Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausia neštumo, gimdymo ir augimo istorija.

nuostabi istorija,beatokvėpio perskaičiau ją.šlykštūs daktarai.o delegacija būčiau iškoliojusi ax.gif daug tau sveikatos,asmeninės dvigubai didesnės laimės ,tik nesupratau,kai rašei-tai balandis,birželis,tai liepa parsivežei.kada tavo nuostabuolių gimtadienis?
Atsakyti
Tikrai ilgiausia bigsmile.gif Smagu, kad viskas baigesi gerai!!! rolleyes.gif Aukit dideli ir sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 03 28, 23:46)
nuostabi istorija,beatokvėpio perskaičiau ją.šlykštūs daktarai.o delegacija būčiau iškoliojusi ax.gif daug tau sveikatos,asmeninės dvigubai didesnės laimės ,tik nesupratau,kai rašei-tai balandis,birželis,tai liepa parsivežei.kada tavo nuostabuolių gimtadienis?

Gimem mes balandzio 19 diena, gulejome antakalni 10 dienu, poto iskart i santariskes. O ten iki birzelio pabaigos ar liepos pradzios dar "gyvenom" Tai tada mes ir parvaziavom namuciu pirma karta biggrin.gif Kai jau beveik 3 menesiu buvom blush2.gif

Aciu visoms mamytems uz grazius palinkejimus!!!
Atsakyti
Labai ilga ir graži istorija 4u.gif Linkime dvynukams aukti sveikiems ir laimingiems. Šaunuolė mamytė wub.gif
Atsakyti
kokia jaudinanti ir graži istorija cry.gif cry.gif nesulaikiau ašarų soske.gif kai gulėjau 3mėn. ligoninėj dėl gręsiančio persileidimo man pasakė kad yra įtarimas kad užsimezgė 2 vaisiai rolleyes.gif aš taip apsidžiaugiau rolleyes.gif pagalvojau iš karto du vaikučiai kaip šaunu thumbup.gif bet iki pat gimdymo tiksliai nežinojo kas ten pas mane yra g.gif ir negyvą vaisių įtarė ir hematomą(vidinį kraujavimą)-visą tai daug nervų kainavo verysad.gif tik kai pagimdžiau pasakė kad vis dėl to buvo hematomos dėmelė, kuri atrodė kaip antras vaisius unsure.gif
Aukite didučiai būkite sveikučiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai jaudinanti istorija!Net susigraudinau unsure.gif Prisiminiau ka paciai teko iskesti gimdymo metu.As kankinausi,nubegus vandenims 30 val.kol gydytojai isbande ant manes visas proceduras nusprende,kade reikia vis delto daryti cezari.Per ju aplaiduma pasigavau kazkokia infekcija,tai dar savaite su dukryte praleidom ligonineje verysad.gif Gerai,kad musu tetukas labai rupestingas wub.gif Pasieme nemoku atostogu ir rupinosi manimi ir mazyle 4u.gif
Didziausi linkejimai Jusu tvirtai seimynelei!Maziukams sveikatos,o teveliams daug kantrybes!
Atsakyti
labai grazi istorija. bet daktaru elgesys tai kazkoks nezmoniskas. doh.gif Kodel jie is viso leido su dvynukais kankintis, juk dazniausiai daro cezari, taip paskui ir zusta vaikai gimdymo metu. O dar ta delegacija. tipo ka jau ir atsiklausti nereikia?
sveiku tau vaikiuku ir seimynines laimes.
Atsakyti
Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Labai didelis aciukas visoms mamytems!!!!
blush2.gif
Atsakyti
Na grazi istorija, gerai, kad su laiminga pabaiga...

Sekmes mamytei ir jos seimai... wub.gif
Atsakyti
parasymas nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daug ir svarbiausia idomiai ir issamai mirksiukas.gif buvo momentu kai juokiausi,buvo kai ir asara riedejo skruostu..svarbiausia tiketi savimi 4u.gif aukit sveikuciai,zvalus ir svarbiausia laimingi..beje as esu tavo sudejimo,tikiuosi man neteks tokiu sunkumu patirti..o neklausei kodel gime anksti,kad dvynukai ar siaip kazkas buvo negerai su tavo sveikata?tavo istorija isrinkciau i pirma vieta.bravo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2006 04 02, 20:20)
parasymas nerealus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  daug ir svarbiausia idomiai ir issamai mirksiukas.gif  buvo momentu kai juokiausi,buvo kai ir asara riedejo skruostu..svarbiausia tiketi savimi 4u.gif  aukit sveikuciai,zvalus ir svarbiausia laimingi..beje as esu tavo sudejimo,tikiuosi man neteks tokiu sunkumu patirti..o neklausei kodel gime anksti,kad dvynukai ar siaip kazkas buvo negerai su tavo sveikata?tavo istorija isrinkciau i pirma vieta.bravo thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikute!! drinks_cheers.gif
Siaip aisku sake kad kazkokia infekcija... blink.gif
Bet zinai sveriant pries gimdyma 48 kg.. ax.gif 30 sav isnesioti dvinukus... blush2.gif Kai as jau paskutinem dienom negalejau net atsigerti nes atrode kad sprogsiu... vos paejau... unsure.gif Man atrodo kad cia del to kad pati smulki esu ir jau vietos nebebuvo maziukams ten... biggrin.gif
ir del to sprogo tas burbulas g.gif
Siaip drauge tai pagimde ta pacia diena (drauge IRMA is antakalnio ir santarishkiu - Linkejimai jai drinks_cheers.gif ), ir pastojom ta pacia diena blink.gif Tai ji suneli pagimde 1600 gr... 500 gr daugiau.. Bet ten tai vienas, dvinukai visada mazesni daug gimsta!!!
Tai ir nezinau iki siol kodel!!! Bet siaip gydytojais nelabai pasitikiu, todel liksiu prie savo nuomones!!!!
Sekmes tau!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti