.gif gėris wub.gif jei turėčiau - mėgčiau velti vaikams. pasakų pasaka, ech......metamės ir perkam kasnors - paskui dalintis galima būtų, na, aš retai veliu - kartą metuose smile.gif arba nuomos punktą atidaryti hihihi.gif
Atsakyti
atleiskit kad neturiu laiko sekti temos, ir perskaityti visų žinučių, bet man vėlimas visiškai neaktualus. Užsiimu mezgimu, tik va prispyrė reikalas, kad labai reikia skysto latekso ir kaip suprantu juo pagrinde naudojasi veliančios iš vilnos, o Klaipėdoje turbūt nemoku jo ieškoti. Klaipėdietės padėkite, kur jo galėčiau gauti. Va Mažeikiuose ėjau į pirmas dvi pasitaikiusias parduotuves, ir abiejose turėjo ir svarbiausia net žinojo kam jis skirtas, tik va vienoje spalva netiko, kitoje beturėjo tik didelį kiekį. 4u.gif
Atsakyti
46 dydžio flirtuojantys meškučiai smile.gif

user posted image

nuotrauka pasididina, didesnė įsikelia per didelė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 21 lapkričio 2011 - 22:41
Ronet, kokie glotnus ir nuglostyti, saunus 4u.gif
Atsakyti