Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(*Voque* @ 2012 03 16, 21:24)
*vaje ir man reikia,nes bus baisu vasara doh.gif  biggrin.gif

**is Vasaros sostines mirksiukas.gif  4u.gif

ui net, jau bijau po visų čia balių ir progų ant svarstyklių lipti doh.gif
reiškia lankysimės pas tave svečiuose vasarą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 16, 22:27)
reiškia lankysimės pas tave svečiuose vasarą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prasom 4u.gif bigsmile.gif

Valgom surio lazdukes ir MB alu gurksnoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 16 kovo 2012 - 21:33
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 16, 00:25)
mano  nuomojamam bute nekokia orkaitė  doh.gif temperatūra nesireguliuoja, kaista visada maximum  doh.gif pastaruoju metu išvis kvailioja: atsuki dujas, paspaudį tokį mygtuką ir uždegi. Palaikai tą mygtuką paspaustą ir po kokių 20s jau kaip ir galėčiau paleisti, bet vos tik paleidus orkaitė užgesta  doh.gif tai kai noriu ką nors išsikepti, turiu nuolat laikyti tą mygtuką nuspaustą  doh.gif  po kokių penkių minučių laikymo jau galima bandyti paleisti, nes kartais veikia. Bet vistiek negaliu išeiti iš virtuvės, nes orkaitė mėgsta nei iš šio nei iš to užgesti  doh.gif vargstu, bet orkaitėje kepto maisto norisi

perskaiciau ir pagalvojau ar geriau jokios ar tokia orkaite doh.gif 4u.gif bet tas degtukas gal tikrai nebloga iseitis?

Papildyta:
QUOTE(*Voque* @ 2012 03 16, 10:25)
Aciu uz pagyras keksiukams,tikrai issikepkit,skanus be proto 4u.gif

Del orkaites,tai ir mes ilga laika neturejom,tai pirkom ta ciklonine krosnele,dabar jos nebrangios,na ir vis dar negaliu atsidziaugt,nes kartais,kai atsibosta orkaiteje keptas maistas tai krosnele puiki alternatyva,kepti galima viska,net pyragus mirksiukas.gif

mes turime tokia ala mikrobange ala konvekcine, bandziau kepti keksiukus ale nieko nepavyko, pyraga bandem irgi netolygiai iskepe sad.gif Gal nemoku naudotis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 16, 21:30)
man jau geriau ketvircia po 5,3  tongue.gif  daugiau ka valgyt yra  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Muminuke,kazin ar apie ta pacia kalbam g.gif
Atsakyti
MANO siandieninis meniu

I - kava, surelis;
II - sokoladas, arbata (darbe)
III - lazanija, vaniline late (piza jazz); kopustu sriuba pas mama, sokoladiniai saldainiai pas mama
IV - arbata, sidras, cipsai, kinder sokoladiniai batoneliai, siemkos ir jei dar noresiu valgyt viskas kas yra saldike (vakaroju namie) biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava, sumustiniai, vakarykstis kugelis
Pietus - burokeliu sriuba su vistiena, raudona misraine
Vakariene - kazkas vel sriubos, kazkas kugelio, kazkas desros ir surio rado tongue.gif sausainiukai is sausu pusryciu, man dar kava
Atsakyti
Sveikutes:)
Šiandien mano meniu:
I- karšta bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- salotos su vištiena, paprikomis, riešutais, alyvuogėmis, pomidorais, agurkais (darbe)
III- tos pačios salotos (darbe)
IV- pyrago gabalėlis, jogurtas, sūrelis, kotletas su bulvėmis, agurkas.
Atsakyti
Sveikos,
Vakar:
PUSRYCIAI-MB avizine kose su avietem,man kelogsai su pienu
PIETUS-kelioneje traski vistiena,duona,raugti agurkai,traskuciai,sausainiai
VAKARIENE pas MB tevukus valgeme lasisa,salotas su feta,vynas,alus smile.gif

Siandien:
PUSRYCIAI-avizine kose su avietem,arbata,kava
PIETUS-kepti sparniukai,ketvirciai,raugti agurkai,duona
VAKARIENE-???? apmastymai ka valgyt biggrin.gif biggrin.gif

Taip pat tarp valgymu tai suriuko,tai lasinuku atsipjaunam,slyvu valgom,keleta saldainiu ir pan ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Mano šiandiennis meniu toooks skanus, po ilgo laiko, pagaliau kažką pasigaminau biggrin.gif Vyro kai nėra namuose tai ir šaldytuvas tuščias, mintu nesąmonėm, juolabiau, kad darbe privalgau, tai namie nieko ir nebesigaminu. Kadangi šiandien buvo išeiginė, tai išvisiriau sriubos, o tai nuo to sauso maisto, tikriausiai, kad nuo jo, pradėjo skrandį skaudėti.
Taigi meniukas:
I- sumuštiniai su tunu, majonezu, svogūnais. sūrėlis
II- daržovių sriuba
III- daržovių sriuba, saldainiai
IV- manau, kad dar norėsis tos sriubos vėliau, nes jau toookia skani, toookia išsiilgta, kad didžiuojosi ją išsivirusi, kaip, kad kokį tortą būčiau patį sudėtingiausią padariusi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 03 18, 20:59)
Mano šiandiennis meniu toooks skanus, po ilgo laiko, pagaliau kažką pasigaminau biggrin.gif

Saunu 4u.gif drinks_cheers.gif

As tai vakarienei bulka saldzia valgau su pienu biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti