Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(Ulė @ 2011 11 19, 16:25)
Kalėdinis Drezdeno keksas

Tradiciškai Drezdeno keksas kepamas iki Kalėdų likus 2-3 mėnesiams, tada per šventes būna skaniausias.
Nors man ir sekančia dieną buvo labai skanus, sviestinis,drėgnas,tirpstantis burnoje ir labai aromatingas.

Pernai kepiau, apie menesi islaikiau. Labai skanus buvo. Siemet visai ji uzmirsau. Reiks kepti.

O Kaledinis vaisiu pyragas jau "bresta"

Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 19, 17:57)
skaniai atrodo Ule, o jį taip pat suvyniojus į foliją reikia laikyti?

as i maistine plevele suvyniojau..nzn a cia gerai a ne g.gif
Atsakyti
Jezau, gal ryt jau nusipirksiu galu gale produktus tam pyragui... pas mus kartais namie buna vesu, tai bijau kad nesupelytu, ale nepabandzius nesuzinosiu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 19, 18:35)
Jezau, gal ryt jau nusipirksiu galu gale produktus tam pyragui... pas mus kartais namie buna vesu, tai bijau kad nesupelytu, ale nepabandzius nesuzinosiu...

aš tai jau svaaitę palaikius vieną gabaliuką paragavau lotuliukas.gif iškepus sulaisčiau romu. tai man jau dabar ji minkštas visas pasirodė pakankamai ir sultingas. kažin kalėdų sulauks, kažkaip reiktų pamiršt kur jis padėtas doh.gif
Atsakyti
Mmmm.... kalėdinis pyragas, pernai kepiau prieš 3 savaites, tai pats paskutinis kąsnis buvo toooks skanus, nuostabus. Reikia pasiryžt susipirkt produktus ir vėl kept. g.gif Nemažai pinigėlių reikalaujantis malonumas.... blush2.gif
Atsakyti
mergaites,
pasidalykit idejom, ka dar grazaus kaledom kepat, be meduoliu ir to pyrago ( nesupykit, bet jau kelinta tema beveik vien apie kaledini pyraga, jau atsibodo tie patys klausimai ir atsakymai blush2.gif )
Atsakyti
As tai zadu kelinti metai dar sausainine egle kept. Bet turbut visko neaprepsiu... pas mane visad tortas buna, meduoliai, ir viskas gal... g.gif nameliui isvis nesiryztu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 19, 21:15)
As tai zadu kelinti metai dar sausainine egle kept. Bet turbut visko neaprepsiu... pas mane visad tortas buna, meduoliai, ir viskas gal...  g.gif nameliui isvis nesiryztu...

o tortą gal visada kažkokį tą patį kepat? nžn kodėl aš taip esu užsiciklinusi, kad manau, kad napoleonas labiausiai tinka kalėdoms... g.gif
Atsakyti
Ne, nebutinai ta pati. As issirenku, kokio as asmeniskai noreciau.. zodziu neturi esmes.
Atsakyti
Šio pyrago niekad nekepusi blush2.gif
Planuoju pabandyti išsikepti. O kaip jį išlaikyti iki kalėdų g.gif .
Reikia į kažką juk suvynioti. Laikyti šaldytuve ar šiaip spintelėje sausai ir žinoma nuo smaližių akių lotuliukas.gif

QUOTE(SON19 @ 2011 11 19, 19:53)
Mmmm.... kalėdinis pyragas, pernai kepiau prieš 3 savaites, tai pats paskutinis kąsnis buvo toooks skanus, nuostabus. Reikia pasiryžt susipirkt produktus ir vėl kept. g.gif  Nemažai pinigėlių reikalaujantis malonumas.... blush2.gif

Atsakyti
Is tikro merginos, paskaitykit bent kelis psl.atgal... cia vos ne kas antram psl apie pyrago kepima ir laikyma eina kalba... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 19, 18:15)
As tai zadu kelinti metai dar sausainine egle kept. Bet turbut visko neaprepsiu... pas mane visad tortas buna, meduoliai, ir viskas gal...  g.gif nameliui isvis nesiryztu...

Pasiryzk,rugiagele-tai toks malonumas.. wub.gif As pernai visiems pazystamiems dovanojau meduolinius gardumynus-visiems taip patiko,kad ziuriu,kai kur ir siemet dar stovi.. thumbup.gif
Maniskiai pernyksciai..(o kuo siemet nustebint? g.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
O cia musu Kaledinis Medutis-
user posted image
Atsakyti