šiandien pas mane kuklus meniu:
I - dribsniai su pienu
II - daržovių sriuba (kopūstai, morkos, bulvės, dar saują raudonųjų lęšių įmečiau)
III - ta pati sriuba
Mmm kaip skaniai čia man tie naminiai koldūnai su mėsa ir grybais nuskambėjo, kaip norėčiau dabar jų

QUOTE(deimapov @ 2012 01 21, 23:49)
Mmm kaip skaniai čia man tie naminiai koldūnai su mėsa ir grybais nuskambėjo, kaip norėčiau dabar jų 

tikrai buvo lb skanu

VAKAR:
Pusryčiai: sumuštiniai su kepenu paštetu
Pietūs: karbonadas idarytas keptais svogūnais, morkomis ir fermentiniu sūriu, kartu keptos bulvės orkaitėje.
Vakarienė: barščių sriuba
ŠIANDIEN:
Pusryčiai: aš - sumuštinis su kepenu paštetu, MB - sumuštiniai su karkos vyniotiniu, Mažiausias - avižinė košė, vyresnis - du virti kiaušiniai su majonezu
Pietūs: orkaitėje kepti šonkauliukai su bulvėmis ir kopūstų salotos
Vakarienė: Barščių sriuba
(šonkauliukai ir vsi karbonadai man nebrangu, nes mes perkam visą kiaule ir ja pjaunam, labai pigiai mums tai išeina, mums 100 kg kiaulės užtenka 2-3 mėnesiams)
Pusryčiai: sumuštiniai su kepenu paštetu
Pietūs: karbonadas idarytas keptais svogūnais, morkomis ir fermentiniu sūriu, kartu keptos bulvės orkaitėje.
Vakarienė: barščių sriuba
ŠIANDIEN:
Pusryčiai: aš - sumuštinis su kepenu paštetu, MB - sumuštiniai su karkos vyniotiniu, Mažiausias - avižinė košė, vyresnis - du virti kiaušiniai su majonezu

Pietūs: orkaitėje kepti šonkauliukai su bulvėmis ir kopūstų salotos
Vakarienė: Barščių sriuba
(šonkauliukai ir vsi karbonadai man nebrangu, nes mes perkam visą kiaule ir ja pjaunam, labai pigiai mums tai išeina, mums 100 kg kiaulės užtenka 2-3 mėnesiams)
I-sumustiniai su desra ir kumpiu, po kavos puodeli
II-kugelis su farsu, pyragas su kavos puodeliu, apelsinas
III-kugelis arba vakaryksciai troskinti kopustai su mesa
II-kugelis su farsu, pyragas su kavos puodeliu, apelsinas
III-kugelis arba vakaryksciai troskinti kopustai su mesa

mano vėl kuklutis 
I - obuolys
II - vakarykštė sriuba
III - šokoladas

I - obuolys
II - vakarykštė sriuba
III - šokoladas
kokia aš nelaiminga dabar
Draugė nuo tėvų parvežė man šiokį tokį siuntinuką, važiavau pasiimti ir mašinai baigėsi kuras
Užpylėm, bandėm užvesti ir nieko
bandėm traukti ir užvesti - vistiek nieko
nebeužsiveda
tai dabar draugams palikau raktelius, dokumentus ir ryt bandys žiūrėt kas yra
vieno draugo brolis mechaniką baigės, tai pažiūrės rytoj
tikiuos, kad viskas bus gerai
blyn, beveik kiekvieną žiemą man kas nors atsitinka su mašina.. pirmais metais autostradoj sumėtė, vos į griovį nenulekėm.. antrais metais kažkas su temperatūrom blogai buvo (prieš užvedant temperatūros rodyklė iki pat viršaus pakilo, ventiliatorius ėmė ūžt ne savo balsu. Šokau staigiai iš mašinos ir tėčiui skambinau), na o dabar išvis nebeužsiveda
o ryt dar egzaminas, nieko nemoku, mokytis neina
Būtų draugas namuos tai bent turėčiau prie ko prisiglaust, kam išsiverkt, o dabar tik aš ir katinas
oi prirašiau ne į temą, ale reikia kam nors išsipasakot...

