Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

WAAAAW!!!! Šelma, nerealybė pirkinys thumbup.gif Kokia veislė? ar galima į eilę prie vilnos? biggrin.gif
Atsakyti
Škudės wub.gif http://alkas.lt/2011...ies-nuotraukos/ Net ne pirkinys- dovana wub.gif O jau kvepia..... wub.gif Tikimės visos pilvelyje po staigmeną nešioją- kovą/balandį turėsim eriukų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
wub.gif nerealiai
Kaip aš į kaimą noriuuuuu, reikia užhipnotizuot savo miestietį...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 20, 00:30)
wub.gif nerealiai
Kaip aš į  kaimą noriuuuuu, reikia užhipnotizuot savo miestietį...

Ir aš noriu... verysad.gif Tik teks laukti, kol vaikai užaugs (jei jie kada nors baigsis laugh.gif) O kolkas aviukai žiemos pas uošvius kaime, o pavasarį sodybon vešimės (tik per vasaros atostogas joje gyvenam) rolleyes.gif
Atsakyti
Šelma, puiki dovana, pavydžiuuuuuuuuu biggrin.gif
Žollia, norėjau klaust ar tik ne BG oranžinė, bet kažko neišdrįsau ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 20 lapkričio 2011 - 00:04
QUOTE(Šelma @ 2011 11 19, 23:36)
Ir aš noriu...  verysad.gif  Tik teks laukti, kol vaikai užaugs (jei jie kada nors baigsis laugh.gif) O kolkas aviukai žiemos pas uošvius kaime, o pavasarį sodybon vešimės (tik per vasaros atostogas joje gyvenam)  rolleyes.gif

Galvoju, kaip čia su tom avim mieste biggrin.gif , nors aišku, gyvenimų neseku biggrin.gif

? bigsmile.gif (čia apie vaikus jei ką biggrin.gif )
Atsakyti
Šelma ohooo!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Nu man kaip iš miesčioniškų pozicijų žiūrint, tai 5 min ir kaimas ten pas jus biggrin.gif Bet aišku ten gyvenant turbūt atrodo kitaip smile.gif)

Na o kas karš vilną? biggrin.gif Pati?
Papildyta:
Jei vokiškai tavo avių veislė Skuden, tai radau jų tam psl iš kurio perkam:) Rašo kad veliasi gerai smile.gif Balta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 20 lapkričio 2011 - 09:40
jeeeee, aciu D baigiau BG karsini. fuiiii koks ans man biaauuuurus schmoll.gif nenoreciau daugiau, nors kai gerai susivelia, o jeigu isdziuvusi dar pervelti- gaunasi thumbup.gif bet pats velimo procesas tai weuu schmoll.gif
gabalas muilo beveik visas sudroztas, rankos nušinkuotos, plauku visi pakampiai,,,weu weu weu schmoll.gif
nors jeigu paziuretumet mano rasymo istorija (kuri cia konspektuoja nepamenu? g.gif lotuliukas.gif ) tai berods rastumet irasa, kad oi oi koks fains tas BG karsinys doh.gif lotuliukas.gif naivuole....vilnos buvau nemaciusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 20, 10:20)
Galvoju, kaip čia su tom avim  mieste , nors aišku, gyvenimų neseku

? bigsmile.gif (čia apie vaikus jei ką biggrin.gif )

Mes vis randam išeitį nail.gif:

Ai, žinai, kaip būna irnesakyk.gif Per Kalėdas šeštą atsivežam wub.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 20, 10:37)
Šelma ohooo!! 

Nu man kaip iš miesčioniškų pozicijų žiūrint, tai 5 min ir kaimas ten pas jus biggrin.gif Bet aišku ten gyvenant turbūt atrodo kitaip

Na o kas karš vilną?  Pati?

Jei vokiškai tavo avių veislė Skuden, tai radau jų tam psl iš kurio perkam:) Rašo kad veliasi gerai  Balta.

Sodyba 8 km nuo namų, ranka pasiekiama.... Ale, nors dviračiu pusvalandukas, bet išplėšti jį iš dienos sunkoka kasdien, o mašina tik viena ir ji dažniausiai su B kitoj pusėj už 30 km doh.gif

Rasiu kur nors tašką karšimo biggrin.gif
Šita, šita, bandžiau jau, sukepa akyse thumbup.gif
Atsakyti
Šelma wub.gif žavu kai viskas auga ir bujoja, grožio ir gėrio Lietuvoj daugėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šelma, graži dovana thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2011 11 20, 13:45)

Ai, žinai, kaip būna irnesakyk.gif Per Kalėdas šeštą atsivežam  wub.gif

bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 20, 14:14)
žavu kai viskas auga ir bujoja, grožio ir gėrio Lietuvoj daugėja

Aš su jų bio lenktyniauju- mes viena pasiemam, ji dar vieną pagimdo, dar pasiemam, ji vėl pagimdo..... Kolkas lygiosios 3/3, bet, pas mus namai ne guminiai, o jai tik 35 metai unsure.gif Gėrio padaugėtu, jei būtų ginamos ne tik tokių bobų teisės, bet ir vaikų, prie sovietų gerai buvo, niekas nieko niekam nesakydavo, o šnai operaciją ir duokis kiek dūšia geidžia, nebepastosi.....

Apie tapukus biggrin.gif Vakar vėliau 14 cm leliui ir 46 dėdei, spėkit kas lengviau doh.gif Dėdei net padauginau, reikės vėl šlapint ir mažint vienu dydžiu.. Reikia man mažiukų kurpaliukų rolleyes.gif
Atsakyti