QUOTE(svajone* @ 2011 11 20, 18:21)
Buvau tikra,kad Kaledini pyraga reikia kept menuo iki Kaledu,o siandien paskaitau,kad geriausia net 2men. iki ju Anksciau skaiciau,kad ji reikia sulaistyt romu ar brendziu,tad noriu paklaust ar jus laistot ji ir kiek bei kaip daznai. Dar klausimas del laikymo,na kazkaip baisu,kad nesupelytu ,kur ji geriausia laikyt - saldytuve,spinteleje,sandariai uzdaryta ar tiesiog ivyniota i kepimo popieriu ?
Aciu
Cia musu pernai metu Kaledu namelis.Eglutes keptos pagal Kaledines egles recepta(an nerealiai skanu),o namelis,seniai ir nykstukas pagal Cipciuko meduoliu recepta(jau du sezonus atvalgytas ir seimyna sake kito nekept )
Aciu
Cia musu pernai metu Kaledu namelis.Eglutes keptos pagal Kaledines egles recepta(an nerealiai skanu),o namelis,seniai ir nykstukas pagal Cipciuko meduoliu recepta(jau du sezonus atvalgytas ir seimyna sake kito nekept )
Bent kelis postus atgal paskaitykit apie pyrago laikyma
Papildyta:
Mano pyragas toks kudas gavosi... jauciu kita karta desiu i perpus mazesne forma, kad butu storesnis. Suliejau brendziu
Ale paskaiciavau sito pyrago savikaina... tai eina sau galiu pasakyt