Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

user posted image

kas svajoja apie princą ant balto žirgo, o kas apie jaunuolį su kalnu vilnos ant pečių. vietoj rytinės kavos biggrin.gif

QUOTE(raganele @ 2011 11 14, 22:37)
Evoliucija - pradedam naudotis įrankiais ir priemonėm:
user posted image

ohooo - ir kaip muštukas? padėjo?
koks super aukštas kulnas thumbup.gif
klausyk, mano kurpaliai tokie pat. jie lenkiasi? jei ne - neįsivaizduoju kaip uždėjai tokio mažo iškirpimo, o jei ir uždėjai (nedaveltas ir suvėlei) kaip reiks nuimt? g.gif ar pas tave ir su kaiščiu išsiimančiu? įdomu įdomu g.gif
nors saviškius banžiau lenkti - niekaip, gal kokie užrūdiję pas dieduką rusy doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 15 lapkričio 2011 - 10:57
nu nee gera rytinė latė yra daug geriau už smirdančią avį biggrin.gif biggrin.gif su kakais ir kt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 15, 12:12)
nu nee gera rytinė latė yra daug geriau už smirdančią avį biggrin.gif biggrin.gif su kakais ir kt. biggrin.gif

srauni_upe, tu siek tiek primirsai, cia kalba ejo dar ir apie jaunuoli tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 15, 11:12)

oi nu. apie jaunuolį, kuris neburba rolleyes.gif dėl vilnos sandeliuko, o pats parneša avį su baltų dantų šypsena veide - simbolinė prasmė gi rolleyes.gif (neradau, kur neštų sluoksną ir šilkus, kurpalius ir burbulinę plėvelę biggrin.gif )

o tu iš kart apie smirdėjimus, kakus......nu.....
Atsakyti
raganėle, bet tau keltis pasigarankščiavus. Su tais turginiais kažkaio gražiau atrodė keltis.

Bet tai negi tos keltys tuose žaliuose tokios aukštos g.gif

Kokį tu ten prabangų muilą naudoji? Rimtai alyvuogių? Brangu...
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2011 11 15, 11:16)
srauni_upe, tu siek tiek primirsai, cia kalba ejo dar ir apie jaunuoli  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

o tai jis manai kvepia nuo tos avies biggrin.gif ? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2011 11 15, 11:20)
oi nu. apie jaunuolį, kuris neburba  rolleyes.gif dėl vilnos sandeliuko, o pats parneša avį su baltų dantų šypsena veide - simbolinė prasmė gi rolleyes.gif  (neradau, kur neštų sluoksną ir šilkus, kurpalius ir burbulinę plėvelę  biggrin.gif )

o tu iš kart apie smirdėjimus, kakus......nu.....

misteris properis....
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 15, 12:23)
Kokį tu ten prabangų muilą naudoji? Rimtai alyvuogių? Brangu...

taigi cia ekspozicija biggrin.gif

p.s. as nezinau, ir nuo kada jums tos avys smirda g.gif . kvepia man ta ka tik nukirpta vilna nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 11 15, 11:32)
taigi cia ekspozicija  biggrin.gif

p.s. as nezinau, ir nuo kada jums tos avys smirda  g.gif . kvepia man ta ka tik nukirpta vilna nors tu ka  biggrin.gif

nesu uosčius tik ką ką kirptos vilnos... turūt.
Nu kai kurios natūralios atsiduoda tvarteliu, bet taip švelniai smile.gif)

Reiks ekspozocoją padaryt su tokiu baisiu rusišku ūkiniu, kurį parduoda ūkinėse tokiose tarybinėse man už kampo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Avis tai nereali thumbup.gif

Apie kurpalius - nifiga aš nesugebėjau jų sulenkt be mb pagalbos biggrin.gif dabat į vėlimo stalą įsuko storą kaištį - kaip ta kurpalio skylė diametro - tai į sieną įsirėžusi sulenkiu ir vailoką užtempiu tongue.gif
Baigiu velt ant kurpaliaus, todėl skylė maža, stora vilna, jei dar ir klota storai - be mušeklio sunkiai pribaigiu. O pasigarankščiavimas nežinau, kai išdžiūsta praeina, o ir nuo kurpaliaus nuėmus kiek kitaip "atsistoja". O čia brokas? Man tai gražu biggrin.gif Muilas būna alyvuoginis kažkoks rusiškas arba vaikiškas.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 11 15, 12:00)
Avis tai nereali thumbup.gif

Apie kurpalius - nifiga aš nesugebėjau jų sulenkt be mb pagalbos biggrin.gif dabat į vėlimo stalą įsuko storą kaištį - kaip ta kurpalio skylė diametro - tai į sieną įsirėžusi sulenkiu ir vailoką užtempiu tongue.gif
Baigiu velt ant kurpaliaus, todėl skylė maža, stora vilna, jei dar ir klota storai - be mušeklio sunkiai pribaigiu. O pasigarankščiavimas nežinau, kai išdžiūsta praeina, o ir nuo kurpaliaus nuėmus kiek kitaip "atsistoja". O čia brokas? Man tai gražu biggrin.gif Muilas būna alyvuoginis kažkoks rusiškas arba vaikiškas.

nia šiaip įdomu gi kokie ten technologiniai skirtumai ir vargai smile.gif

AI aš tai sonnet naudoju, man geriausiai... (muilas) su alyvuogoių nemandravoju smile.gif
Atsakyti
pailsekit siek tiek nuo muilu biggrin.gif wub.gif :
http://www.15min.lt/...adele-27-179763
Atsakyti
Kas yra Adelė?
Atsakyti
pagooglink, Srauni_upe, Adele turi labai grazu stipru balsa wub.gif
Atsakyti