Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

I - dribsniai su pienu
II - blynai su uogiene
III - obuoliai
IV - naminė pica, pepsi

tikriausiai jau pastebėjot, kad pas mane beveik visada pusryčiams būna dribsniai su pienu ax.gif čia mano geriausi pusryčiai, o ir beveik nekainuoja. Dribsnius gauna sesė ir brolis kaip paramą iš ES. Atveža tėvams, kad tėtis vištoms sušertų doh.gif sako, kad čia tik vištoms tokius lesti doh.gif aš grįžus pas tėvus visada prisikraunu maišą dribsnių, primaišau džiovintų vaisių ir valgau pusryčiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2012 02 11, 00:02)

tikriausiai jau pastebėjot, kad pas mane beveik visada pusryčiams būna dribsniai su pienu  ax.gif čia mano geriausi pusryčiai, o ir beveik nekainuoja. Dribsnius gauna sesė ir brolis kaip paramą iš ES. Atveža tėvams, kad tėtis vištoms sušertų  doh.gif sako, kad čia tik vištoms tokius lesti  doh.gif aš grįžus pas tėvus visada prisikraunu maišą dribsnių, primaišau džiovintų vaisių ir valgau pusryčiams  thumbup.gif

irgi labai gerai drinks_cheers.gif sausainiai labai skanu iš tų dribsnių thumbup.gif savaitgaliui kepiau, tai visiems baisiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Vakar:
1. MB sumuštinis, arbata, vafliukai; man bananas, kava su pienu;
2. MB "ant dietos" laugh.gif (labai daug darbo buvo, tai neturėjo laiko pietaut); man sintetiniai vištienos kepsniukai (pasaulio tragedija buvo doh.gif daugiau niekad jų nepirksiu), sultys, čipsai;
3. MB spagečiai su keptais vištienos file gabaliukais carbonaros padaže, agurkų/pomidorų salotos; man ta pati vištiena, tik be padažo ir makaronų, o su pomidoriukais smile.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su pastetu,man vakaryksciai vistienos filiukai,arbata,sausainiai
PIETUS-troskinukas su mesyte,pievagrybiais,porais,bulvem gietineles padaze
VAKARIENE-daug visko,nes vakarojom su martiniu ir alumi:saldytos braskes,saldainiai,MB silkes valge,kumpelio,dar kepta duona su suriu biggrin.gif
Atsakyti
I - karšti sumuštiniai, arbata
II - grikių košė pas draugo tetą
III - naminiai čeburėkai
IV - pirktinė pica pas draugus
Atsakyti
šeštadienis

pusryčiai - kava
pietūs - kepenėlės su bulvių košė ir pekino salotos su pomidorais
vakarienė - svečiuose - karšti sumuštiniai, silkė, apelsinai prie alaus ir sidro

user posted image
Atsakyti
4u.gif Laba diena, vakaryksciai
pusryciai- plakta kiausiniene su pomidorais, kava
pietus- kijevo kotletai su balta misraine ir bulviu kose, apelsinu sultys, saldainiai ( buvo mano tevai atvaziave i svecius, tai mes jiem pietus pagaminom db)
vakariene- man balta misraine, apelsinu sultys; MB kijevo kotletas, bulviu kose, misraine, apelsinu sultys;

Siandieniniai 4u.gif
Pusryciai- supjausciau namie turetus vaisius (mandarinai, obuolys, kiviai), idejau dribsnių ir uzpyliau jogurtu, balinta kava;
Pietums ir vakarienei bus tie patys kijevo kotletai su bulviu kose ir misraine, nes dar nemazai like.

Ir maniskis planuoja obuoliu pyraga kept mirksiukas.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-sumustiniai su desra,suriu,pastetu,pomidorais,sausainiai,arbata
PIETUS-liko vakarykscio troskinuko tai ipjausciau dar desreliu,dar penktadienines vistienos ir viska su grietineles padaziuku,MB valge su pomidorais,o as su zirneliais ir majonezu
VAKARIENE-kepa astrus sparniukai,valgysim su kokiu padaziuku,gal dar morku salotom

UZKANDZIAVIMAI-mandarinai,sureliai,keletas saldainiu smile.gif
Atsakyti
I - vakarykščiai čeburėkai
II - apelsinai, obuoliai
III - draugas išsivirė avižinės košės
IV - keksiukai, arbata, guminukai

toks skurdus meniu ax.gif
Atsakyti
šiandieninis:
I - karšti sumuštiniai, keksiukai, arbata, apelsinai
II - kepti ryžiai su kiaušiniu ir žirneliais, kepta vištiena
III - man marcipanas (kaip aš juos dievinu wub.gif )
IV - draugas pabaigs pietų likučius
Atsakyti
siandieniniai 4u.gif
pusryciai- sumustiniai su sūriu, dešra, balinta kava, sūreliai (Jonukas)
pietūs- makaronai su faršu, arbata;
vakarienei- Mb makaronai su farsu, obuoliu pyragas, apelsinu sultys; man pyrago gabaliukas ir arbata (kazkaip neturiu apetito snd, biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryttte: 13 vasario 2012 - 19:00
PUSRYCIAI-man surelis,arbata
PIETUS-vakaryksciai sparniukai,kepiau sirdutinius keksiukus
VAKARIENE-kepti bulviu rageliai su grietine smile.gif

UZKANDZIAVIMAI-pora mandarinu,saldainiu,gal naktipeciams dar kazka sugalvosim biggrin.gif
Atsakyti