Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(svajone* @ 2011 11 20, 18:21)
Buvau tikra,kad Kaledini pyraga reikia kept menuo iki Kaledu,o siandien paskaitau,kad geriausia net 2men. iki ju  g.gif  Anksciau skaiciau,kad ji reikia sulaistyt romu ar brendziu,tad noriu paklaust ar jus laistot ji ir kiek bei kaip daznai. Dar klausimas del laikymo,na kazkaip baisu,kad nesupelytu  ax.gif ,kur ji geriausia laikyt - saldytuve,spinteleje,sandariai uzdaryta ar tiesiog ivyniota i kepimo popieriu ?
Aciu  smile.gif

Cia musu pernai metu Kaledu namelis.Eglutes keptos pagal Kaledines egles recepta(an nerealiai skanu),o namelis,seniai ir nykstukas pagal Cipciuko meduoliu recepta(jau du sezonus atvalgytas ir seimyna sake kito nekept  biggrin.gif )
user posted image

Bent kelis postus atgal paskaitykit apie pyrago laikyma biggrin.gif
Papildyta:
Mano pyragas toks kudas gavosi... jauciu kita karta desiu i perpus mazesne forma, kad butu storesnis. Suliejau brendziu biggrin.gif
Ale paskaiciavau sito pyrago savikaina... tai eina sau galiu pasakyt blink.gif
Atsakyti
O ji deti i uzdara forma,na,ta prasme,kad jis nera tvirtos teslos ir issiskleidzia po skarda ?
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 11 20, 11:35)

bet ir saunuole tu bigsmile.gif tokiu groziu moki prisikepti wub.gif wub.gif wub.gif
ner zodziu, na auksaranke esi bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o koki glaju nauduoji ? ar jis veliau nepradeda trupeti ?
Aciukas 4u.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 11 20, 13:09)

Aciu uz receptuka, labai fainos formeles meduoliukams thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Beža @ 2011 11 19, 13:57)
Šiandien kažkaip toks juokas paėmė,Norfoj mačiau imbierinį namuką iškeptą,supakuotą dėžutėje,beliko tik statybas įvykdyt  biggrin.gif  mb sako kaip koks konstruktorius,detalės yra,beliko pastatyt  biggrin.gif

O kokio didzio jisai ? ir kaina ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 lapkričio 2011 - 18:58
QUOTE(svajone* @ 2011 11 20, 18:56)
O ji deti i uzdara forma,na,ta prasme,kad jis nera tvirtos teslos ir issiskleidzia po skarda ?

Na geriau butu su borteliu, tai graziau iskeptu. Siaip tesla tai tirsta, nes ten vaisiu daugiau nei teslos..

Einu ziuret namelio iskarpu biggrin.gif jau uzsivedziau su kalediniais kepiniais biggrin.gif vyrui sakau, va kaledinis pyragas. O jis paziurejo i mane, sako, kaledinis??? Nu sakau, per kaledas valgysim. Sako tai kada tos kaledos lotuliukas.gif
Atsakyti
pradedam ruostis kaledom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Divia @ 2011 11 20, 12:35)

kokia groziai... gal galit papasakoti, kaip dekoruojat stoga, kad jis atrodo, kaip nerta servetele? smile.gif as pernai dekoravau ant jau sustatyto namo, tai privargau doh.gif aisku, gavosi labai grazus nameliai. bet siemet jei jau imsiuosi sio darbo, tai dekoruosiu, kol dar nesuklijuota viskas.. bet tiesa sakant, prisiminus ta marmalyne, tai nebesu tikra ar rankos kils, nors pernai tai negalejau atsiplesti, kaip megavausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gingerr: 20 lapkričio 2011 - 19:07
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 20, 19:01)
b
O kokio didzio jisai ? ir kaina ? blush2.gif

13.99 o dydis..normalus biggrin.gif negaliu pasakyti tiksliai,modelis toks visiškai tradicinio medinio namo,ne aukštas stogas,labiau pailgas namukas rolleyes.gif
Atsakyti
Namelis Kazin ne per sunku as cia issirinkau??? biggrin.gif
Atsakyti
O namelius kepat is bet kokios meduolines teslos? Galvoju apie Cipciuko meduoliu, gal kas ka patarsite? Ir kada jus juos kepti pradedat?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 20, 19:18)
Namelis Kazin ne per sunku as cia issirinkau??? biggrin.gif

Oj geras, as si nameli issirinkau pries gera menesi lotuliukas.gif vis paziuriu visokiu puslapiu su nameliais , tai sis geriausiai patiko thumbup.gif bet ar iseis man nezinau, dar meduoliu nekepiau visai blush2.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif Malonu ,kad patiko mano darbeliai,bet koks malonumas,kai matai akis tu kuriems dovanoji,pas pora draugu dar ir iki dabar stovi tie namukai,sako gaila valgyt,tai ir galvoju dabar,kuom cia siemet pradziugint g.gif
O koki recepta naudojau butent tiems nameliams ***** niekaip neprisimenu-turiu kelis ir kuris butent.. g.gif
O kaip pasidarot tutelę ir popieriaus glaistui tepti ant meduoliukų,namukų? Susukat,taip g.gif ? Čia matyt geriausias variantas po maišelio su skylute

As tutele dariau is tokio plastikinio idekliuko lapams (nezinau kaip ten tiksliai vadinas),placiaja dali kelis kartus uzvyniavau ir uzklijavau su lipnia juostele,kad nebegtu per virsu.Pasidariau iskart kelias tutas skirtingu spalvu ir skirtingy tirstumu.Su tirstesniu glaistu dariau konturus ir rastus,su skystesniu uzpildziau fonus.
o koki glaju nauduoji ? ar jis veliau nepradeda trupeti ?

Glajus paprastas-baltymas+citrinos sultys+pudra.Trupeti nepradeda-laiko net iki dabar lotuliukas.gif
Kaip darau glaju ir kaip piesti ant meduoliu idejau i papuosimu tema-Cia
Detales dekoruoju atskirai ir po to kai nudziuva sulipdau.
Beje,dar su dukra prisidarem papuosimu ant eglutes virtuvej,tikra Kaledine virtuve gavos wub.gif
user posted image
user posted image
Dziaukites artejamciom Kaledom ir patirkit didziuli malonuma jau dabar! thumbup.gif
Atsakyti
Divia, o kaip taip lygiai užtepat kažkurią tais meduoliuko dalį tuo glajum? mes šįvakar su dukryte repeticiją darėm kalėdom, aišku šitie dalykai bus valgomi šiom dienom, bandžiau tik receptą ir savo ranką lotuliukas.gif ne kas gavos, tikriuosi prieš kalėdas įvyks stebuklas ir geriau gausis wink.gif
RL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Atsakyti
Aš irgi šiandien kepiau Kalėdinį vaisių pyragą, bet pas mane plyta tokia sena, kaista nežmoniškai, užstačiau 100 laipsnių, o pyrago apačia vistiek pora mm sudegė verysad.gif Įdomu man prieš suvyniojant apipjaustyti apačią, ar brandinti pyragą su tuo degėsiu sluoksniu ir apipjaustyti prieš Kalėdas g.gif
Atsakyti