Visos mes esam mamos ir kirkvienos istorija ,kaip gimdem savo vaikucius,yra isskirtine.
Bet as dar karta noriu pabrezti,kad labai svarbu kaip tu ja aprasai..juk cia ne juodrastis ar uzrasu knygele,kur galima bet ka prikeverzoti kas sauna i galva.Cia yra Forumas,kur ateina daug zmoniu ir skaito tavo istorija,tai ar ne vertetu del siu zmoniu nors kiek pavarkti ir viska aprasyti sklandziai,nuosekliai ir dar pabresiu,logiskai ,o cia matos atsisedo ir pirmyn pirstais per klaviatura...bet ka ir belekaip....tai ar nebutu teisingiau pasakyti,jei nemoki rasyti tai ir nerasyk.Zmones,nerasykit nesamoniu.Pirma pasimokikit rasybos kulturos,o tada pirmyn..
šaunu kad viskas gerai mamytei ir leliukams
Bet pasakojimas nera sklandus ir kai kurios mintys prieštarauja viena kitai.
Esi mama dvynuku, kurie gime neišnešioti o tu skubini namo ir surukai kruva cigareciu? na gal rukymas ramina? bet gi pati maitini o i rukymas kenkia... Čia tik mano nuomone
Sekmes jums
Bet pasakojimas nera sklandus ir kai kurios mintys prieštarauja viena kitai.
Esi mama dvynuku, kurie gime neišnešioti o tu skubini namo ir surukai kruva cigareciu? na gal rukymas ramina? bet gi pati maitini o i rukymas kenkia... Čia tik mano nuomone
Sekmes jums
Ir toliau aukit sveiki ir dideli Sekmes auginant
Taip issamiai parasei, idomu ir malonu skaityti...Sekmes jums .
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 10 07, 20:05)
Sveika, zinok dabar jau tikrai subrendom. supratom kas yra gyvenimas be tevu pagalbos, ir tikrai neblogai sekasi!
tikiuosi, kad subrendot ir su tuo labai sveikinu
zinai skaiciau ta istorija ir kai kur siurpuliukai bego per kuna...nesupyk aisku, tik pasirode labai daug plaukimo pasroviui, zinai mazdaug "aj bus lelka, tai bus, nesvarbu, kad kaip ir nelabai yra salygu ja auginti"..na jau nekalbu apie kitus pasakymus, kur tu apsieini be tyrimu nestumo metu, o dar ir rukai pagimdziusi na ir kitu daug niuansu, kurie biskuti mane pasiurpino tiesa pasakius bet tavo gyvenimas yra tavo gyvenimas, nei man teisti, nei mokinti
tuo paciu jauciuosi keistai, nes man 25eri, esam vede, baige mokslus, turim darbus, turim savo stoga virs galvos, savo transporta ir jau 4menesi nesioju po sirdele du leliukus, bet tik isgirdusi sia naujiena laaabai susimasciau kaip reikes gyventi jiems atsiradus, visgi du is karto ko tikrai nesitikejom
tai taip ir mastau dabar: arba as cia nesubrendusi ir vaikams nepasiruosusi, kad mane tokios mintys uzklupo arba pas tave labai daug optimizmo ir impulsyvumo... beje, kartais pavydziu impulsyviems zmonems
zodziu, sekmes jums
Saunuole jaunadvynukumamyte ir rima-zuikutis!Sekmes auginant mazylius
esi istverminga mamyte