jooooo,va cia tai grozis....neriniuoti kepiniai
Divia, fantasiškai gražu kiek čia kruopštumo negaliu atsižiūrėti
Divia, nenervuok su tokliais groziais. Nakti jau sumasciau, kad reiks nameli su vaikais sumeistraut, bus uzsiemimas visai seimai koki nediduka o siandien nusipirkau produktus pyragui kepsiu
Iš kart kalėdomis pakvipo
QUOTE(Divia @ 2011 11 20, 12:35)
Divia, labai kruopštu
Kalėdiniai minkšti meduoliai
340 gr. miltų
2 šaukšteliai prieskonių meduoliams
šaukštelis sodos
200 gr. cukraus
kiaušinis
225 gr. margarino ar sviesto
Sumaišyti visus birius produktus. Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo, įmušti kiaušinį ir plakti iki vientisos masės. Masę sumaišyti su biriais produktais. Tešlą atšaldyti. Formuoti meduolius ir kepti 190 C. 13-15 min.
Skanaus !!
Kalėdiniai minkšti meduoliai
340 gr. miltų
2 šaukšteliai prieskonių meduoliams
šaukštelis sodos
200 gr. cukraus
kiaušinis
225 gr. margarino ar sviesto
Sumaišyti visus birius produktus. Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo, įmušti kiaušinį ir plakti iki vientisos masės. Masę sumaišyti su biriais produktais. Tešlą atšaldyti. Formuoti meduolius ir kepti 190 C. 13-15 min.
Skanaus !!
QUOTE(Divia @ 2011 11 20, 12:35)
Maniskiai pernyksciai..(o kuo siemet nustebint? )
na po tokiu groziu, as tikiu, kad jau sunku butu nustebinati, bet tai eik tu sau, koks ten grozis, kiek darbo
Nezinau, kokia auksine kantrybe reik turet, kad to pyrago iki kaledu nesuvalgyt... ir as bijau ne del vaiku, kad jo uzsimanys, o del saves.. nes kai ner ko saldaus namie, tai padek dieve..
Uzsimaisiau tesla, idejau kept. Dejau i ta didele skarda.. jauciu plonokas bus, bet nenorejau storu sluoksniu kept, nes galvoju, kad puse dienos kepsiu as ji.. tesla kokia skani as dejau visokiausiu vaisiu, kad atitiktu pagal svori, nu gavosi siek tiek maziau, bet galvoju uzteks. Nu ka, tikiuosi pavyks.. nes vaisiai nepigus
Uzsimaisiau tesla, idejau kept. Dejau i ta didele skarda.. jauciu plonokas bus, bet nenorejau storu sluoksniu kept, nes galvoju, kad puse dienos kepsiu as ji.. tesla kokia skani as dejau visokiausiu vaisiu, kad atitiktu pagal svori, nu gavosi siek tiek maziau, bet galvoju uzteks. Nu ka, tikiuosi pavyks.. nes vaisiai nepigus
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 20, 13:55)
Nezinau, kokia auksine kantrybe reik turet, kad to pyrago iki kaledu nesuvalgyt... ir as bijau ne del vaiku, kad jo uzsimanys, o del saves.. nes kai ner ko saldaus namie, tai padek dieve..
Uzsimaisiau tesla, idejau kept. Dejau i ta didele skarda.. jauciu plonokas bus, bet nenorejau storu sluoksniu kept, nes galvoju, kad puse dienos kepsiu as ji.. tesla kokia skani as dejau visokiausiu vaisiu, kad atitiktu pagal svori, nu gavosi siek tiek maziau, bet galvoju uzteks. Nu ka, tikiuosi pavyks.. nes vaisiai nepigus
Uzsimaisiau tesla, idejau kept. Dejau i ta didele skarda.. jauciu plonokas bus, bet nenorejau storu sluoksniu kept, nes galvoju, kad puse dienos kepsiu as ji.. tesla kokia skani as dejau visokiausiu vaisiu, kad atitiktu pagal svori, nu gavosi siek tiek maziau, bet galvoju uzteks. Nu ka, tikiuosi pavyks.. nes vaisiai nepigus
Ir aš mėgstu ragaut tešlas,jei skani,tai ir dar paragauju
O kaip pasidarot tutelę ir popieriaus glaistui tepti ant meduoliukų,namukų? Susukat,taip ? Čia matyt geriausias variantas po maišelio su skylute
Divia, nuostabus kepiniai
Gal isduosit paslapti, pagal koki recepta kepet namukus pirmuosius ir roges? Kur isigyjate formeles
Gal isduosit paslapti, pagal koki recepta kepet namukus pirmuosius ir roges? Kur isigyjate formeles
Divios nerealus kepiniai o jau papuosti kaip nuostabiai..
Ule, o meduoliukai tokie plonyciai turi buti ? ar galima juos ir storiau kociot ?
butinau ir Drezdeno keksa kepsiu
Bet man nesuprantama, kaip tie kepiniai issilaiko tiek laiko, juk ingridientuose nera nieko ypatingo
Ule, o meduoliukai tokie plonyciai turi buti ? ar galima juos ir storiau kociot ?
butinau ir Drezdeno keksa kepsiu
Bet man nesuprantama, kaip tie kepiniai issilaiko tiek laiko, juk ingridientuose nera nieko ypatingo
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 20, 17:36)
sie meduoliai putlus ir minksti, blogai nufotografavau turbut, bet pakankamai issipute
Buvau tikra,kad Kaledini pyraga reikia kept menuo iki Kaledu,o siandien paskaitau,kad geriausia net 2men. iki ju Anksciau skaiciau,kad ji reikia sulaistyt romu ar brendziu,tad noriu paklaust ar jus laistot ji ir kiek bei kaip daznai. Dar klausimas del laikymo,na kazkaip baisu,kad nesupelytu ,kur ji geriausia laikyt - saldytuve,spinteleje,sandariai uzdaryta ar tiesiog ivyniota i kepimo popieriu ?
Aciu
Cia musu pernai metu Kaledu namelis.Eglutes keptos pagal Kaledines egles recepta(an nerealiai skanu),o namelis,seniai ir nykstukas pagal Cipciuko meduoliu recepta(jau du sezonus atvalgytas ir seimyna sake kito nekept )
Aciu
Cia musu pernai metu Kaledu namelis.Eglutes keptos pagal Kaledines egles recepta(an nerealiai skanu),o namelis,seniai ir nykstukas pagal Cipciuko meduoliu recepta(jau du sezonus atvalgytas ir seimyna sake kito nekept )