dar vienas, su duomenimis jau:
http://pigu.lt/top_t...uvas?id=3039887
bet sioje vietoje absurdeskos: minimalus krepselis- 69lt, tad reikia kooperuotis .
negirdetas dalykas.
džiovintuvas netinka jei lateksuoji šlapius batukus, ką aš ir darau, nes temperatūra - 50-60, o lateksas lyg iki 25 rekomenduojamas.
nebent šiek tiek pradžiovinti pačiam tam didžiajam drėgniui ir išlateksavus ne visai išdžiuvusias tept lateksu. nors kai daiktas pritaikomas ir šiaip namuose, tai gal ir verta....apsikrauti dar vienu aparatu
nebent šiek tiek pradžiovinti pačiam tam didžiajam drėgniui ir išlateksavus ne visai išdžiuvusias tept lateksu. nors kai daiktas pritaikomas ir šiaip namuose, tai gal ir verta....apsikrauti dar vienu aparatu
Džiovintuvas gerai būtų vis pasidairinėju, bet nežinau ar verta. Ant gyvatuko lateksuotos pas mane tai keletą parų džiūna
Kažin ar kas nors veltų 50 porų šlepečių, man tokiam kiekiui ir metų prireiktų ? Brrr labai jau daug
Kažin ar kas nors veltų 50 porų šlepečių, man tokiam kiekiui ir metų prireiktų ? Brrr labai jau daug
o kam velt 50 porų?
Ai toks pasiūllymas buvo. Man tokie kiekiai per milžiniški, kažin ar kas tiek užsiima veliant, jei velia tik dėl to, kad vėlimas yra malonus užsiėmimas
QUOTE(Rittule @ 2011 11 18, 09:49)
Na,įkirpimas buvo priekyje ir negilus, ėjo padėtį ištaisyt. Tai tik akimirką pasiutau, išprotėjimas negrėsė
6,9meto
Na, noriu aš tos BG pačiupinėt
Papildyta:
QUOTE(Ronet @ 2011 11 18, 11:06)
Ai toks pasiūllymas buvo. Man tokie kiekiai per milžiniški, kažin ar kas tiek užsiima veliant, jei velia tik dėl to, kad vėlimas yra malonus užsiėmimas
Aš per metus įtariu būsiu 100 šlepečių nuvėlus Lyg po naujų metų(šiais metais) pradėjau į žmones leist
100 porų kojyčių džiaugiasi šiluma kaip ir spėjate tiek
Net reikės kada paskaičiuoti , gal dar ir nesiekia, bet su prisiimtų užsakymų sąrašiuku manau tikrai bus. Švęsiu šventę
Daugiau vienos poros į dieną nenuveliu, jeigu vaikiškų-pusantros
Visas dienas velt nesigauna , o naktim miegu
Daugiau vienos poros į dieną nenuveliu, jeigu vaikiškų-pusantros
Visas dienas velt nesigauna , o naktim miegu
nu o ka .i diena po pora slepeciu ,per 50 dienu 50 poru Brrrr,nusisaut ,jei tik reiktu suvelti .man viena dabar uzsake 10 salikeliu
jei kas tik duotų laisvo laiko...mielai pasiryžčiau tokiam iššūkiui ir nesišaudyčiau
Papildyta:
tai gal džiaugtis reikia, kad domisi noro ir darbo duoda
Papildyta:
QUOTE(blansyte @ 2011 11 18, 12:08)
.man viena dabar uzsake 10 salikeliu
tai gal džiaugtis reikia, kad domisi noro ir darbo duoda
QUOTE(dzūkė @ 2011 11 18, 11:39)
Na,įkirpimas buvo priekyje ir negilus, ėjo padėtį ištaisyt. Tai tik akimirką pasiutau, išprotėjimas negrėsė
6,9meto
...
6,9meto
...
Kaip mano vyriausias, ot kipšiukas
Dėl 50 porų, tai visai pagalvočiau, jei mokėtų tiek, kad galėčiau auklę mažėlei pasisamdyt ir galėčiau daryt tik tokias kokių noriu - kodėl ne
...ir dar kad maitintų, ir dar kad vilna gera aprūpintų, ir dar kad pinigų nuo viso to liktų