QUOTE(raima.ma @ 2011 12 12, 08:52)
panašu į tai, kad perplonai iškočiota ar miltų per mažai. Jei kočiojant trupa - ryškiai miltų per daug.
Dėl kakavos - nežinau, bet manau, kad galima, tik tada atitinkamai miltų reikia dėti mažiau.
Galima kakavos laisvai, aš pati dėjau šaukštelį gerą. O su miltais aš apskritai kroviau tiek, kiek man atrodė, kad reikia ir jau galima minkyti tešlą ir gavosi super. O anksčiau, kai ten atsimatuodavau tai amžinau negerai kažkas su ta tešla būdavo.
Papildyta:
QUOTE(vabaliukste @ 2011 12 11, 21:02)
prismoj pirkau prieskonius keksiukam. ten nupiesti keksiukai lyg. kepiau ir labai skaniai kvepia. prieskoniai tie patys.
Rimi pirkau, nors man asmeniškai nepatiko, skaniau, kai pati pagal savo skonį dėdavau.
Papildyta:
QUOTE(ericaa @ 2011 12 11, 00:28)
Atlėkiau greit čia pasisakyti
Nugi galvoju prapjausiu kalėdinį pyragą, nes norėjau supakuot siuntimui. Tai va, visas gražus, kvepiantis, bet kai apverčiau (laikiau folijoj suvyniotą), ten jau pradėjęs formuotis pelėsis
Gerai, kad nedaug, tai aš jį išpjoviau. Šiaip pyragas tikrai labai labai skanus, bet va man apačia buvo tokia drėgna. Kas savaitę patikrindavau, bet žiūrėdavau tik viršų, nepagalvodavau apverst
Ojei
aš ir apačios nepažiūrėjau... na ir išgąsdinai mane, reikės vakare lėkti žiūrėti, oi oi