Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 19, 11:33)
O būna merino vilnos - 29 mic.? Kiek skaičiau, tai berods 25-26 mic. riba. Nors aišku, gal ir klystu.

Cia gal as pati suklydau - gal ne merino. Bet zodziu sluoksna, 28 mikronu... Reiks dar veisle issiasikinti.
Pirma sulauksiu vilneles, tuomet skubiuoju budu idesiu nuotraukas. Greiciausiai i googla. Ir duosiu zinia.
Atsakyti
Naudok filtrus ant blykstės gal g.gif jei man nesigauna, tai nešu blykstes ir fotikus mb - tas sudėlioja, sureguliuoja ir gaunasi lotuliukas.gif lyg spalvas sunormalizuoja filtriukai, neįkandamas man tas mokslas, niekaip nepamenu kas nuo ko priklauso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 19 lapkričio 2011 - 11:25
QUOTE(raganele @ 2011 11 19, 11:25)
Naudok filtrus ant blykstės gal g.gif  jei man nesigauna, tai nešu blykstes ir fotikus mb - tas sudėlioja, sureguliuoja ir gaunasi lotuliukas.gif lyg spalvas sunormalizuoja filtriukai, neįkandamas man tas mokslas, niekaip nepamenu kas nuo ko priklauso  doh.gif

ne man regis reik WB preset padaryt, bet nerandu kaip t1 taisiklingai padaryt ant Nikon D40. MAn visada blogai su violetinėm spalvom.

Koks pas tave oparatas? Nes su visais skirtingai čia.

O šeimoj aš vienintelis to daikto žinovas

Ir forkinu be blykstės, nes pas amne ji ta paprasta kur iškart su fotiku buvo., Tai prasta ji la labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 19 lapkričio 2011 - 11:29
Lygiai toks pats nikonas. Man patinka su pora blyksčių fotkint, jei be šašėlių norisi, bet va jei kokią faktūrą nori, tada iš šuno kaip tik su šašėliais geriau. Vat apie jokius wb neišmanau, aš tik iš kur pašviest geriau žinau, o aparatą nešu reguliuot vyrui biggrin.gif ot patarėja a,bile papezėt lotuliukas.gif

Labas rytas, vakar mudvi su pagranduke nustojom būt sodros išlaikytinės biggrin.gif dabar žaidimams teks užsidirbt pačiai:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 19, 11:28)
...

Ir forkinu be blykstės, nes pas amne ji ta paprasta kur iškart su fotiku buvo., Tai prasta ji la labai

aaa, na tada ant stovo su ilgesniu išlaikymu reik manrods. O šiaip nusipirk išorinę - labai smagus reikalas smile.gif
Atsakyti
ko tokia nelinksma gimtuvininkė lotuliukas.gif ?

VA iš kur pašviest aš ir žinau... O va WB kažkaip atkast reik. Ten ryškiai kažkas nusimušę. AI žodžiu kai bus galimybė reik investuot i apšvietimus, light boxus ir t.t... Ar bent tikėtis kad siuntinys dėžėj ateis, ir ją kaip mat supjaustyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Šianakt jau mano vyras sapnavo,kad išsiunčiau lempos tinkamos fotkinimui pirkt biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif Va iki ko žmogų davariau

Stovas neturi nieko bendro su spalva smile.gif tiesiog išsilieję bus jeigu jeigu šviesos mažai, o rankos dreba....

