labai išsami istorija sėkmės jums
sveikinu su dvynukais ir trečių vaikučiu kuri turi irgi , kantrybės ir sveikatos jums
bet jautiesi kad esi labai jauna , nes mąstymas ir pats pasakojimas skamba gana vaikiškai bet svarbiausia jau viskas gerai.
o
o pačia istorija skaityt labai pabodo rašymo stilius nuobodus , ir vienos mintis prieštarauja kitom. susidarė įspūdis neatsakingos "mažvaikes" . Kuriai laikas ligoninei baisiau nei tai kad bus su vaikais... kad jiems reikia stiprėt ir pan... o kur ta kava tos cigaretes... nu nepateisinu , nors ir ne mano reikalas bet man visada buvo tokios moterys nemalonios. Nežinau kodėl bet toks "atsipūtės" požiūris kažkodėl rusams būdingas .. o labai gaila...
bet jautiesi kad esi labai jauna , nes mąstymas ir pats pasakojimas skamba gana vaikiškai bet svarbiausia jau viskas gerai.
o
o pačia istorija skaityt labai pabodo rašymo stilius nuobodus , ir vienos mintis prieštarauja kitom. susidarė įspūdis neatsakingos "mažvaikes" . Kuriai laikas ligoninei baisiau nei tai kad bus su vaikais... kad jiems reikia stiprėt ir pan... o kur ta kava tos cigaretes... nu nepateisinu , nors ir ne mano reikalas bet man visada buvo tokios moterys nemalonios. Nežinau kodėl bet toks "atsipūtės" požiūris kažkodėl rusams būdingas .. o labai gaila...
skaiciau tai ir verkiau ir juokiausi, ypac is pabaigos, kai jau vaikuciai paauge ir labai patinka zoo reklama, iskart prisiminiau savo dukryte, jei patinka LNK ir TV3 reklamos, na anonsai, kai delfiniukus rodo ir reklamas per tv3 zaliam fone, o jei dar tik 6men smagu, kai viskas gerai baigiasi, aukit sveiki
paziurejau kad labai ilga istorija, tai galvoju neskaitysiu, nes bus neidomu bet SUPPER, sekmes jums augant. as siaip visada galvojau, kad mamom kurios augina dvynukus reikia statysi paminkla uz kantrybe, istverme....
Super istorija net nenusibodo skaityti Sekmes jums ir vaikuciams
skaiciau kaip knyga jusu *apsakyma* labai patiko
sveikatos jums
sveikatos jums
Grazi istorija sekmes jums
Labai grazi, tikroviskai aprasyta jaunos mamytes istorija. Sekmes jusu seimai
Tiesa sakant, matosi daug neatsakingumo sioje istorijoje ir vaikiskumo. Jaunai dvynuku mamytei linkiu baigti mokslus, nes kol kas mastymas dar labai nesubrendes. O dvynukams sekmes.