Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Labukas 4u.gif

mickute7, mamamija koks toooortas wub.gif

Ir keksiukai labai wub.gif ***** kodel neturiu orkaites doh.gif doh.gif

Sianien MANO:

I- arbata su citrina, batonas su lydytu suriu, sokoladas

II - varskyte su braskem miau, bandele, sokoladas (darbe), kava arbata

priespieciai - lavasas su vistiena ir darzovem, gabaliukas medaus torto, drauge atnese pyrago su uogiene kazkokia, arbata kava

III- desreles turbut, bandeles, arbata, ir dar nezinau ka valgysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2012 03 15, 20:50)
Labukas  4u.gif

mickute7, mamamija koks toooortas  wub.gif

Ir keksiukai labai  wub.gif ***** kodel neturiu orkaites doh.gif  doh.gif

Sianien MANO:

I- arbata su citrina, batonas su lydytu suriu, sokoladas

II - varskyte su braskem miau, bandele, sokoladas (darbe), kava arbata

priespieciai - lavasas su vistiena ir darzovem, gabaliukas medaus torto, drauge atnese pyrago su uogiene kazkokia, arbata kava

III- desreles turbut, bandeles, arbata, ir dar nezinau ka valgysiu  4u.gif

o tai kodel neturite orkaites? g.gif
Atsakyti
nes sitam bute kuri nuomojames yra tik dujines virykles virsus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2012 03 15, 21:52)
nes sitam bute kuri nuomojames yra tik dujines virykles virsus  verysad.gif

mano nuomojamam bute nekokia orkaitė doh.gif temperatūra nesireguliuoja, kaista visada maximum doh.gif pastaruoju metu išvis kvailioja: atsuki dujas, paspaudį tokį mygtuką ir uždegi. Palaikai tą mygtuką paspaustą ir po kokių 20s jau kaip ir galėčiau paleisti, bet vos tik paleidus orkaitė užgesta doh.gif tai kai noriu ką nors išsikepti, turiu nuolat laikyti tą mygtuką nuspaustą doh.gif po kokių penkių minučių laikymo jau galima bandyti paleisti, nes kartais veikia. Bet vistiek negaliu išeiti iš virtuvės, nes orkaitė mėgsta nei iš šio nei iš to užgesti doh.gif vargstu, bet orkaitėje kepto maisto norisi
Atsakyti
Aciu uz pagyras keksiukams,tikrai issikepkit,skanus be proto 4u.gif

Del orkaites,tai ir mes ilga laika neturejom,tai pirkom ta ciklonine krosnele,dabar jos nebrangios,na ir vis dar negaliu atsidziaugt,nes kartais,kai atsibosta orkaiteje keptas maistas tai krosnele puiki alternatyva,kepti galima viska,net pyragus mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien - pusryciai man tik kava, kai kas dar sumustiniu pasidare
Pietums - vakarykstis plovas , mane darbe vistienos saslykais pavaisino thumbup.gif ( uz tai kad kolegai is vakaro padejau padaryti uzkandini torta, nes buvau atsinesus i darba likucius, tai paragavo ir ziauriai patiko, tai jis nuleke i parde, viska supirko ir sumeistravom kartu thumbup.gif ) ir aisku pacio torto dar teko paragauti
Vakariene - kugelis su vistiena
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2012 03 15, 22:52)
nes sitam bute kuri nuomojames yra tik dujines virykles virsus  verysad.gif

tuomet galit nusipirkti elektrinę krosnelę, jos yra tokios visai nedidukės, atrodo kap ir mokrobangės, o ir kainos ne tokios jau didžiulės. ir daiktas jau bus jūsų nuosavybė, išeidami iš to buto pasiimsite, o patiekalų pagaminsite daug ir skanių drinks_cheers.gif tikrai nepasigailėsite
Papildyta:
QUOTE(hirundo* @ 2012 03 16, 00:25)
mano  nuomojamam bute nekokia orkaitė  doh.gif temperatūra nesireguliuoja, kaista visada maximum  doh.gif pastaruoju metu išvis kvailioja: atsuki dujas, paspaudį tokį mygtuką ir uždegi. Palaikai tą mygtuką paspaustą ir po kokių 20s jau kaip ir galėčiau paleisti, bet vos tik paleidus orkaitė užgesta  doh.gif tai kai noriu ką nors išsikepti, turiu nuolat laikyti tą mygtuką nuspaustą  doh.gif  po kokių penkių minučių laikymo jau galima bandyti paleisti, nes kartais veikia. Bet vistiek negaliu išeiti iš virtuvės, nes orkaitė mėgsta nei iš šio nei iš to užgesti  doh.gif vargstu, bet orkaitėje kepto maisto norisi

pamenu prieš daugybę metų mano sesuo irgi turėjo tokį vargą... Tai kai paspausite tą mygtuką, pabandykite įkišti paplonintą degtuką (ar kažką panašaus) ir taip laikosi mygtuko paspaudimas, tik nenulaužkit degtuko, nes sunkoka bus iškrapštyti biggrin.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man ledai biggrin.gif ,cia taip gavosi netiketai ir neplanuotai
PIETUS-vakaryksciai kotleciukai su virtom-apkeptom bulvem,agurkai su grietine,desertui vakaryksciai keksiukai,kompotas
VAKARIENE-MB ledai,as gal slyvu uzvalgysiu

Savaitgali maximoj akcijos neblogos:vaivorikstiniai upetakiai tik 11.99,o sparniukai 5.99 tai uzsipirkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 03 16, 19:43)
sparniukai 5.99 tai uzsipirkom smile.gif

man jau geriau ketvircia po 5,3 tongue.gif daugiau ka valgyt yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 16, 21:30)
man jau geriau ketvircia po 5,3  tongue.gif  daugiau ka valgyt yra  blush2.gif

Pirkom ir tu,MB gales valgyt,o del sparniuku esu pamisusi-galeciau valgyt ir valgyt,kaip siemkas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 03 16, 21:06)
Pirkom ir tu,MB gales valgyt,o del sparniuku esu pamisusi-galeciau valgyt ir valgyt,kaip siemkas biggrin.gif  biggrin.gif

net neprieštarauju drinks_cheers.gif tikrai skanu ax.gif aš ir galėčiau juos kramsnot ax.gif
blyn jau pavasaris ateina, biškeli reikia nors kokį kilą į šoną numesti doh.gif doh.gif viskas nuo pirmadienio aš tik paukštieną, kiaulės kūną galės diedai ėsti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Iš kokio pati miesto ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 16 kovo 2012 - 21:11
QUOTE(mickute7 @ 2012 03 16, 22:10)
*blyn jau pavasaris ateina, biškeli reikia nors kokį kilą  į šoną numesti  doh.gif  doh.gif  viskas nuo pirmadienio aš tik paukštieną, kiaulės kūną galės diedai ėsti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
**Iš kokio pati miesto ?  blush2.gif

*vaje ir man reikia,nes bus baisu vasara doh.gif biggrin.gif

**is Vasaros sostines mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti