Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kai turi tik vos gyvą muilinukę, pykštelni ir baigta irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 19, 20:39)
o jam didelis malonumas mokyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Jeigu tik pamato susidomėjima, tai vsio išaiškins ir ko man nereik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

kam save taip apsunkini???? manau, jam butu didesnis malonumus tavo darbelius fotografuoti... oiii kaip pavydziu tau.... gera foto- puse darbo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 19, 20:39)
Žinok fotošopas turi irgi tiek visokiu pričindalu.Man atrodė kad užtenka ten čiut pataisyt , pašarpint , pablurint i vsio. O va prieš mėnesi paprašiau uošvio , kad pamokintu visokiu triukeliu ir kaip spalvas tvarkyti, tai jis man i tokia lentele viska sudėliojo  thumbup.gif .Dabar viskas lyg ir palengvėjo , tik dar reiktu keletos pamokėliu, nes kai ka pamiršau , o jam didelis malonumas mokyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Jeigu tik pamato susidomėjima, tai vsio išaiškins ir ko man nereik  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

pas mane corel photo paint, nu šiaip atinką fotoshopą, bet kas profesionaliai dirba, tai su fotoshopu daugiau... Na et reiks paknisinėt man jį įdėmiau.
Atsakyti
srauni_upe, spalvos liuks thumbup.gif ir keistų asociacijų nebekyla schmoll.gif

QUOTE(dzūkė @ 2011 11 19, 20:45)
Kai turi tik vos gyvą muilinukę, pykštelni ir baigta irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Kai geriau nėr yra gerai taip, kaip yra. 4u.gif Natūroj mano kai kurios šlepetės žyyymiai gražesnės, nei foto (mano subjektyvia nuomone), bet ... geriau jau man ir neišeis. Kad ir šitos- iš tikro jos gražiau žiūrisi natūroj.
user posted image
Atsakyti
oho kokios prabangios bigsmile.gif

ale komentaras tai prajuokino nerealiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 19, 21:36)
oho kokios prabangios  bigsmile.gif

ale komentaras tai prajuokino nerealiai  lotuliukas.gif

Nu jei iš foto teip atrodo rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
A kuom prajuokino? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 19, 21:41)
Nu jei  iš foto teip atrodo rolleyes.gif  Ačiū  4u.gif
A kuom  prajuokino? tongue.gif

asociacijos
Atsakyti
Žollia, dailios šlepetės 4u.gif .
Sr.upe, o vokiečiai kokių nors nuolaidų nedavė? Vis dėlto kaip suprantu užsakinėjot nemažai, negi nuolaidos tik imant virš 3 kg vienos rūšes vilnos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 19 lapkričio 2011 - 21:58
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 19, 21:55)

4u.gif O čia BG oranžinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 11 19, 22:25)
geriau jau man ir neišeis.  Kad ir šitos- iš tikro jos gražiau žiūrisi  natūroj.

grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 19, 21:55)
Sr.upe, o vokiečiai kokių nors nuolaidų nedavė? Vis dėlto kaip suprantu užsakinėjot nemažai, negi nuolaidos tik imant virš 3 kg vienos rūšes vilnos g.gif

Biesasžino tuos vokiečius, nes gerb Sonja dar nepaskaičiavo ar viską turės ir nenuskaičiuos man pinigų,kol neišsiųs siuntinio. Nu ir pasirtikėjimas. Tai mes biški nesusišnekėjom, nes aš nesupratau, kodėl tris dienas nenuskaičiuota nuo kreditinės. Nes neįsivaizdavau,kad gali būt tokia sistema. Nors tiesą sakant labai stipriai nenustebau doh.gif
Kartą vyrui buvo, kad iš vokietijos užsisakinėjo tokio mokslinio leidinio keletą numerių, surašė savo duomenis ką prašo. Nu ir tyla ramybė. Einu aš gal pomėnesio ar dviejų į paštą šiaipsavo siuntinio pasiimt. Sako čia jūsų vyrui turbūt atsiųsta ir paduoda nemenką dėžę, viduj tie leidiniai ir sąskaita apmokėjimui doh.gif

Tai va kaip istorija klosis toliau bus aišku kt sav.
Man regis ji net supyko ant manęs, kad tiek klausinėju. Na ta vokietė. biggrin.gif Nu žodžiu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 19, 21:45)
Kai turi tik vos gyvą muilinukę, pykštelni ir baigta

Va va drinks_cheers.gif biggrin.gif
Gražios tavo oranžinės wub.gif Ir Upės su krenzeliais labai gražios wub.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 19, 23:17)

Man regis ji net supyko ant manęs, kad tiek klausinėju. Na ta vokietė.

biggrin.gif

Užsipirkau vilnos dirol.gif user posted image
Atsakyti