Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl virusų forume

QUOTE(Taram_Pampam @ 2011 11 12, 23:36)
Ar pradėta taisyti? Kada pataisys??? Ar žino priežastį? Ar neužluš kompiuteriai??? Juk jūs valdžios atstovas, o ne šiaip eilinis SM vartotojas.
Pas visus tas pats tongue.gif

Zinai kaip tai forumietei atsitiko, jai kompas dabar kraunasi apie 20 minuciu, pradejo ypatingai letai dirbti, skundesi, kad neimanoma. Zodziu, nieko gero.

pas mane taip pat chrome naudojamas, taciau 'proceed anyway' yra rizika netekti kompo.
Atsakyti
Aš irgi pamačiau raudoną lentelę. Išsigandau labai...
Atsakyti
Ir man lentelė iššoko unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gavrošas: 12 lapkričio 2011 - 23:25
QUOTE(Jolleee @ 2011 11 12, 22:15)
vėl kažkas negerai.. Visos naršyklės, jungiantis i supermamą, praneša apie kenkejiśką psl.


ir man tas pats
http://imageshack.us...04/superuq.jpg/
http://img204.images...786/superuq.jpg

Atsakyti
Gerai, kam ispejo, o pas mane kompe tai tikrai virusas. Ir kas uz tai atsakingas? Reklameriai su nuolat issokinejanciais langais? Ar sm, kuris is tu reklamu yra pamaitinamas? Gaila kompo turinio, pati durna, kad nenukopijavau kur. Dabar ne nezinau, ar amen visai ar visgi perinstaliavimas pades. Tiek moderatoriu, o naudos nulis.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 11 12, 23:37)
Tiek moderatoriu, o naudos nulis.

mes ne programuotojai, neprižiūrim techninės forumo pusės schmoll.gif SuperMama informuota.
Manot mes labai patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 12, 23:41)
mes ne programuotojai, neprižiūrim techninės forumo pusės  schmoll.gif SuperMama informuota.
Manot mes labai patenkintos?


Ne, nemanom. Manot vartotojai labai patenkinti? Tiesiog keista, kad jūs neprižiūrit viso spamo ir per prievartą atidaromų reklamų savame tinklapyje, pradėkim nuo to. jau nekalbant apie tai, kad apie susijųsį su forumu virusa buvo žinota, bet niekur neperspėta, išskyrus šią skiltį.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 11 13, 00:53)
Ne, nemanom. Manot vartotojai labai patenkinti? Tiesiog keista, kad jūs neprižiūrit viso spamo ir per prievartą atidaromų reklamų savame tinklapyje, pradėkim nuo to. jau nekalbant apie tai, kad apie susijųsį su forumu virusa buvo žinota, bet niekur neperspėta, išskyrus šią skiltį.

Na ant moderatorių nevarykit, jie gi už dyką tai daro. Jie tik turinį prižiūri, reklamos, serveris ir pan. tai juk "supermamama" organizacijos reikalas, kurie gauna už reklamą pinigus ir valdo serverį. Tik dėja "populiarumas" jiems duoda didelį pliusą ir dėl to jie taip reklamuojasi. Žinoma didėjantis vartotojų srautas kelia reikalavimą turėti didesnius resursus.
Aš irgi norėjau pabambėt dėl reklamų smile.gif Kad kas per daug tas nesveika smile.gif O šiaip tai supermama kaip organizacija galėtų labiau reaguoti i virusus jų puslapyje ir imtis priemonių, arba priversti imtis priemonių hostingo provaiderius.
Atsakyti
gavau ir aš ryte žinučių nuo pažįstamų

Tinklalapis laikomas kenkėjišku!

Yra pranešta, jog šis tinklalapis (www.supermama.lt) yra kenkėjiškas, tad jis užblokuotas, remiantis naršyklės saugumo nuostatomis.


Man pačiai neužblokavo puslapio, tačiau antivirusinė užšaldė kažkokį failą, labai tikuos, kad to bus gana. Neseniai forume užtikau pasisakymų, kad zmones pusdieni kompiuterį tvarkėsi dėl sunaikintų failų.
Neseniai man pačiai einant į vieną temą per google, išmetė štai ką

user posted image


Nesinori būt paranojiška, bet kai tai vyksta masiškai nėra visiškai ramu. Manyčiau kol šitas reikalas nebus išspręstas būtų sąžininga forumą padaryti apskritai neprieinamą arba bent jau vos psijungus mesti aiškius pranešimus žmonėms, kad kažkas sistemoje tikrai netvarkoj. Nors kažkiek rūpintis vartotoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 13 lapkričio 2011 - 00:16
na žinot, kai savininkai nėra žinomi, deja, lieka tik vargšai moderatoriai kaip atpirkimo ožiai., PVZ. elementari situacija, užmigdau vaika, isijungiu kompą, o ten visu garsu ima rėkti kažkokia reklama hard metall balsu vietoj ramios supermamos. Tai čia normalu? Per telika aš galiu rinktis ar noriu reklamos, o čia taip išeina, vienintelis būdas neužeit?

Šiaip tai atsiprašau, kad esu tokia beviltiškai pikta. Vyras misijoje ir vienintelis būdas susisiekti yra (buvo) kompas. Deja, programos veikai kaip ir kada nori ir tikrai ne mano naudai.
Atsakyti
Tai, kad moderatoriai dirba neatlygintinai neatleidzia juos nuo privalumo pranesti vadovybei apie pavoju, nes tu paciu moderatoriu kompai gali uzluzti. vadovybe gi, savo ruoztu, kuo skubiau turetu pranesti kompiuterininkams. kaip bebutu, mano asmenine nuomone, vadovai tiesiog privalo uzdeti bloka ant visos svietaines, kad apsaugoti vartotoju kompus. na, aisku, jeigu supermama nera pasirasiusi sutarties su kompiuteriu pardavejais... ot geras biznis butu. doh.gif puse Lietuvos nusiaubtu kompiuteriu parduotuves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 lapkričio 2011 - 00:29
Šiaip liūdna. Šį tinklapį rekomenduodavau visiems. Bet, paisirodo, eilinė lietuviška interneto paslauga: kaltų nėra, kas atsakingas neaišku, visi patys į kaulus gavę, o tu, vartotojau, turėkis. Pasikartosiu, bet aliarmas apie virusą Sm'e pasirodo jau buvo prieš geras 3 savaites, o kas neturi google chrome, tas ir nežinojo. Manau, moderatoriai tokią žinią turėjo mesti kaip perspėjamąją bandant prisijungti. O dar ši svetainė yra tapusi google2, kai nuoroda beveik į bet kokį klausimą pirmiausiai metama čia.
Atsakyti