Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl virusų forume

ka padarysi, tokia jau prigimtis, matyt. Svarbu sau, o kaip kitiems yra iki lemputes. Dar toks zodis - supermama.. labai liudna, kai toki zodi pavercia komercija. O pridejus dar nusispjovima ant vartotoju.. nu ka as zinau.. dar liudniau, kad vistiek cia viska atrasdavai, ir receptu, ir patarimu ir net draugu.. ir taip viska suposlinti... Supermama tuetu buti geda.

ir taip, pries geras 3 savaites Chromas ispejo.. Tai gaunasi, jau 3 savaites kaip Supermamai nusispjauti ant asvo vaiku.
Atsakyti
tai vas kas siandien suede mano kompa. jame neliko nieko.. jokio failo.. Tuscias kaip baltas popieriaus lapas ir neveikiantis. Galiu ismest i siuksliu deze..
Atsakyti
Hm, o aš galvojau, čia mano kompas grybą pjauna..
user posted image
Atsakyti
ojetus, tai čia visiems masiškai taip buvo unsure.gif nes ir man tokia pat žinutė iškrito.


QUOTE(ptashka @ 2011 11 13, 00:13)
na žinot, kai savininkai nėra žinomi, deja, lieka tik vargšai moderatoriai kaip atpirkimo ožiai., PVZ. elementari situacija, užmigdau vaika, isijungiu kompą, o ten visu garsu ima rėkti kažkokia reklama hard metall balsu vietoj ramios supermamos. Tai čia normalu? Per telika aš galiu rinktis ar noriu reklamos, o čia taip išeina, vienintelis būdas neužeit?


reklamą galima užsiblokuoti ir jos tiesiog nebus.
mirksiukas.gif
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 13, 00:27)
Tai, kad moderatoriai dirba neatlygintinai neatleidzia juos nuo privalumo pranesti vadovybei apie pavoju,

nebūčiau tuo tikra mirksiukas.gif
bet netame esmė, tam ir yra savanoriškai pasisūlę žmonės padėti, tai ir turėtų reaguoti.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 11 12, 12:19)
Kokiais virusais? unsure.gif


Atakuoja mano mano kompa is sio forumo, nes paraso nuoroda antivirusine(turbut ir kitus, bet ne visos virusines randa) TROJAN.Script.Iframer vos tik atsidarau puslapi siandien visa diena verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 13 lapkričio 2011 - 01:35
QUOTE(ptashka @ 2011 11 13, 00:33)
Šiaip liūdna. Šį tinklapį rekomenduodavau visiems. Bet, paisirodo, eilinė lietuviška interneto paslauga: kaltų nėra, kas atsakingas neaišku, visi patys į kaulus gavę, o tu, vartotojau, turėkis.  Pasikartosiu, bet aliarmas apie virusą Sm'e pasirodo jau buvo prieš geras 3 savaites, o kas neturi google chrome, tas ir nežinojo. Manau, moderatoriai tokią žinią turėjo mesti kaip perspėjamąją bandant prisijungti. O dar ši svetainė yra tapusi google2, kai nuoroda beveik į bet kokį klausimą pirmiausiai metama čia.

As turiu google chrome, bet vakar pirma karta ismete pranesima, kad svetaine gali buti kenkejiska. Dabar ilindau i SM per Opera, nes ji pranesimu nemeto, bet gal be reikalo cia lendu - taip iseina, kad svetaine uzkresta, tik Opera apie tai neinformuoja? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, imetu vienos nares laiskeli rasyta man per FB. Jai neleidzia pasijungti tai prase manes ta padaryti :-)

laba......., negaliu prisijungt asmeniškai i tema supermamos nes nesu joje patvirtinta, bet problema neprisijungimo yra ane tik naršyklės, ir sioje temoje http://www.supermama...;#entry51131014 ir kitoje http://www.supermama...?...0415&st=480 rasoma apie masinius perspejimus apie virusa forume. Tikiuos va ir dabar paspaudus ant nuorodos mes blokavimą. Tikrai problema yra pačiame sm forume, sako lyg perduota kompiuteristams ir t.t. Nesinori buti paranojiška, bet kai paskaitai apie suestus zmoniu failus ir matai, kad si problema forume masiška nebe visai juokinga. Jei galit parašykit tai supermamos grupėj nes pati nesu patvirtinta ir negaliu rasyt, tik skaityt. Nezinau kas tai yra, bet taip yra masiska ir tik mazai grupei (ar kur parascia vekia apsaugos ar kas) nemeta tokiu perspejimu.


Tikekimes tie nesusipratimai laikini ;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tKristute: 13 lapkričio 2011 - 09:22
vakar sakutes mano kompui buvo, o virusa pagavau cia SM doh.gif , vos nesuede visko, kopiuteri tvarke puse dienos, mastau ar isvis cia lankytis toliau schmoll.gif
Atsakyti
oho, man jau dvi dienos meta, kad sitas tinklapis pavojingas, bet nekreipiau demesio 4u.gif
O siaip kas juodai uzknisa, reklamos tele2 ir visos kitos, bandai kazka paskaityt, o jos issoka ir viskas spaudi x, o jos vistiek atsidaro doh.gif paskui nu gerai, atidarai paziuri, bandai skaityt ir vel tas pats. Slykstu, koktu ir vimdo, vat as del to, buvau pamascius, ar verta cia lankytis doh.gif tik labai gaila, nes siaip supermama ziauriai geras dalykas
Atsakyti
Nė nežinau ką galvot, bet panašu, kad šitas smagus reikalas yra jau nebe tik sm reikalas, nes ir sm ir aruodas.lt ir skelbiu.lt ir gal dar kur vieniem blokuoja , kitiem antivirusinės šokinėja.

Pvz. man rodo dviejose paskutinėse taip

user posted image

ivedus pavadinimą radau taip: "DO NOT clik on any of those buttons. This is a fake anit-virus window. If you click on anyrhing you will infect your computer."

Galėtų KAS NORS ir paaaiškint...

nenuobodu. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 lapkričio 2011 - 10:25
Manau, kad cia ne SM beda 4u.gif Riekia, kad issiaiskintu kompiuteristai 4u.gif
Atsakyti
O aš manau, kad čia kiekvieno puslapio su kuriuo susiję tokios pievos bėda, kurią reikia spręst. Arba bent paaiškint kas vyksta. Nes kai "užlūžta" kompas neesmė sm čia ar ne sm pirminis šaltinis, tada jau "bėda" tampa apskritai tavo asmeninė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 lapkričio 2011 - 10:36