Draugė nuo tėvų parvežė man šiokį tokį siuntinuką, važiavau pasiimti ir mašinai baigėsi kuras

o ryt dar egzaminas, nieko nemoku, mokytis neina

oi prirašiau ne į temą, ale reikia kam nors išsipasakot...
tik pasiguodžiau čia ir draugas paskambino
sako parvarom pežuką
tai dabar mano pežukas ramiai stovi mano kieme
Tas draugas mane namo parvežęs iškart broliui paskambino, tas brolis kažką paklibino ir užvedė
tai dabar aš vėl laiminga

Tas draugas mane namo parvežęs iškart broliui paskambino, tas brolis kažką paklibino ir užvedė

Na,Hirundo svarbiausia,kad viskas gerai baigesi
PUSRYCIAI-MB rukytos desreles,man dribsniai su pienu
PIETUS-VAKARIENE-turejome sveciu tai traski vistiena,salotos su feta,traskuciai,kepta bulka

PUSRYCIAI-MB rukytos desreles,man dribsniai su pienu
PIETUS-VAKARIENE-turejome sveciu tai traski vistiena,salotos su feta,traskuciai,kepta bulka

Hirundo, kaip suprantu, koks nervas ima, kai su mašina bėdos, o jos taip reik.. svarbu, kad viskas gerai baigėsi
kaip egzaminas?
na, o mūsų vakarykštis meniu:
1. Kiaušinienė su dešrelėm, svogūnlaiškiais (firminis MB sekmadienių patiekalas
), man kava, mb arbata;
2. Pupelių sriuba (pasidžiaugsiu - pirmą kartą viriau sriubą ir man pavyko
);
3. Torto gabalėliai, saldumynai, vynas; po tiek saldėsiu MB dar dubenį sriubos surijo, o aš kumpio griežinėlius kelis
šiandienai kas bus vakarienei net nenumanau.. gal reik kugelio išsikept
tai kol kas ir meniu nerašysiu..

na, o mūsų vakarykštis meniu:
1. Kiaušinienė su dešrelėm, svogūnlaiškiais (firminis MB sekmadienių patiekalas

2. Pupelių sriuba (pasidžiaugsiu - pirmą kartą viriau sriubą ir man pavyko

3. Torto gabalėliai, saldumynai, vynas; po tiek saldėsiu MB dar dubenį sriubos surijo, o aš kumpio griežinėlius kelis

šiandienai kas bus vakarienei net nenumanau.. gal reik kugelio išsikept

[quote=*Voque*,2012 01 22, 23:48]
[quote=Almost,2012 01 23, 12:30]
Hirundo, kaip suprantu, koks nervas ima, kai su mašina bėdos, o jos taip reik.. svarbu, kad viskas gerai baigėsi
kaip egzaminas?
[/quote]
man tai didžiausias galvos skausmas buvo iš kur pinigų remontui paimsiu
kaip apsidžiaugiau kai draugas paskambino ir pasakė, kad tuoj bus kieme
O egzaminas visai nieko.. Bet naktį labai blogai miegojau, ryte sulipusiomis akimis ir neveikiančia galva rašiau egzaminą...
Šiandien dar nieko normalaus nevalgiau. Ryte net bloga buvo apie maistą pagalvoti, grįžus ėjau pamiegoti. Po to suvalgiau obuolį ir viskas
dabar ruošiuos į turgų važiuoti krūtinėlės nusipirkti, vakare pasikepsiu

[quote=Almost,2012 01 23, 12:30]

[/quote]
man tai didžiausias galvos skausmas buvo iš kur pinigų remontui paimsiu

O egzaminas visai nieko.. Bet naktį labai blogai miegojau, ryte sulipusiomis akimis ir neveikiančia galva rašiau egzaminą...
Šiandien dar nieko normalaus nevalgiau. Ryte net bloga buvo apie maistą pagalvoti, grįžus ėjau pamiegoti. Po to suvalgiau obuolį ir viskas

Pusryčiai - sumuštinis su karkos vyniotniu (naminis), vaikams: vyresneliui - kiaušinienė, mažyliui - avižinė košė
Pietūs - savaitgalio lykučiai (keptas karbonadas orkaitėje)
Vakarienė - koldūnai su mėsa
Pietūs - savaitgalio lykučiai (keptas karbonadas orkaitėje)
Vakarienė - koldūnai su mėsa