Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

vakar dienos 4u.gif
pusryciai-varskes apkepas,kava/arbata; pietus-baltoji misraine, grikiu kose ir kepti sonkauliukai,arbata; vakarienei- mb dare balandelius wub.gif , baltoji misraine, ir apelsinu sultys 4u.gif
Atsakyti
Lauryte thumbup.gif labai sotus ir skanus jūsų meniu smile.gif
Šiandienos mano meniu:
I- jogurtas, bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- prancužiško batonas (na aišku ne visas biggrin.gif galis jo) su sūriu, kumpiu, salotomis, garstyčiomis (darbe)
III- trinta pomidorų sriuba, batonas, prancūziškas batonas su česnakais (darbe)

Vyro:
I- šaltiena, duona, kečupas
II- bandelė su džemu ir riešutais, apelsinas, tynginys
III- balandėlis, bulvės, šaltiena
IV- nežinau ko norės, gal spurgos su džemu, gal bandelė, bet greičiausiai bus ledai smile.gif
Atsakyti
Vakar:
PUSRYCIAI-vis dar stintos
PIETUS-man sniceliai,makaronai,pomidoru-agurku salotos su grietine,MB kugeli pabaige
VAKARIENE-sudyti riesutai,saldainiai smile.gif

Siandien likuciai ivairiausi,vakare vaziuojam i svecius smile.gif
Atsakyti
Vakar:

1. MB sumuštiniai, arbata; man sumuštiniai su pikantiška mišraine, kava su pienu;
2. MB salotos, arbata; man sūrainis, latte;
3. MB grikiai su dešrelėm (vėl pamiršo pasiimt pietus doh.gif ), man parnešė sūrainį ir pyragėlį iš McD;
4. Vakarienė japonų restorane (paišlaidavom, bet buvo proga, tai.. ) smile.gif

Šiandien:
1. MB sumuštiniai, arbata; man javainių batonėlis, kava;
2. MB sintetinė sriuba, arbata; man lašišos kepsniukai su daržovėm;
3. Nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas wink.gif
Oi šiandien tai skani diena buvo vien dėl vakarienės, prisivalgiau mmm kaip skaniai biggrin.gif
Mano meniu:
I- bandelė su kumpiu ir sūriu (darbe)
II- ale sumušinis (prancūziškas batonas, garstyčios, sūris, kumpis, salotos) (darbe)
III- trinta pomidorų sriuba, ale jogurtas (natūralus jogurtas, javai, riešutai, tarkuoti obuoliai, medus) (darbe)
IV- Įdarytas kepsnys su brie sūriu ir garstyčiomis, agurkai, marinuoti svogūnėliai, paprasti svogūnai.

user posted image

Vyro:
I-spūrgos su džemu
II- keptos vištienos blauzdelės su ryžiais, agurkas
III- šokoladukas, vištienos blauzdelė, ryžiai
IV- guminukai, "ale jogurtas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 27 sausio 2012 - 20:22
Kaaaaaip skanuuuuu 4u.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voque*: 28 sausio 2012 - 10:56
vakar dienos 4u.gif (neturiu laiko pastaruoju metu, tai praktiskai valgom ta pati, nes greit pasigamina)

pusryciai- mb plakta kiausiniene su pomidorais, man kellogs dribsniai su pienu, kava/arbata
pietums- kugelis keptas orkaitej, kefyras; arbata
pavakariai- vaisius valgem, obuoliai, mandarinai, apelsinu sultys (nuostabus dalykas ta sulciaspaude wub.gif )
vakariene- makaronai "carbonara" ; arbata. Sitas receptas is charlie picerijos nubezdzioniautas. sudetis makaronai, kumpis, svogunai, cesnakas, petrazoles, grietineles padazas

siandieniniai 4u.gif
pusryciai- vakarykstis kugelis; kava, arbata
pietus- vakaryksciai makaronai blush2.gif , apelsinu sultys
vakarienes nevalgysim, poster_offtopic.gif 18 val, pakviete i gimtadieni, tai vezames sampes, torta, saldainiu deze drinks_cheers.gif

o tas idarytas kepsnys tai mmm essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 01 28, 10:56)
Kaaaaaip skanuuuuu 4u.gif essen.gif

QUOTE(Lauryttte @ 2012 01 28, 14:53)
o tas idarytas kepsnys tai mmm essen.gif

blush2.gif dėkui wink.gif

Labu labu wink.gif Kaip savaitgaliaujasi? kas ką nuveikėt? Mickute kur dingusi esi su savo visokiausiais vyniotiniais, kompotais, šaltienomis ir visomis kitomis gėrybėmis, kurioms reikia nemažai laiko pagaminti? 4u.gif Ar būtent ir sukiesi virtuvėje ir neturi laiko prie kompo prieiti biggrin.gif

Šiandienos meniu tikiuosi, kad parašysiu vėliau, nes dar diena tik įpusėjo, nežinau ką dar valgysiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 01 28, 18:44)
Labu labu wink.gif Kaip savaitgaliaujasi? kas ką nuveikėt?

saltas savaitgalis, namie prie tv ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2012 01 28, 18:37)
saltas savaitgalis, namie prie tv ax.gif

na taip, girdejau, kad Lt saltoka sad.gif tikiuosi vasario men kai grisime atostogu nebus balu, pliurzu..
Musu meniukai:
Mano:
I- bandele su suriu ir kumpiu (darbe)
II- prancuziskas batonas+ suris+ kumpis + garstycios+ salotos (darbe)
III- cipsai smile.gif na bet atleistina, seniai bevalgiau biggrin.gif, gaiviosios salotos

Vyro:
I- spurgos su dzemu
II- kepsniai, grikiai
III- sokoladukas, karstas sumustinis su brie suriu, kumpiu, pomidoru padazu.
IV- gaiviosios salotos, cipsai

Na o dabar dar labai noriu apelsino, tai reikes ir vyrui atnesti, jei nenoriu suvagyti tik puse ir eiti atsinesti dar biggrin.gif
Atsakyti
Vakar:
PUSRYCIAI-man trinti kiviai,bananas su jogurtu
PRIESPIECIAI-bandeles su jogurtu
PIETUS-idarytos bulves(desra,suris,voveraites,svogunu laiskai)su voveraiciu padaziuku
VAKARIENE-greipfrutas,saldainiai smile.gif
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras, choru karus ziuriu biggrin.gif as patriotiskai uz Vilniaus r. chora blush2.gif

siandieniniai
pusryciai- kellogs dribsniai su pienu, kava;arbata
pietus- kijevo kotletai su bulviu kose ir baltaja misraine; apelsinu sultys
vakariene- mb kijevo kotletas, pomidorai, bulviu kose; arbata Man vaisiai- mandarinai, obuolys;arbata;
naktipieciai pas mus siandien bus, nes planuojam filma paziuret blush2.gif - mb kepa obuoliu pyraga, saldainiai su pauksciu pienu blush2.gif (atleistina, nes mz valgau), ir turbut latte arba cappucino kava essen.gif
Atsakyti