Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

jooooo,va cia tai grozis....neriniuoti kepiniai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Divia, fantasiškai gražu 4u.gif kiek čia kruopštumo doh.gif negaliu atsižiūrėti blush2.gif
Atsakyti
Divia, nenervuok su tokliais groziais. Nakti jau sumasciau, kad reiks nameli su vaikais sumeistraut, bus uzsiemimas visai seimai smile.gif koki nediduka biggrin.gif o siandien nusipirkau produktus pyragui biggrin.gif kepsiu biggrin.gif
Atsakyti
Iš kart kalėdomis pakvipo wub.gif


QUOTE(Divia @ 2011 11 20, 12:35)
O cia musu Kaledinis Medutis-
user posted image

Atsakyti
Divia, labai kruopštu wub.gif

Kalėdiniai minkšti meduoliai


user posted image

340 gr. miltų
2 šaukšteliai prieskonių meduoliams
šaukštelis sodos
200 gr. cukraus
kiaušinis
225 gr. margarino ar sviesto

Sumaišyti visus birius produktus. Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo, įmušti kiaušinį ir plakti iki vientisos masės. Masę sumaišyti su biriais produktais. Tešlą atšaldyti. Formuoti meduolius ir kepti 190 C. 13-15 min.

Skanaus !!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 11 20, 12:35)
Maniskiai pernyksciai..(o kuo siemet nustebint?  g.gif )


na po tokiu groziu, as tikiu, kad jau sunku butu nustebinati, bet tai eik tu sau, koks ten grozis, kiek darbo bigsmile.gif
Atsakyti
Nezinau, kokia auksine kantrybe reik turet, kad to pyrago iki kaledu nesuvalgyt... ir as bijau ne del vaiku, kad jo uzsimanys, o del saves.. blink.gif nes kai ner ko saldaus namie, tai padek dieve..

Uzsimaisiau tesla, idejau kept. Dejau i ta didele skarda.. jauciu plonokas bus, bet nenorejau storu sluoksniu kept, nes galvoju, kad puse dienos kepsiu as ji.. tesla kokia skani blink.gif as dejau visokiausiu vaisiu, kad atitiktu pagal svori, nu gavosi siek tiek maziau, bet galvoju uzteks. Nu ka, tikiuosi pavyks.. nes vaisiai nepigus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 20, 13:55)
Nezinau, kokia auksine kantrybe reik turet, kad to pyrago iki kaledu nesuvalgyt... ir as bijau ne del vaiku, kad jo uzsimanys, o del saves..  blink.gif nes kai ner ko saldaus namie, tai padek dieve..

Uzsimaisiau tesla, idejau kept. Dejau i ta didele skarda.. jauciu plonokas bus, bet nenorejau storu sluoksniu kept, nes galvoju, kad puse dienos kepsiu as ji.. tesla kokia skani  blink.gif as dejau visokiausiu vaisiu, kad atitiktu pagal svori, nu gavosi siek tiek maziau, bet galvoju uzteks. Nu ka, tikiuosi pavyks.. nes vaisiai nepigus  unsure.gif

Ir aš mėgstu ragaut tešlas,jei skani,tai ir dar paragauju hihihi.gif

O kaip pasidarot tutelę ir popieriaus glaistui tepti ant meduoliukų,namukų? Susukat,taip g.gif ? Čia matyt geriausias variantas po maišelio su skylute biggrin.gif
Atsakyti
Divia, nuostabus kepiniai wub.gif
Gal isduosit paslapti, pagal koki recepta kepet namukus pirmuosius ir roges? Kur isigyjate formeles ax.gif
Atsakyti
Divios nerealus kepiniai wub.gif o jau papuosti kaip nuostabiai.. wub.gif

Ule, o meduoliukai tokie plonyciai turi buti ? ar galima juos ir storiau kociot ?

butinau ir Drezdeno keksa kepsiu 4u.gif

Bet man nesuprantama, kaip tie kepiniai issilaiko tiek laiko, juk ingridientuose nera nieko ypatingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 20, 17:36)


Ule, o meduoliukai tokie plonyciai turi buti ? ar galima juos ir storiau kociot ?



sie meduoliai putlus ir minksti, blogai nufotografavau turbut, bet pakankamai issipute smile.gif
Atsakyti
Buvau tikra,kad Kaledini pyraga reikia kept menuo iki Kaledu,o siandien paskaitau,kad geriausia net 2men. iki ju g.gif Anksciau skaiciau,kad ji reikia sulaistyt romu ar brendziu,tad noriu paklaust ar jus laistot ji ir kiek bei kaip daznai. Dar klausimas del laikymo,na kazkaip baisu,kad nesupelytu ax.gif ,kur ji geriausia laikyt - saldytuve,spinteleje,sandariai uzdaryta ar tiesiog ivyniota i kepimo popieriu ?
Aciu smile.gif


Cia musu pernai metu Kaledu namelis.Eglutes keptos pagal Kaledines egles recepta(an nerealiai skanu),o namelis,seniai ir nykstukas pagal Cipciuko meduoliu recepta(jau du sezonus atvalgytas ir seimyna sake kito nekept biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti