Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl virusų forume

cia pagalba toms, pas ka uzkretimas nera baisus, ty pas tas, kurias failus dar rodo, ju neslepia ar pas ka windowsai nebesikrauna:
1. atsisiuskite ir paleiskite http://support.kaspe.../tdsskiller.exe, jis patikrins ar nera viruso . jei sita progamele nepasileidzia,tai virusa turite, todel reikalingas sitas zingsnis:
a. pasileiskite: http://www.symantec....ups/FixTDSS.exe , kompas persikraus, ir prasiskanuos, jei ka ras pasirinkite remove
b. po jo paleiskite http://support.kaspe.../tdsskiller.exe, jis patikrins ar jau neliko viruso, jei ras istrinkite
2. is www.adobe.com atsisiusti paskuti Flash Player ir suinstaliuoti. Jis sutvarkys sito viruso saugumo skyle ir jau tada nebebus to tipo virusai baisus jusu kompui


jei windowsai nesikrauna, vistik patarciau tvarkyti per specialistus arba parepairinti/ perinstaliuoti windowsus, nes surasyti visus niuansus priklausancius nuo operacines, vartotojo teisiu ir tt jau sunku

Laputa, as nespeju, as tiesiog valiau jau kelis kompus, matesi kokia beda, tikrai maza tikimybe, kad serveris galejo buti uzkrestas, jis tiesiog nebutu normaliai fukcionaves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi: 13 lapkričio 2011 - 21:58
QUOTE(Prietarai @ 2011 11 13, 12:25)
tas nemokejimas skaityti tikriausiai jums daznai trugdo gyventi..

o jums, matyt, nieko kito nebelieka, kai tik svarstyti kas man trukdo gyventi. net siurpu nuo tokio didelio demesio mano gyvenimui ir jo kokybei. as suzaveta. kaip ir jumis su jusu pastebejimais kada kokia forumiete turi gimdyti. nerealus gabumai gyventi svetimu gyvenima..

man lentele vis dar meta. Kazkada tekp gydyti trojana, tai daugiau nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 11 13, 21:48)
keista.. as per mozilla jau ramiai narsau  g.gif

o jūs pabandykit per nuorodas iš google ar FB, kaip blokavo, taip blokuoja.

Tik gal pats procesas išjungus reklamas pristabdytas, o ne pašalintos visos pasekmės.
Atsakyti
Man įspėjimus vis dar meta einant tiek per google chrome, tiek per mozilla. Praskanavau kompą, jokių virusų nerado tfu tfu tfu ir veikia normaliai
Atsakyti
Aš manau, didžiausias virusas čia yra pati supermama biggrin.gif Visi žino, kad užkrėsta, kad pavojinga, bet vis tiek lenda biggrin.gif
Atsakyti
Ptaška, nu o jei kas pasakys, kad čia nieko tokio. Gi gal nieko tokio. Ką? Gi iškart ir nusiraminsim. biggrin.gif

mane, beje įleido ir įleidžia, tik rašo, kad sugavo ir uždarė į karantiną virusus. Tai vis užsuku. Gi toks įvykis. O dar kad forumas nulūžtų, tai išvis LT gedulą skelbt. sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 lapkričio 2011 - 22:10
blokavimo pranesimus rodys, nes google renka info apie tokios site, kurie turi virusuoti arba turi nuorodas i virusuotus site, arba turi kokias nors reklamas ateinancias is virusuotu situ. skaitancioms angliskai: Part of this site was listed for suspicious activity 2 time(s) over the past 90 days. reiskia, kad per paskutines 90 dienu, bent 2 kartus buvo nesaugus site. Blokavima rodys ilgeliau, kol savininkai nesutvarkys to
Daugiau detaliu angliskai skaitancioms:
Safe Browsing
Diagnostic page for supermama.lt/forumas

What is the current listing status for supermama.lt/forumas?

Site is listed as suspicious - visiting this website may harm your computer.

Part of this site was listed for suspicious activity 2 time(s) over the past 90 days.

What happened when Google visited this site?

Of the 1154 pages we tested on the site over the past 90 days, 106 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2011-11-13, and the last time suspicious content was found on this site was on 2011-11-12.

Malicious software includes 120 scripting exploit(s), 35 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 5 new process(es) on the target machine.

Malicious software is hosted on 3 domain(s), including fsdeeeeee.coom.in/, hdfhdhdf.coom.in/, hjkjjjgffgdd.coom.in/.

2 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including bbelements.com/, *infected*/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS42657 (INTERDATA).

Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?

Over the past 90 days, supermama.lt/forumas appeared to function as an intermediary for the infection of 2 site(s) including supermama.com/, skelbimas.lt/.

Has this site hosted malware?

No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?

In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.

Next steps:

Return to the previous page.
If you are the owner of this website, you can request a review of your site using Google Webmaster Tools. More information about the review process is available in Google's Webmaster Help Centre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovi: 13 lapkričio 2011 - 22:13
Na matai, gali būti ir taip ir kitaip ir trečiaip kai žiūri nesuprasdamas. O aiškiausiai būtų jei moderatoriai imtų ir parašytų - va , nebėr problemos. Kol šito nėr paprastam vartotojui tik spėlionės... ir panašu, kad "suveikė" dar ne pas visus.
Atsakyti
smile.gif+2011 11 13, 23:13-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 11 13, 23:13)
Na matai, gali būti ir taip ir kitaip ir trečiaip kai žiūri nesuprasdamas. O aiškiausiai būtų jei moderatoriai imtų ir parašytų - va , nebėr problemos. Kol šito nėr paprastam vartotojui tik spėlionės... ir panašu, kad "suveikė" dar ne pas visus.

Atsiprasau, nelabai moku detaliai aiskinti. Virusas tikrai suveike ne pas visus, tas tiesa- kas turejo naujausia adobe flash versija, pas ta nesuveike. Pas kai kuriuos galejo antivirusine detektuoti, labai daug niuansu, del skirtingu operaciniu/ windowsu vartotoju tipu ir tt.
Beja, sutinku, moderatoriai tikrai galetu parasyti detaliu daugiau, bet, manau, nera daugelis moderatoriu labai "techniniai", ty nera dazniausiai pakankamai techniniai, kad galetu be puslapio administratoriu, programuotoju pagalbos tokius klausimus atsakyti. Jie laukia ziniu is administratoriu matyt.
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2011 11 13, 21:53)
......
2. is www.adobe.com atsisiusti paskuti Flash Player ir suinstaliuoti. Jis sutvarkys sito viruso saugumo skyle ir jau tada nebebus to tipo virusai baisus jusu kompui



Kokie skaičiukai?


gts- naujokas, admin rolleyes.gif yra žinių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taram_Pampam: 13 lapkričio 2011 - 23:13
Man niekada nėra SM-os blokavusi antivirusinė. Džiaugiuosi dėl savęs biggrin.gif
Ir pritariu, kad reikia laikui bėgant "atšviežinti" kai kurias programėles savo kompiuteryje mirksiukas.gif
Atsakyti
Skanavau viruso nerado. O dabar perspėjimų jau nebemeta - matyt sutvarkė
Atsakyti