Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausia neštumo, gimdymo ir augimo istorija.

Visos mes esam mamos ir kirkvienos istorija ,kaip gimdem savo vaikucius,yra isskirtine.
Bet as dar karta noriu pabrezti,kad labai svarbu kaip tu ja aprasai..juk cia ne juodrastis ar uzrasu knygele,kur galima bet ka prikeverzoti kas sauna i galva.Cia yra Forumas,kur ateina daug zmoniu ir skaito tavo istorija,tai ar ne vertetu del siu zmoniu nors kiek pavarkti ir viska aprasyti sklandziai,nuosekliai ir dar pabresiu,logiskai doh.gif ,o cia matos atsisedo ir pirmyn pirstais per klaviatura...bet ka ir belekaip....tai ar nebutu teisingiau pasakyti,jei nemoki rasyti tai ir nerasyk.Zmones,nerasykit nesamoniu.Pirma pasimokikit rasybos kulturos,o tada pirmyn.. smile.gif
Atsakyti
šaunu kad viskas gerai mamytei ir leliukams 4u.gif
Bet pasakojimas nera sklandus ir kai kurios mintys prieštarauja viena kitai.
Esi mama dvynuku, kurie gime neišnešioti o tu skubini namo ir surukai kruva cigareciu? g.gif na gal rukymas ramina? bet gi pati maitini o i rukymas kenkia... Čia tik mano nuomone ax.gif
Sekmes jums
Atsakyti
Na ir ilga istorija, kol perskaiciau doh.gif
siaip labai dziaugiuosi, kad tokio svorio maziukais yra puikiai pasirupinama gydymo istaigose ir jie kuo puikiausiai isgyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir toliau aukit sveiki ir dideli 4u.gif Sekmes auginant smile.gif
Atsakyti
labai labai grazi istorija 4u.gif kaip dziaugiuos uz jus thumbup.gif
Atsakyti
sekmes jums augt ir vytis bendraamzius 4u.gif
Atsakyti
Taip issamiai parasei, idomu ir malonu skaityti...Sekmes jums 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiuga+: 09 kovo 2007 - 09:35
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 10 07, 20:05)
Sveika, zinok dabar jau tikrai subrendom. supratom kas yra gyvenimas be tevu pagalbos, ir tikrai neblogai sekasi!

tikiuosi, kad subrendot ir su tuo labai sveikinu thumbup.gif

zinai skaiciau ta istorija ir kai kur siurpuliukai bego per kuna...nesupyk aisku, tik pasirode labai daug plaukimo pasroviui, zinai mazdaug "aj bus lelka, tai bus, nesvarbu, kad kaip ir nelabai yra salygu ja auginti"..na jau nekalbu apie kitus pasakymus, kur tu apsieini be tyrimu nestumo metu, o dar ir rukai pagimdziusi rolleyes.gif na ir kitu daug niuansu, kurie biskuti mane pasiurpino tiesa pasakius ax.gif bet tavo gyvenimas yra tavo gyvenimas, nei man teisti, nei mokinti 4u.gif

tuo paciu jauciuosi keistai, nes man 25eri, esam vede, baige mokslus, turim darbus, turim savo stoga virs galvos, savo transporta ir jau 4menesi nesioju po sirdele du leliukus, bet tik isgirdusi sia naujiena laaabai susimasciau kaip reikes gyventi jiems atsiradus, visgi du is karto ax.gif ko tikrai nesitikejom ax.gif
tai taip ir mastau dabar: arba as cia nesubrendusi ir vaikams nepasiruosusi, kad mane tokios mintys uzklupo arba pas tave labai daug optimizmo ir impulsyvumo... biggrin.gif beje, kartais pavydziu impulsyviems zmonems ax.gif

zodziu, sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saunuole jaunadvynukumamyte ir rima-zuikutis!Sekmes auginant mazylius rolleyes.gif
Atsakyti
viska perskaiciau, grazhi istorija, aukit stiprus 4u.gif
Atsakyti
Vau, istorija nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif negalejau ne sekundelei atsitraukti skaitydama,labai graziai,idomiai,smulkiai aprasei. Esi saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smagu abiems kartu augti,saunu thumbup.gif svarbiausia, kad sveikuciai,judrus,aktyvus ir imlus,viska ismoks greitai,ne pati nepajusi,kai nepajutai jau kiek laiko prabego. Saunuoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
esi istverminga mamyte thumbup.gif
Atsakyti