O vat kaip spalvas atsireguliuot. Nu Einu instrukcijos ieškot jei neutilizavo manoji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 19 lapkričio 2011 - 11:56
oiiii lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai imu srauni_upe skaityt, tai jauciuos lyg didziausia issuki sau issikelus... kol tinkamas/trukstamas raides sudelioju-jauciuos kaip rebusa issprendus lotuliukas.gif kas ten pas tave su ta klaviatura???? g.gif mygtukai boikotuoja? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 11 19, 11:47)
oiiii lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kai imu srauni_upe skaityt, tai jauciuos lyg didziausia issuki sau issikelus... kol tinkamas/trukstamas raides sudelioju-jauciuos kaip rebusa issprendus lotuliukas.gif kas ten pas tave su ta klaviatura???? g.gif mygtukai boikotuoja? lotuliukas.gif

man tai ne juokas, aš būna nepastebiu, nes tie klavišai buvę daug kart išlupti, o kai kurie ir pamesti. Tai normaliai ką nors parašyt tikrai įšukis. Nu va. Jaučiu jau neparedaguosiu ką surašius.
Papildyta:
Nu lygtais žinutę parguliavau.

Ale kompą jaučiu apsimoka keist tik kai vaikai užauga..
Atsakyti
Man su WB irgi nesiseka. Nors visaip viską išbandžius esu. Prie dirbtinės šviesos man spalvos labai iškraipytos būna. Todėl fotkinu kieme, kur natūrali šviesa, bet tam reikia laukt šviesios dienos, o tai kartais užtrunka smile.gif
Išorinės blykstės ir aš norėčiau, tik vis stabdo mintis, kad gali realiausiom spalvom nufotkint, bet tai vis tiek neužtikrina, kad pirkėjas per savo monitorių pamatys realias spalvas...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 11 19, 11:58)
Man su WB irgi nesiseka. Nors visaip viską išbandžius esu. Prie dirbtinės šviesos man spalvos labai iškraipytos būna. Todėl fotkinu kieme, kur natūrali šviesa, bet tam reikia laukt šviesios dienos, o tai kartais užtrunka smile.gif
Išorinės blykstės ir aš norėčiau, tik vis stabdo mintis, kad gali realiausiom spalvom nufotkint, bet tai vis tiek neužtikrina, kad pirkėjas per savo monitorių pamatys realias spalvas...

bet man su violetine spalva bėdos prie bet kokio apšvietimo sad.gif Ji visada būna per šalta... O jei pakeiti WB tai tada viskas likę per šilta.

Dar reik gal įsigyt lemputę šaltą 5500 K nes pas mane apie 4000K tai ji per šilta vistiek .
Ai žinot baisu įdėt daiktą su ne tom spalvom ir po to priekaištų dėl spalvos susilaukt.

Tiesa, besijuokianti esi, tai papasakosiu. Ta vokiečių parduotuvė įdomi. Žiūriu nenuskaito man pinigų už prekes. O gi pasirodo jie nuskaitys tik tada kai supakuos siuntinį ir jau tiksliai žinos kiek kas kainuoja. Nu žodžiu. Jau vakar net draugę į pagalbą pasiėmus buvau kad parašyt padėtų, nes ji kasdien su vokiečiais dirba. biggrin.gif
Atsakyti
srauni_upe, tai vis tik uzsisakei???? vajeee idomus atsiliepimai...kaip kaina tau?
Atsakyti
Nu va o realybėj ji alyvinė labiau, tokia šiek tiek į rausvumą. O va natūralios Bg slapva daug maž atitinka. Tai ir nežinau. Ar kankintis ar nekelt sau didelių reikalavimų..

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 11 19, 12:09)
srauni_upe, tai vis tik uzsisakei???? vajeee idomus atsiliepimai...kaip kaina tau?

Pasakysiu, kai turėsim kainos, kokybės, vėlimo santykį savo rankose smile.gif
Atsakyti
raganėle, sveikinimai mažajai ir tau birthday.gif

dėl WB ..ta pati problema doh.gif reikėtų pagaliau išmokt susireguliuot rankiniu būdu, bet gi tingiuuu.. Man sudėtingiausia žalios spalvos aulinius nufotkint. O fotkinu be blykstės, kažkaip natūralaus apšvietimo šalininkė esu ax.gif

Besijuokianti, su 101 ! 4u.gif
Atsakyti