Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(grange @ 2011 12 10, 17:48)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nu geras  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
galvojau aš jau suradau labai idealų būdą kaip padaryt eglutę be kepimo  doh.gif  lotuliukas.gif  vakar kaip tik tvarkydama spintelę ir ieškodama pabarstukų radau dvi tuteles tokias likusias nuo ledų, sakiau mesiu lauk, senos jau ,kažkaio paverčiau ant stalo būtent taip, prieš mesdama tik dingt į galvą  umn.gif  umn.gif sakau gi va kūgis eglutei, nereiks kept  bigsmile.gif  (nes šiandien darysiu namelį) , sakau paskiau parodysiu, dabar atsidarau, va kad nori  biggrin.gif  o nemačius buvau niekur...
pasirodo nesu tokia protinga viena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tik aš nenoriu žalių dažų, tai nesugalvoju kaip čia dar tą eglę padaryt panašią į eglę...

galima zaliom kokoso drozlem apibarstyti smile.gif buna ju pirkti
Atsakyti
Labai skaniai atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 12 10, 14:42)
oi cia as nedarau taip schmoll.gif  cia is interneto ideja 4u.gif  bet kiek suprantu tai dzibukai su konditeriniu svirkstu padaryti ax.gif

va ir namukas toks neblogas  biggrin.gif
user posted image

oho koks grazus, gal kas turite brezinius sito namo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, susiruošiau kepti meduoliukus, bet niekur neberandu pirkti Kotanyi prieskonių sausainiams (ieškojau Maximose ir Iki). Gal kas kur užmatė? Arba galit patarti analogą?
Atsakyti
Analogas: savo nuoziura. As dedu kardamonus, cinamona, imbiera,muskato riesuta malta. Buna visko pirkti atskirai.

As lipinau namuka.. pasakysiu tiek...eina jis... doh.gif sulipinau vos vos..tai tarpas vienur,tai tarpas kitur. Ryt papuosimus darysiu, tik kad neturiu tu sausu pusryciu stogui, ir riesutu kaminui. Dabar tai visas isterliotas... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 11, 18:51)
Analogas: savo nuoziura. As dedu kardamonus, cinamona, imbiera,muskato riesuta malta. Buna visko pirkti atskirai.

As lipinau namuka.. pasakysiu tiek...eina jis... doh.gif sulipinau vos vos..tai tarpas vienur,tai  tarpas kitur. Ryt papuosimus darysiu, tik kad neturiu tu sausu pusryciu stogui, ir riesutu kaminui. Dabar tai visas isterliotas...  unsure.gif  doh.gif

Baisu, kad nepataikysiu kiekius doh.gif Internete radau, kad jie gamina kiek kitokius, reiks rytoj skambinti atstovams, kur gauti, nes parduotuvėse nemačiau. Štai tokie: http://www.kotanyi.c...ai/(filter)/387
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 11, 16:51)

As lipinau namuka.. pasakysiu tiek...eina jis... doh.gif sulipinau vos vos..tai tarpas vienur,tai  tarpas kitur. Ryt papuosimus darysiu, tik kad neturiu tu sausu pusryciu stogui, ir riesutu kaminui. Dabar tai visas isterliotas...  unsure.gif  doh.gif

ne tragedija tarpai, kai kiek apstings, įliekit dar ten aisingo - ,,užauginsit" per porą kartų... 4u.gif
Atsakyti
Ale kiek nervu buvo doh.gif i virtuve jau nieko neleido ieit cool.gif bet ar reikejo toki gargara man statyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 12 11, 16:42)
Sveikos, susiruošiau kepti meduoliukus, bet niekur neberandu pirkti Kotanyi prieskonių sausainiams (ieškojau Maximose ir Iki). Gal kas kur užmatė? Arba galit patarti analogą?

Jei ką sužinosit- parašykit, aš irgi ieškau. Dar Sveikuose produktuose meduolių prieskonių būna, tokių - My Webpage , bet Akropolyje nebeturėjo
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 12 11, 17:42)

Rimi buvo
Atsakyti
Figūriniai meduoliukai

na man jie skoniu tai tobuliausi is visu keptu wub.gif

user posted image

1 kg. miltų
8 kiaušinių tryniai
3 baltymai
150 gr. cukraus
3 šaukštai kakavos
200 grietinės
1.5 šaukštelio sodos
4 šaukšteliai prieskonių meduoliams
250 gr. margarino
200 gr. medaus

Miltus persijoti su kakava, įmaišyti prieskonius. Sodą išmaišyti grietinėje. Margariną ištirpinti ir palikti, kad pilnai atvėstu. Tuomet įmaišyti į dubenį su grietine. Išplakti standžiai kiaušinių baltymus, trynius išsukti su cukrumi ir įmaišyti atsargiai į baltymu masę, sudėti skystą medų, grietinę ir miltus. Užminkyti tešlą ir palikti per naktį šaldytuve. Plonai iškočioti lakštą ir spausti formeles.

user posted image

Kepti 180 C. 7-12 min.
Puošti tirpintu šokoladu.
Skanaus !!

user posted image
Atsakyti
Perziurejau tema, bet neuzmaciau, kai ko reikia arba akys aptemsta arba ne ten ieskot pradedi, tai prasau pagalbos!

Imbieriniu, plonu sausainuku recepto, kurio sudetyje nebutu medaus, aciu blush2.gif
Atsakyti