Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Šelma, žaviuosi wub.gif daugiau tokių žmonių būtų - visi vaikai laimingą vaikystę turėtų.

Apie vaikiškus tepus - Kadabrai berods praeitoj temoj pasakojau, kaip lengvinuosi vėlimą leliukams. Iš storo minkštoko kilimėlio pėdutės formas išsikerpu - jos ir pamaigymui pasiduoda ir už kurpaliukus pabūna, nes pirštais ištrint mažumus tai doh.gif o tuos šabloniukus-kurpaliukus naudojant visai patogu, be jų tai, tik į pirštukus suiaurėja, skylė išplatėja ir nei šis nei tas man gaunasi.
Atsakyti
Aš išsisukinėjau vidun burbulinės atliekų prigrūdus, tai plotį tik ji man ir sumažino, nes,kadangi reikia trumpučių ir laabai plačiai kojytei tai šabloną dariau platų ir, kaip tu sakai, pirštai traukiasi, o skylė akyse auga doh.gif Iš trečio karto tik pavyko doh.gif biggrin.gif Kur gauti mažų vaikų su tais kilimėliais-delionėmis, nufyrinčiau vieną cool.gif
Atsakyti
Šelma - oho kokios lenktynės ohmy.gif jei lenktynininkė nr.1 žinotų, niekaip nepralenktumėt. o gal dėl to ir gimdo -žino...paims. liūdna....ir smagu, kad yra kas priglaudžia...ir vėl liūdna, kad pats žmogau kažkaip tokiem dalykam nesirįžti, tik kitais pasidžiaugti gali...

na, man pakankamai sunku ir 29 nuvelti. ot negražu ir tiek. aulinuka. bet labai prašė, tetos dėdės apauti, o nuosavi vaikai ne, negražu....ant mažesnių tapkių nenešiojamų moviau bet vistiek, iki TOBULOS formos toloka. negražus man tas priekis nors tu ka sad.gif teks 'imti" kitais dalykais - nešti profesionaliai fotografuoti laugh.gif
pirkčiau gatavus šablonus biggrin.gif ką jau ten kurpaliai biggrin.gif
Atsakyti
Buvo brolis, tai kankinau dėl fotiko. Tai sakė jam irgi visada violetinė į mėlynumą eina. Ten reik jam tokias dekoracoja sdarbe fotkint. Tai visad. Ir tada redaguoja su photošopu. ***** daug kankynės smile.gif
Atsakyti
Vis iškyla diskusija apie nuotraukas. Aš esu prieš photoshopą, nes nusivyliau gyvai pamačiusi darbelį verysad.gif ( o žmogus prasėdėjo n val.,kad "gražiai atrodytų") arba reikia būti profesionalu, kad gražiai mokėtum sutvarkyti nuotrauką ir perteikti rankdarbio subtilybes.
Stengiuosi kaip įmanoma gražiau nufotografuoti, bet....tai spalva, tai žiedlapių linijos doh.gif žodžiu, vis nepatenkinta savimi blush2.gif
Ir kaip smagu, kai išgirsti:"Oooo, bet gyvai atrodo daug gražiau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 11 20, 16:59)

Aš ir už tai, kad nuotraukoj darbelis neatrodytų gražesnis nei realybėj biggrin.gif Arba 1:1 lotuliukas.gif

Aš mažiukam įsigijau kurpalius-kitos išeities nemačiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 20 lapkričio 2011 - 17:12
QUOTE(stewie @ 2011 11 20, 16:59)
Vis iškyla diskusija apie nuotraukas. Aš esu prieš photoshopą, nes nusivyliau gyvai pamačiusi  darbelį verysad.gif ( o žmogus prasėdėjo n val.,kad "gražiai atrodytų") arba reikia būti profesionalu, kad gražiai mokėtum sutvarkyti nuotrauką ir perteikti rankdarbio subtilybes.
Stengiuosi kaip įmanoma gražiau nufotografuoti, bet....tai spalva, tai žiedlapių linijos  doh.gif žodžiu, vis nepatenkinta savimi blush2.gif

man noris vieno dalyko, kad spalvos atitiktų.

MAn mano darbai ir taip forkėse įdomiau atrodo nei realybės lotuliukas.gif Nors iš tiesų nelygu kokioj aplinkoj padėsi
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 20, 17:11)
man noris vieno dalyko, kad spalvos atitiktų.

MAn mano darbai ir taip forkėse įdomiau atrodo nei realybės 

lotuliukas.gif Kol supratau apie ką kalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 20, 17:22)
lotuliukas.gif  Kol supratau apie ką kalba biggrin.gif

ups, nepataikiau. Sakau mano klaviatūrą į muziej jau galima dėt. Būtų variantas paprastą nusipirkt prisijungt. Ale ekranas tada bus toli smile.gif

Atsakyti
Na ašų nesėdžiu tiek prie fotošopo , kad darbas nuotraukoje nublanktu.Man svarbiausia spalvos tikrumas ir šiaip aš daugiausiai stengiuosi išgauti vaizda karpant fotkes arba vartant, bet tai nėra jokiu būdu iškraipymas.Dargi kartais būna ne fotografavimui dienos, kai atrodo tiek laiko skiri ir tiek stengiesi, o kaip š taip š, o kita diena prieini pykšt pokšt belekaip , o nuotraukos gaunasi thumbup.gif .
Man irgi yra teke matyti darbu , kur žiūrint i nuotrauka galvojau o lia lia, bet pamačius ir pačiupinėjus baisingai nusivyliau.Tada baisingas apmaudas buvo suėmes.Geriausiais ivertinimas yra kai žmogus parašo, kad nesitikėjo tokios tikrovės , kad pranoksta gyvai daiktas nuotraukas labai. Pas mane dar dažnai būna užslėptuku, kuriu niekad nuotraukose nepamatysi lotuliukas.gif .
Atsakyti
Da biški mkaronų

user posted image
Papildyta:
Katinyti, bet lygiai taip pat būna ir su daiktų kurį kokioj internetinėj parduotuvėj perki.. na fabrikinį. Gauni ir žiūri, kad kažkaip kitaip atrodo.
Atsakyti
Geruliai makaronai, ale aš vistiek prievartaučiau tave dėl zefyriukų biggrin.gif Čia gal jau bulgariška дождь?
Vat aš tai įsivaizduoju kad visai gaunasi nufotkint, bet labai dažnai gavę pačiupinėt tapkes sako, kad nemoku doh.gif fotkint. Va ir dabar prifotkinau ir nu nieko įdomaus, o čiupinėjasi taip fainei klumpiai biggrin.gif
Atsakyti