Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės rankų darbo dovanos

QUOTE(ausruzel @ 2011 12 02, 14:07)
As pernai irgi dariau makaronines eglutes seimininkems virtuvei pasipuosti

bigsmile.gif wau, o tai kaip toki daikta padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(IslaBonita @ 2011 12 02, 13:30)
bigsmile.gif  wau, o tai kaip toki daikta padaryti  g.gif

Ant kugio formos karstais klijais klijuoju makaronus, tada juos nupurskiu dazais ir dekoruoju karoliukais
Atsakyti
Kaip anksti pradėjote rūpintis kalėdinėmis dovanomis, jau ir aš po truputį pamąstau ką kam dovanosiu: didelė bėda per Kalėdas būdavo, kad susirenka visa krūva giminių, draugų, ir visus reikia bent simboliškai pasveikinti, kažką padovanoti - tai šiemet sveikinsiu šeimas ir šeimai 1 dovanų paketą dovanosiu: kepsiu imbierinius namelius, eglutes, dar iš šampano butelio eglutę gaminsiu, saldainiais apklijuodama. wub.gif
Atsakyti
Gal bandėte kas nors daryti tą Kalėdinę arbatą kur pirmam puslapy parodyta? Jeigu darėte, tai kokio dydžio pas jus eglutės ir kokio dydžio dėžutė? smile.gif
Atsakyti
sveikos.labai sauni tema ir reikalinga, nes labai saunu kai galima is kazkur pasikrauti minciu!!!Labai visu grazus darbai!!! mane labai sudomino ta dezute grazi, bet gal gali nos trumpai parasyti kaip ja daryti.Aciu
Atsakyti
[quote=liniukas01,2011 12 03, 15:25]
sveikos.labai sauni tema ir reikalinga, nes labai saunu kai galima is kazkur pasikrauti minciu!!!Labai visu grazus darbai!!! mane labai sudomino ta dezute grazi, bet gal gali nos trumpai parasyti kaip ja daryti.Aciu
[/quote]
sveikute. jeigu apie manasias dezutes kalbi, tai net nezinau kaip papasakoti, pasidariau maketukus ju, pamatuosiu ikelsiu parametrus kaip daryti, o dabar dar keleta idedu

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]

nauja dezute isbandziau

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
wou bigsmile.gif bigsmile.gif laabai gražu, patiko ta mintis su arbatos dėžute, o kaip pasidaryti paprastą dėžutę? su rankdarbiais niekad labai nedraugavau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,

Zaliaake, kaip tuos grazius iskarpymus dezutese padaryti (kur krasteliuose tai gelytes, tai sirdeles su lapeliais)? 4u.gif
Atsakyti
O, kokia smagi tema smile.gif
Gal aletumet pakomentuoti, kiek laiko pries sventes galeciau iskepti visus meduolinius sausainelius, kad jie nesugestu kol bus dovanojami? ax.gif
Atsakyti
Nuostabios Jusu dovaneles, ypac tos makaronines eglutes ir karpytos dezutes thumbup.gif
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes lotuliukas.gif , nusprendziau as siemet savo draugus apdovanoti siltais kalediniais burbulais....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 03, 20:23)
Nuostabios Jusu dovaneles, ypac tos makaronines eglutes ir karpytos dezutes  thumbup.gif
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes  lotuliukas.gif , nusprendziau as siemet savo draugus apdovanoti siltais kalediniais burbulais....

vajejjjjjj cia kiekviena nerta?????? bigsmile.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
kokios grazios dezutes, o burbulai is gelyciu isvis nerealus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
parasykite kaip juos darote? g.gif
Atsakyti