Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

šiandien pas mane kuklus meniu:
I - dribsniai su pienu
II - daržovių sriuba (kopūstai, morkos, bulvės, dar saują raudonųjų lęšių įmečiau)
III - ta pati sriuba
Atsakyti
Mmm kaip skaniai čia man tie naminiai koldūnai su mėsa ir grybais nuskambėjo, kaip norėčiau dabar jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2012 01 21, 23:49)
Mmm kaip skaniai čia man tie naminiai koldūnai su mėsa ir grybais nuskambėjo, kaip norėčiau dabar jų  blush2.gif

tikrai buvo lb skanu 4u.gif
Atsakyti
VAKAR:
Pusryčiai: sumuštiniai su kepenu paštetu
Pietūs: karbonadas idarytas keptais svogūnais, morkomis ir fermentiniu sūriu, kartu keptos bulvės orkaitėje.
Vakarienė: barščių sriuba

ŠIANDIEN:
Pusryčiai: aš - sumuštinis su kepenu paštetu, MB - sumuštiniai su karkos vyniotiniu, Mažiausias - avižinė košė, vyresnis - du virti kiaušiniai su majonezu biggrin.gif
Pietūs: orkaitėje kepti šonkauliukai su bulvėmis ir kopūstų salotos
Vakarienė: Barščių sriuba

(šonkauliukai ir vsi karbonadai man nebrangu, nes mes perkam visą kiaule ir ja pjaunam, labai pigiai mums tai išeina, mums 100 kg kiaulės užtenka 2-3 mėnesiams)
Atsakyti
I-sumustiniai su desra ir kumpiu, po kavos puodeli
II-kugelis su farsu, pyragas su kavos puodeliu, apelsinas
III-kugelis arba vakaryksciai troskinti kopustai su mesa 4u.gif
Atsakyti
mano vėl kuklutis smile.gif
I - obuolys
II - vakarykštė sriuba
III - šokoladas
Atsakyti
kokia aš nelaiminga dabar verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Draugė nuo tėvų parvežė man šiokį tokį siuntinuką, važiavau pasiimti ir mašinai baigėsi kuras verysad.gif Užpylėm, bandėm užvesti ir nieko verysad.gif bandėm traukti ir užvesti - vistiek nieko verysad.gif nebeužsiveda verysad.gif tai dabar draugams palikau raktelius, dokumentus ir ryt bandys žiūrėt kas yra verysad.gif vieno draugo brolis mechaniką baigės, tai pažiūrės rytoj verysad.gif tikiuos, kad viskas bus gerai verysad.gif blyn, beveik kiekvieną žiemą man kas nors atsitinka su mašina.. pirmais metais autostradoj sumėtė, vos į griovį nenulekėm.. antrais metais kažkas su temperatūrom blogai buvo (prieš užvedant temperatūros rodyklė iki pat viršaus pakilo, ventiliatorius ėmė ūžt ne savo balsu. Šokau staigiai iš mašinos ir tėčiui skambinau), na o dabar išvis nebeužsiveda verysad.gif
o ryt dar egzaminas, nieko nemoku, mokytis neina verysad.gif Būtų draugas namuos tai bent turėčiau prie ko prisiglaust, kam išsiverkt, o dabar tik aš ir katinas verysad.gif

oi prirašiau ne į temą, ale reikia kam nors išsipasakot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hirundo*: 22 sausio 2012 - 22:34
tik pasiguodžiau čia ir draugas paskambino biggrin.gif sako parvarom pežuką biggrin.gif tai dabar mano pežukas ramiai stovi mano kieme bigsmile.gif
Tas draugas mane namo parvežęs iškart broliui paskambino, tas brolis kažką paklibino ir užvedė bigsmile.gif tai dabar aš vėl laiminga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hirundo*: 22 sausio 2012 - 22:54
Na,Hirundo svarbiausia,kad viskas gerai baigesi 4u.gif

PUSRYCIAI-MB rukytos desreles,man dribsniai su pienu
PIETUS-VAKARIENE-turejome sveciu tai traski vistiena,salotos su feta,traskuciai,kepta bulka smile.gif
Atsakyti
Hirundo, kaip suprantu, koks nervas ima, kai su mašina bėdos, o jos taip reik.. svarbu, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif kaip egzaminas?

na, o mūsų vakarykštis meniu:
1. Kiaušinienė su dešrelėm, svogūnlaiškiais (firminis MB sekmadienių patiekalas bigsmile.gif ), man kava, mb arbata;
2. Pupelių sriuba (pasidžiaugsiu - pirmą kartą viriau sriubą ir man pavyko bigsmile.gif );
3. Torto gabalėliai, saldumynai, vynas; po tiek saldėsiu MB dar dubenį sriubos surijo, o aš kumpio griežinėlius kelis biggrin.gif

šiandienai kas bus vakarienei net nenumanau.. gal reik kugelio išsikept mastau.gif tai kol kas ir meniu nerašysiu..
Atsakyti
[quote=*Voque*,2012 01 22, 23:48]
Na,Hirundo svarbiausia,kad viskas gerai baigesi 4u.gif
[quote=Almost,2012 01 23, 12:30]
Hirundo, kaip suprantu, koks nervas ima, kai su mašina bėdos, o jos taip reik.. svarbu, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif kaip egzaminas?
[/quote]

man tai didžiausias galvos skausmas buvo iš kur pinigų remontui paimsiu doh.gif kaip apsidžiaugiau kai draugas paskambino ir pasakė, kad tuoj bus kieme bigsmile.gif

O egzaminas visai nieko.. Bet naktį labai blogai miegojau, ryte sulipusiomis akimis ir neveikiančia galva rašiau egzaminą...

Šiandien dar nieko normalaus nevalgiau. Ryte net bloga buvo apie maistą pagalvoti, grįžus ėjau pamiegoti. Po to suvalgiau obuolį ir viskas ax.gif dabar ruošiuos į turgų važiuoti krūtinėlės nusipirkti, vakare pasikepsiu smile.gif
Atsakyti
Pusryčiai - sumuštinis su karkos vyniotniu (naminis), vaikams: vyresneliui - kiaušinienė, mažyliui - avižinė košė
Pietūs - savaitgalio lykučiai (keptas karbonadas orkaitėje)
Vakarienė - koldūnai su mėsa
Atsakyti