Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

laba diena, na as taip ir pamasciau, kad batonas, bet galvoju, 'piciukes' biggrin.gif bet vistiek lb skaniai atrodo, reiks ir man padaryt g.gif buvau pas mama islekus porai dienu, tai pas mama pavalgem, biski pailsejau nuo tu gaminimu, ir sveikatele pasitaise bigsmile.gif

taigi sestadieniniai
pusryciai- kava, arbata, lietiniai su varske ir uogiene
pietus- balandeliai, kopustu ir morku salotos, arbata
vakariene- arbata ir karstos bandeles su uogiene, varske; MB su lasinukais kirto essen.gif

sekmadieniniai
pusryciai- kava, arbata, bandeles
pietus- orkaiteje keptas kugelis su kalakutiena, arbata
vakariene- vistienos karbonadai, pomidoru ir agurku salotos, arbata.

į tarpus vaisiai- obuoliai, bananai, mandarinai.

pirmadienis (jau namie, tingisi gamint) blush2.gif doh.gif
pusryciai- sumustiniai su desra, arbata, kava, mandarinai
pietūs- blyneliai su varske, uogiene, arbata
vakarienei taip pat bus blyneliai su varske, ir maniskis obuoliu pyraga keps, arbata essen.gif essen.gif
Atsakyti
Laaaabas rytas smile.gif Jau nepamenu, kas buvo užvakar meniu, tai parašysiu tik kas vakar buvo:

1. Vėlyvi pusryčiai - omletas su dešrelėm, naminiai keksiukai su šokoladu ir uogom, kava, arbata;
2. Krevečių salotos su agurkais ir ryžiais
Atsakyti
PUSRYCIAI-karsti sumustiniai su desra,suriu,svogunais,raugintais agurkais,arbata
PIETUS-as sveciuose saslykus,MB kotleciukai su padazu,burokeliu sriuba,balta misraine
VAKARIENE-kepa sviestiniai sausainukai su cukrumi ir cinamonu,arbata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 02 06, 19:50)
VAKARIENE-kepa sviestiniai sausainukai su cukrumi ir cinamonu,arbata mirksiukas.gif

kaip man tie sausainiai patinka wub.gif praeitais metais kūčioms iškepiau. Apliejau glajumi iš kiuašinio baltymo ir cukraus pudros, pabarsčiau kokosų drožlėmis. Šeimyna valgė ir klausė mamos kur pirko, nes labai skanu blush2.gif

šiandienos meniu:
I - dribsniai su pienu
II - orkaitėje kepti kotletai su morkomis, ryžiai, virtos pupelės
III - meduoliai, arbata
IV - draugas grįžęs pabaigs pietų likučius

Atsakyti
Šiandien:
1. MB krevečių mišrainė, arbata; man krevečių mišrainė, kava su pienu;
2. MB krevečių mišrainė (nemažai gavosi laugh.gif ), arbata; man guminukai, naminiai keksiukai, arbata, sumuštinis su namie rūkytą mėsyte wub.gif ;
3. Kiaulienos kepsniukai, virtos bulvės
Atsakyti
Lauryte nu jau šeštadienio ir sekmadienio meniu fantastiški, kaip restorane, kas kart naujas ir dar ne šiaip sumuuštinių, bet sootus ir be galo skanus patiekalas.. mmm wow, aš tyngėčiau tiek gaminti tikriausiai ;D Na bet supratau, kad mamytė čia jus palepino smile.gif

Na o mūsų meniukai šiandiennos štai čia:
mano:
I- jogrtas, sumuštinis su kumpiu
II- įvairūs sumuštiniai (su jautiena, kiaušiniais, tunu, kumpiu), čipsai, salotos (darbo konferencijoje)
III- kijevo kotletai, alyvuogės, pomidoras. Apelsinas

Vyras:
I- sumuštiniai su kumpiu
II- makaronai su sūriu, kečupu, dešrelėmis, faršu.
III- apelsinas, nektarinas, bananas, mandarinas.
IV- tie patys makaronai
V- manau ledai, gal ir aš pakabinsiu iš jo kelis šaukštelius blush2.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man aktivia ir arbata,keletas sausainiu,MB sumustiniu keletas su desra
PIETUS-kepti sonkauliukai,troskintos darzoves(patiekalo iseiga apie 12 litu)
VAKARIENE-keptas sokoladinis pyragas,arbata,mandarinai smile.gif
Atsakyti
I - dribsniai su pienu
II - kepta vištiena, makaronai
III - cukriniai sausainiai su cinamonu, kakava
IV - pyragas, traškučiai, kola ax.gif

Šiandien mes skendom doh.gif trečiame aukšte laiptinėje sprogo vamzdžiai, tai visa trečio aukšto laiptinė skendo, visas antras aukštas ir dar iki mūsų pirmame aukšte atėjo doh.gif Virtuvėje šlapia, kolidorius skendo, kambary keletoje vietų nubėgo doh.gif Buvau elektrą išjungus, kad koks trumpas jungimas nebūtų, tai tik ką tik pasitarę su kaimynais įsijungėme. Visą mėsą iš šaldiklio buvau išnešus į automobilį, maniau, kad ten žymiai šalčiau nei neveikiančiame šaldytuve. Reiktų eiti parsinešti, ale žiauriai tingiu ax.gif
Atsakyti
mamyte palepino, visada ji lb stengiasi, nors ir sakom, kad nereik nk ruost, ir patys galim pasidaryt biggrin.gif

O del trukusiu vamzdziu, tai pazystamas jausmas blush2.gif , kai bendrabutyje "studentavau" tai truko vamzdis, kol paskaitose buvau, doh.gif ... pastebejom tik gryzusios su kambarioke, kad visam koridoriui didziausios balos doh.gif , idomu budinti kur buvo g.gif . Visi rubai permirko, kurie apatinese lentynose buvo, aciu Dievui iki laidu nedaejo blink.gif

Siandieniniai
Pusryciai- sumustiniai su desra, kava, arbata, sokoladine varske "Miau"
Pietus- vaziavom i miesta su reikalais, tai masinoj teko pavalgyt doh.gif MB mesainiai su suriu, keptos bulves, arbata, man vistienos sparneliai, salotos, ir sokoladinis kokteilis (MC Donald's)
Vakariene-troskinta kalakutiena su makaronais, mandarinai, apelsinu sultys;
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif snd turiu laisvadieni vacation4.gif bet is kitos puses, neturejau per sitas dienas kada namu susitvarkyt, normaliai valgyt padaryt verysad.gif , teks snd pasidarbuot fitness4.gif

pusryciai- plakta kiausiniene, su marinuotais agurkais, balinta kava
pietus- maniskis grys tik vakare, tai pietums kokiu makaronu issivirsiu su suriu, arbata
vakariene- kepsiu bandeles su lasinukais,arbata
Atsakyti
Oi kaip noreciau tu sparniuku is Macdonaldo,kur Lauryte valge bigsmile.gif
Hirundo,gerai,kad viskas baigesi laimingai 4u.gif

Kepsiu snd netikra zuiki ax.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Vakar:
1. MB dešrelės, arbata; man kava su pienu;
2. MB sumuštiniai (gavom lauktuvių naminės palengvicos, tai jau abu labai patenkinti ir jau beveik baigiasi ji, o gavom tik 4dienį doh.gif biggrin.gif ), arbata; man pietūs McD (mieste tąsiausi nuo 12 iki 6, tai kas beliko..);
3. Kiaulienos karbonadai, virtos bulvės, rauginti/marinuoti agurkai (neskiriu.. blush2.gif biggrin.gif ), MB desertui dar mano keptų keksiukų pavalgė.

Tiesa, užvakar rašiau, kad valgėm vakarienei karbonadus, tai MB grįžo vėliau, nei buvo planuota, todėl karbonadai nusikėlė ir suėjo vakar, o užvakar vakarienės meniu keitėsi į sumuštinius su namine mėsyte ir alų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti