Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės rankų darbo dovanos

SVEIKOS, IR AS JUNGIUOSI.
IR AS DEGU NORU SIEMET APDOVANOTI VISUS RANKU DARBO DOVANELEMIS, TAI DOVANOSIU KAZKA MEGZTO (KOJNES, SALIKUS,KEPURES, NERTAS SERVETELES, PIRSTINES, LIEMENES, - PAGAL POREIKI), TAIP PAT VASARA PRISIRINKAU AUGALIUKU SUSIDZIOVINAU ARBATYTEMS, DARIAU UOGIENIU I MAZUS STIKLAINIUKUS (BRASKES SU CILI smile.gif)
GALVOJU DAR ISKEPSIU FORMINIU IMBIERINIU SAUSAINIU IR BUS JAU NEMAZAS MAISAS DOVANU.
Atsakyti
[quote=Ducky,2011 11 15, 17:01]
Faina tema smile.gif

aš už praktiškas dovanas, todėl pernai mandarinų medžius visiems dovanojau, ]
va radau ką turėjau minty thumbup.gif

gal turite tų mandarinų medžių foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2011 11 23, 17:03)

gal turite tų mandarinų medžių foto blush2.gif

va mano vienas iš pernai medžių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 23, 16:11)

user posted image

o kaip tas mandarinas taip prisist?! po mandarinais yra kazkas?!

labai labai grazi dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2011 11 23, 19:50)
o kaip tas mandarinas taip prisist?! po mandarinais yra kazkas?!

labai labai grazi dovana  thumbup.gif

dėkui smile.gif pagrindas - putoplatas, mandarinai kaip matot suraišioti kanapiniu šniūru, sujungimo vieta tepta karštais klijais ir klijuota ant pagrindo, tiesiogiai mandarinam jokio poveikio nedaryta, visiškai sterilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 23, 16:11)

user posted image

nu labai jau grazu!!! sauni ideja!!! 4u.gif bandysim kopijuot blush2.gif
Atsakyti
oi kokia faina tema smile.gif
labai idomu su arbatom g.gif kaip dezute tokia pasidaryt? g.gif arbatai g.gif g.gif

o tie prieskoniai kaip idomu bigsmile.gif ar tas darzoves reikia zalias malti? ar dziovintas g.gif

as pernai visiem dovanojau sysku medzius , uzpernai makaronines eglutes, o vat siemet galva tuscia blush2.gif
Atsakyti
Iki auksarankes man dar toli, bet siemet ketinu pagaminti, tikiuosi pavyks, muiliuku biggrin.gif
Uzpernai pirmakart kepiau meduoliukus, visi liko labai patenkinti gave po saldzia dovanele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egvi: 25 lapkričio 2011 - 15:23
Sveikuuuutes!!!! O as uzsiimu stiklo dekoravimu, tai ir draugams/giminems dovanosiu savo darbus: vitrazus, paveiklus ant stiklo ir dekoruotus indus:
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2011 11 23, 11:42)
SVEIKOS, IR AS JUNGIUOSI.
IR AS DEGU NORU SIEMET APDOVANOTI VISUS RANKU DARBO DOVANELEMIS, TAI DOVANOSIU KAZKA MEGZTO (KOJNES, SALIKUS,KEPURES, NERTAS SERVETELES, PIRSTINES, LIEMENES, - PAGAL POREIKI), TAIP PAT VASARA PRISIRINKAU AUGALIUKU SUSIDZIOVINAU ARBATYTEMS, DARIAU UOGIENIU I MAZUS STIKLAINIUKUS (BRASKES SU CILI smile.gif)
GALVOJU DAR ISKEPSIU FORMINIU IMBIERINIU SAUSAINIU IR BUS JAU NEMAZAS MAISAS DOVANU.

wub.gif wub.gif bus labai mielos dovaneles wub.gif

as taip pat visad stengiuos visiems dovaneles paruosti pati rolleyes.gif
Atsakyti
RamCamCam, puikios idejos dovanoms. labai grazu ir skoninga.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2011 11 24, 13:40)
dėkui  smile.gif pagrindas - putoplatas, mandarinai kaip matot suraišioti kanapiniu šniūru, sujungimo vieta tepta karštais klijais ir klijuota ant pagrindo, tiesiogiai mandarinam jokio poveikio nedaryta, visiškai sterilu  smile.gif

kur įsigyti tū karštų klijų? ir ar galime tuos klijus naudoti be spec pistoleto? g.gif

QUOTE(isabelaa @ 2011 11 25, 14:19)
  o tie prieskoniai kaip idomu  bigsmile.gif  ar tas darzoves  reikia zalias malti? ar  dziovintas  g.gif

as pernai visiem dovanojau sysku medzius , uzpernai makaronines eglutes, o vat siemet galva tuscia  blush2.gif

man ir įdomu apie prieskonius blush2.gif
gal gali ikelto foto ir atsiūsti šiškų medžius? smile.gif

Aš šiemet tėvams padariua kalendorių su anūko foto. smile.gif galvoju dar kažką, bet nesugalvoju...o mandarinų medis ir siskų labai vilioja blush2.gif
Atsakyti