Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Išoriė blykstė ne vien nejudantiem daiktam fotkint, vaikus su ja pyškint geriausiai gaunasi - nukreipus stiprų blyksėjimą į baltas lubas pvz - labai vienodas apšvietimas atrodo.

Ne tik klaviatūras, bet ir telefonus reik keist daugmaž kai 3 metukai vaikam sueina biggrin.gif Pas mane po metų remonto reikės, nes 3 kart po 3 kol sueis... Jau dabar visos sienos apluptos doh.gif O pamatytumėt mano "šviesdėžę" lotuliukas.gif vienos skylės - mat labai smagiai pirštuku prasiduria plono popieriaus šonai. Nespėju perdarinėt

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 19, 11:37)
ko tokia nelinksma gimtuvininkė  lotuliukas.gif ?

ji pas mane labai rimtas žmogelis
Atsakyti

QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 19, 13:11)
Nu va o realybėj ji alyvinė labiau, tokia šiek tiek į rausvumą. O va natūralios Bg slapva daug maž atitinka. Tai ir nežinau. Ar kankintis ar nekelt sau didelių reikalavimų..

wub.gif gražu
aš nesikankinčiau matyt, nes kaip parodys kitas monitorius ir nežinia.. galima visad pakomentuot susidomėjusiam, kad natūroj spalva rausvesnė
Atsakyti
pas mane tapetai tai labai seni, ir labai lengvai lupasi, tai visa siena po langais nuvaryta. Tai aš jau ūna nusiperku akrilo iš dailės parduotuvės ir terlioju.... nes ten per didelis tas kambarys kad lengva būtų į normalų remontą investuot...

Arba reik padarytvaikų balių. Jie viską nugremžia iki plytų, o tada jau tepi glaistus.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 19, 12:11)
Nu va o realybėj ji alyvinė labiau, tokia šiek tiek į rausvumą. O va natūralios Bg slapva daug maž atitinka. Tai ir nežinau. Ar kankintis ar nekelt sau didelių reikalavimų..

O vau,kokios bangos thumbup.gif Gerulės! Normaliai tos spalvos, pafotošopink,jei nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 19, 12:17)
O vau,kokios bangos thumbup.gif Gerulės! Normaliai tos spalvos, pafotošopink,jei nepatinka  biggrin.gif

Fotošopinau, tai labai dfaug fotošopint reik biggrin.gif Kam tada fotikas daug maž normalus jei dar su fotošopais knistis doh.gif Žodžiu, nufotkint su telefonu ant kilimo padėjus ir dedu biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau mano fotiko instrukcija tai rašo, kad fotkinant "landscape" režimu natūralios spalvos gražiausiai ir realiausiai gaunąs. Man pasitvirtino 100 pr., ypač žaliom ir mėlynom.
Nors aš dabar viską kaip kraštovaizdį fotkinu smile.gif
O šiaip turbūt kiekvienas fotikas turi bėdų su tam tikrom spalvom. Man visada labai iškreipia raudoną ir kažkodėl rudą (jai amžinai raudoną atspalvį suteikia)...

Sr.upe, įdomios tapkės, labai dailiai suveltos, labai gražiai dera spalvos. Bet man kažkaip tos bangos labai apsunkina tapkutes. Gal nieko tokio truputį pakritikuot ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 19, 13:34)
Bent jau mano fotiko instrukcija tai rašo, kad fotkinant "landscape" režimu natūralios spalvos gražiausiai ir realiausiai gaunąs. Man pasitvirtino 100 pr., ypač žaliom ir mėlynom.
Nors aš dabar viską kaip kraštovaizdį fotkinu smile.gif
O šiaip turbūt kiekvienas fotikas turi bėdų su tam tikrom spalvom. Man visada labai iškreipia raudoną ir kažkodėl rudą (jai amžinai raudoną atspalvį suteikia)...

Sr.upe, įdomios tapkės, labai dailiai suveltos, labai gražiai dera spalvos. Bet man kažkaip tos bangos labai apsunkina tapkutes. Gal nieko tokio truputį pakritikuot ax.gif ?

Jo visi fotikai skirtingi... nustatymai skirtingi, funkcijos. Ir funkcijų kiekis. O gal perlaiką išsikraipė tai kaip fotikas atpažysta spalvas. Ten reik kažkaip baltą lapą fotkint ir jis atsičiuchina. Bet nemoku. Nu nieko greitąją brolio pagalbą išsikviečiau.

Nu svarbu, kad man jos patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai nepergyvenk, kritika manęs neveikia wink.gif Pernelyg didelė aš egocentrikė...

Atsakyti
Srauni -upė gražios tapkutės wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Net ir patyre fotografai , turintys ypatingai gera technika ir visokiu fiti miti , nemažai laiko praleidžia prie fotošopo. Žinau tai , nes uošvis yra profas, daugybe metu išdirbes su ivairiais žurnalais blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 19 lapkričio 2011 - 20:24
QUOTE(Katinytis @ 2011 11 19, 20:23)
Net ir patyre fotografai , turintys ypatingai gera technika ir visokiu fiti miti , nemažai laiko praleidžia prie fotošopo. Žinau tai , nes uošvis yra profas, daugybe metu išdirbes su ivairiais žurnalais  blush2.gif .

Bandžiau keist aš būtent mėlyną kad būtų panašesnė į tą spalvą, bet tada jau matos nuotraukoj kažkaip nenatūraliai ta vieta. Tai čia irgi reik mokėt ir turėt patirties dėl to... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 19 lapkričio 2011 - 20:32
Žinok fotošopas turi irgi tiek visokiu pričindalu.Man atrodė kad užtenka ten čiut pataisyt , pašarpint , pablurint i vsio. O va prieš mėnesi paprašiau uošvio , kad pamokintu visokiu triukeliu ir kaip spalvas tvarkyti, tai jis man i tokia lentele viska sudėliojo thumbup.gif .Dabar viskas lyg ir palengvėjo , tik dar reiktu keletos pamokėliu, nes kai ka pamiršau , o jam didelis malonumas mokyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Jeigu tik pamato susidomėjima, tai vsio išaiškins ir ko man nereik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti