Vakar:
1. Sultinys, dešrelės;
2. Pica, sultys.
Šiandien:
1. Man javainių batonėlis, arbata;
2. MB vakarykštis sultinys, pica; man avižinių dribsnių košė su aviečių uogiene, sūrio lazdelė;
3. Ryžiai su keptais vištienos file gabalėliais (MB su ryžiais, man tik vištiena su daržovėm).
Labas rytas,vakar meniu:
PUSRYCIAI-kiausiniene su desra,svogunu laiskais,sumustiniai su lydytu suriu,pastetu,arbata
PIETUS- keptos krevetes su cesnaku ir petrazolem(leidom sau paskanaut,buvo akcija tai nusipirkom)
VAKARIENE-rukyta sonine,svogunai,duona,pomidorai
PUSRYCIAI-kiausiniene su desra,svogunu laiskais,sumustiniai su lydytu suriu,pastetu,arbata

PIETUS- keptos krevetes su cesnaku ir petrazolem(leidom sau paskanaut,buvo akcija tai nusipirkom)
VAKARIENE-rukyta sonine,svogunai,duona,pomidorai

Laba diena
Pusryciai- keturiu grudu dribsniu kose Nordic su avieciu uogiene, medum,kava/arbata
Priespieciai- vaisiai (mandarinai, obuolys)
Pietūs- kijevo kotletas su bulvių kose, agurkų ir pomidorų salotos su grietine;arbata
Vakarienei bus virtos bulves su saltibarsciais (nostalgija vasarai, mb uzsimane lb); apelsinu sultis pribaigsim, gal dar po pora saldainuku su pauksciu pienu (nuo vakar liko)

Pusryciai- keturiu grudu dribsniu kose Nordic su avieciu uogiene, medum,kava/arbata
Priespieciai- vaisiai (mandarinai, obuolys)
Pietūs- kijevo kotletas su bulvių kose, agurkų ir pomidorų salotos su grietine;arbata
Vakarienei bus virtos bulves su saltibarsciais (nostalgija vasarai, mb uzsimane lb); apelsinu sultis pribaigsim, gal dar po pora saldainuku su pauksciu pienu (nuo vakar liko)

QUOTE(*Voque* @ 2012 01 29, 17:39)
...voveraites...
Oi... dar prieš pora dienų lietuvių parduotuvėje pas mus čia pamačiau šaldytas voveraites, taip nužiūrėjau nužiūrėjau, bet taip ir nepirkau

Lauryte kiek jūs daug maž išleidžiate maistui per savaitę ar per mėnesį?
Labutukas

Na kas geresnio, kaip savaitė prasidėjo? Girdėjau truputi šąlate jūs ten?

Žiūrėkit nesusirkite

Na o mūsų meniu tai jo... kaip sakant, pavalgiau šiandien už 5

Mano meniu:
I- šaltibarščiai
II- karšta bandelė su kumpiu ir sūriu (darbe)
III- sumuštinis su rūkyta lašiša (darbe)
IV- prancūziško batono sumuštinis kaip visada (kumpis, garstyčios, sūris, salotos) (darbe)
V- šaltibarščiai, silkės gabaliukas su duona, čipsai

VI- spėju, kad vėliau vakare dar tikrai suvalgysiu šokoladuką kokį ar mandariną, nes vyras tikrai valgys, o aš tai negalėsiu tik žiūrėti

Vyras:
I- šaltibarščiai, duona
II- plovas, duona
III- šokoladukas, bananas, mandarinas
IV- plovas, duona
V- šokoladukas, čipsai, gal sumuštinis. (čia šis paskutinis visada spėjamas punktas, bet dažniausiai išsipildantis labai jau tiksliai

Sveikos
aš jau po mini atostogų pas tėvus, tad nuo šiandien vėl prasidėjo maisto gaminimas
I - dribsniai su pienu
II - ryžiai, balandėliai (balandėlius mama padarė, aš tik išviriau
)
III - šokoladiniai keksiukai, karštas pienas su medumi

I - dribsniai su pienu
II - ryžiai, balandėliai (balandėlius mama padarė, aš tik išviriau

III - šokoladiniai keksiukai, karštas pienas su medumi
Taip ir galvojau, kad kazkas paklaus, as kazkur esu jau rasiusi
, tiksliai neskaiciuojam, bet daug neisleidziam, max 400 lt menesiui, kartais ir su 200 prasisukam...
Tiek mano, tiek MB teveliai, mociutes abi, "ūkininkauja", taip, kad turim galimybe nepirkti isvis mesos (kiauliena, kalakutiena), kiausiniu, sviestuko, nes jo mociute prideda. Neperkam bulviu, svogunu, kopustu, morku, poru, burokeliu.
Pas tevelius, senelius pora kart i men atvaziuojam, aplankyt, padet kazka, tai ir pienuko, ir varskes prideda. Tikrai labai Jiems Aciu, skustis neturiu teises.
Vasara velgi visokiu uogu, zoleliu, prieskoniu prisaldau, pakonservuoju, tai ir ekologiskas arbatytes geriam, ir uogienes valgom, darzoves visokias... Na ir siaip stengiames teveliams padet, ten visokie darzu ravejimai, bulviakasiai, ir t.t. per daug issipleciau
Tai man pvz tikrai iseina taupiai, sveikai svarbiausia... Beto, stengiuosi daug gaminti namuose
Aisku, visada taip nebus, bet tada turbut pati darzoves auginsiu vasara, nes kitaip gyventi nebegaleciau

Tiek mano, tiek MB teveliai, mociutes abi, "ūkininkauja", taip, kad turim galimybe nepirkti isvis mesos (kiauliena, kalakutiena), kiausiniu, sviestuko, nes jo mociute prideda. Neperkam bulviu, svogunu, kopustu, morku, poru, burokeliu.

Pas tevelius, senelius pora kart i men atvaziuojam, aplankyt, padet kazka, tai ir pienuko, ir varskes prideda. Tikrai labai Jiems Aciu, skustis neturiu teises.
Vasara velgi visokiu uogu, zoleliu, prieskoniu prisaldau, pakonservuoju, tai ir ekologiskas arbatytes geriam, ir uogienes valgom, darzoves visokias... Na ir siaip stengiames teveliams padet, ten visokie darzu ravejimai, bulviakasiai, ir t.t. per daug issipleciau

Tai man pvz tikrai iseina taupiai, sveikai svarbiausia... Beto, stengiuosi daug gaminti namuose

Deimapov,salta pas mus,tikra ziema atejo
Laurytte,kaip faina,kad nereik daug ko pirkt,nors ir MB tevai gyvena kaime tai kiek gali,tiek padeda
Vakar:
PUSRYCIAI-man dribsniai su pienu
PIETUS-kepta vistiena,troskintos darzoves grietineles padaze,desertui sviestiniai sausainukai(pati kepiau) su pienu
VAKARIENE-greipfrutas,apelsinas,pora saldainiu,avieciu arbata

Laurytte,kaip faina,kad nereik daug ko pirkt,nors ir MB tevai gyvena kaime tai kiek gali,tiek padeda

Vakar:
PUSRYCIAI-man dribsniai su pienu
PIETUS-kepta vistiena,troskintos darzoves grietineles padaze,desertui sviestiniai sausainukai(pati kepiau) su pienu
VAKARIENE-greipfrutas,apelsinas,pora saldainiu,avieciu arbata

Laba diena
Pusryciai- saltibarsciai su pakepintomis bulvemis, mandarinas; kava, MB kava su pienu, vietoj mandarino bananas
Pietus- MB darbe ilgai, tai mieste kazka pavalgys, pjausnys turbut koks, ar karbonadas. Pas mane snd drauge uzsuko i svecius, gaminom desrainius abi; kava, sokoladas su vysniu idaru;
vakarienei- desrainiai, nes nemazai pridarem
, arbata;

Pusryciai- saltibarsciai su pakepintomis bulvemis, mandarinas; kava, MB kava su pienu, vietoj mandarino bananas
Pietus- MB darbe ilgai, tai mieste kazka pavalgys, pjausnys turbut koks, ar karbonadas. Pas mane snd drauge uzsuko i svecius, gaminom desrainius abi; kava, sokoladas su vysniu idaru;
vakarienei- desrainiai, nes nemazai pridarem

QUOTE(deimapov @ 2012 01 28, 17:44)

Labu labu

pasigedai

pirmadienis
pusryčiai- kava, mano kepto pyrago likuciai
pietus - desreles ( is Lenkijos prisivežiau ) su virtomis bulvemis ir namine misraine ( is kaimo parsiveziau supjaustyta, tik be majonezo

vakarienė - kaimiškis sūdyti tiksliau tik iš mirkalo ištraukti lašinukai su raugintais kopūstas

antradienis
Pusryciai - kava, surelis
Pietūs - marinuota silke ir baltos misraines likuciai
Vakarienė - makaronai, kotletai ( lenkiski pusfabrikačiai) ir dar po kepsniuką su marinuotais agurkėliais ir pomidorais

QUOTE(hirundo* @ 2012 01 30, 18:54)
... karštas pienas su medumi...

QUOTE(Lauryttte @ 2012 01 30, 22:37)
Šaunuoliai, labai smagu, kai turite tokią galimybę, dauguma produktų gauti iš kaimo. O paklausiau todėl, kad tikrai man kasdien toks sotus ir mėsingas tas meniu atrodo, super

QUOTE(mickute7 @ 2012 01 31, 18:52)
...pasigedai...
Ach tai tu keliauninkė dar ir pasirodo

Šiandien
Mano meniu:
I- parūkytos dešrelės, duona, pomidorai
II- kepti šonkauliukų gabalėliai (mieste pirkau iškart keptus, tokie mažyčiai vieno kąsnio, aštrūs mmm), bandelės
III- troškinti kopūstai su lašinukais, svogūnais, morkomis, parūkytomis dešrelėmis+duona. Bandelė
Vyro:
I- bananas, mandarinai
II- šaltibarščiai, duona
III- plovas+ duona
IV- šokoladukas
V- manau norės troškintų kopūstų, arba bandelės