nuostabi istorija,beatokvėpio perskaičiau ją.šlykštūs daktarai.o delegacija būčiau iškoliojusi daug tau sveikatos,asmeninės dvigubai didesnės laimės ,tik nesupratau,kai rašei-tai balandis,birželis,tai liepa parsivežei.kada tavo nuostabuolių gimtadienis?
Tikrai ilgiausia Smagu, kad viskas baigesi gerai!!! Aukit dideli ir sveikuciai
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 03 28, 23:46)
nuostabi istorija,beatokvėpio perskaičiau ją.šlykštūs daktarai.o delegacija būčiau iškoliojusi daug tau sveikatos,asmeninės dvigubai didesnės laimės ,tik nesupratau,kai rašei-tai balandis,birželis,tai liepa parsivežei.kada tavo nuostabuolių gimtadienis?
Gimem mes balandzio 19 diena, gulejome antakalni 10 dienu, poto iskart i santariskes. O ten iki birzelio pabaigos ar liepos pradzios dar "gyvenom" Tai tada mes ir parvaziavom namuciu pirma karta Kai jau beveik 3 menesiu buvom
Aciu visoms mamytems uz grazius palinkejimus!!!
Labai ilga ir graži istorija Linkime dvynukams aukti sveikiems ir laimingiems. Šaunuolė mamytė
kokia jaudinanti ir graži istorija nesulaikiau ašarų kai gulėjau 3mėn. ligoninėj dėl gręsiančio persileidimo man pasakė kad yra įtarimas kad užsimezgė 2 vaisiai aš taip apsidžiaugiau pagalvojau iš karto du vaikučiai kaip šaunu bet iki pat gimdymo tiksliai nežinojo kas ten pas mane yra ir negyvą vaisių įtarė ir hematomą(vidinį kraujavimą)-visą tai daug nervų kainavo tik kai pagimdžiau pasakė kad vis dėl to buvo hematomos dėmelė, kuri atrodė kaip antras vaisius
Aukite didučiai būkite sveikučiai
Aukite didučiai būkite sveikučiai
Tikrai labai jaudinanti istorija!Net susigraudinau Prisiminiau ka paciai teko iskesti gimdymo metu.As kankinausi,nubegus vandenims 30 val.kol gydytojai isbande ant manes visas proceduras nusprende,kade reikia vis delto daryti cezari.Per ju aplaiduma pasigavau kazkokia infekcija,tai dar savaite su dukryte praleidom ligonineje Gerai,kad musu tetukas labai rupestingas Pasieme nemoku atostogu ir rupinosi manimi ir mazyle
Didziausi linkejimai Jusu tvirtai seimynelei!Maziukams sveikatos,o teveliams daug kantrybes!
Didziausi linkejimai Jusu tvirtai seimynelei!Maziukams sveikatos,o teveliams daug kantrybes!
labai grazi istorija. bet daktaru elgesys tai kazkoks nezmoniskas. Kodel jie is viso leido su dvynukais kankintis, juk dazniausiai daro cezari, taip paskui ir zusta vaikai gimdymo metu. O dar ta delegacija. tipo ka jau ir atsiklausti nereikia?
sveiku tau vaikiuku ir seimynines laimes.
sveiku tau vaikiuku ir seimynines laimes.
Labai didelis aciukas visoms mamytems!!!!
Na grazi istorija, gerai, kad su laiminga pabaiga...
Sekmes mamytei ir jos seimai...
Sekmes mamytei ir jos seimai...
parasymas nerealus daug ir svarbiausia idomiai ir issamai buvo momentu kai juokiausi,buvo kai ir asara riedejo skruostu..svarbiausia tiketi savimi aukit sveikuciai,zvalus ir svarbiausia laimingi..beje as esu tavo sudejimo,tikiuosi man neteks tokiu sunkumu patirti..o neklausei kodel gime anksti,kad dvynukai ar siaip kazkas buvo negerai su tavo sveikata?tavo istorija isrinkciau i pirma vieta.bravo
QUOTE(mergyte23 @ 2006 04 02, 20:20)
parasymas nerealus daug ir svarbiausia idomiai ir issamai buvo momentu kai juokiausi,buvo kai ir asara riedejo skruostu..svarbiausia tiketi savimi aukit sveikuciai,zvalus ir svarbiausia laimingi..beje as esu tavo sudejimo,tikiuosi man neteks tokiu sunkumu patirti..o neklausei kodel gime anksti,kad dvynukai ar siaip kazkas buvo negerai su tavo sveikata?tavo istorija isrinkciau i pirma vieta.bravo
Sveikute!!
Siaip aisku sake kad kazkokia infekcija...
Bet zinai sveriant pries gimdyma 48 kg.. 30 sav isnesioti dvinukus... Kai as jau paskutinem dienom negalejau net atsigerti nes atrode kad sprogsiu... vos paejau... Man atrodo kad cia del to kad pati smulki esu ir jau vietos nebebuvo maziukams ten...
ir del to sprogo tas burbulas
Siaip drauge tai pagimde ta pacia diena (drauge IRMA is antakalnio ir santarishkiu - Linkejimai jai ), ir pastojom ta pacia diena Tai ji suneli pagimde 1600 gr... 500 gr daugiau.. Bet ten tai vienas, dvinukai visada mazesni daug gimsta!!!
Tai ir nezinau iki siol kodel!!! Bet siaip gydytojais nelabai pasitikiu, todel liksiu prie savo nuomones!!!!
Sekmes tau!!!!