Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(silke:) @ 2011 12 10, 20:20)
Norejau pasiklausti kepusiu siuos meduolius: kokia Jums gaunasi tesla, ta prasme ar elastinga?

net keista,kad daug kam nesiseka su tais meduoliais verysad.gif
man jie patys skaniausi, lengvai visai pasidamino, o vakar papuosem eglute is vis svapas nuo ju kambary sian ryte wub.gif tesla plastelinine,puiki 4u.gif as visiem kepiniam naudoju margarina vilnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 12 10, 23:43)
Prikepiau šiandien milijoną meduolių, pagal Cipciuką.

nu tikrai milijonas... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu vakar kepaiu namelio detales pagal cypsiuka...Nezinau -kazkas vis vein man ne taip gaunas...Viska dejau kaip parasyta- tik vietoj riebalu- dejau vilniaus margarina....Telsla lyg ir nieko- bet kai iskocioji ir dedi i skarda - buna suplysta...nezinau....KA ne taip darau:(Siaip skaniai labai gaunas, bet tesla kazko neklauso. Tiesa, ar galima kadsiek tiek tamsesnis namukas gautusi ideti kakavos?
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 12 11, 10:36)
Niu vakar kepaiu namelio detales pagal cypsiuka...Nezinau -kazkas vis vein man  ne taip gaunas...Viska dejau kaip parasyta- tik vietoj riebalu- dejau vilniaus margarina....Telsla lyg ir nieko- bet kai iskocioji ir dedi i skarda - buna suplysta...nezinau....KA ne taip darau:(Siaip skaniai labai gaunas, bet tesla kazko neklauso. Tiesa, ar galima kadsiek tiek tamsesnis namukas gautusi ideti kakavos?

Geriausia kocioti tiesiai ant kepimo popieriaus, o su juo iskart deti i orkaite wink.gif

Riebalai ir yra margarinai,sviestai. Margarinas tinka bet koks, skirtas kepiniams.

O kad namukas butu tamsesnis, tai pries darant tesla, paskrudinkit ant keptuves cukru, arba dekit rudaji cukru, arba tiesiog ilgiau pakepkit kepinius. Juk viskas recepte parasyta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 11 gruodžio 2011 - 10:46
Sveikos,tempiu ir aš savo dirbinį ax.gif .Na va išmėginau naująsias formas sienų kepimui,visai faina. Tik kitą kepsiu jau kitos tešlos rec,nes čia išmėgintas kuris buvo ant pakuotės nelabai kažkaip man g.gif .Va ir miškelis eglučių iš meduolinės tešlos (skanios ir nebrandintos biggrin.gif nors rec. rašo kad brandint tešlą reik )
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau pasiteirauti, o jūs namelį puošiat jau suklijuotą ar pirma visas detales papuošiat, o paskui klijuojat? g.gif
Ir dar... Kur geriau laikyt nesuklijuotas detales ir jau padarytus namelius? Mano meduoliukai gavosi kietoki, tai galvoju kas bus kol sulauks Kalėdų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 10, 21:19)
Žinokit, patį pirmą gyvenime kepiau pačio advento pradžioj, ir paskui per Kalėdas suvalgėm - kiek kietokas buvo, bet dar ne priešams apmėtyt  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

iš ko darot čerpes?
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 12 11, 09:36)
Niu vakar kepaiu namelio detales pagal cypsiuka...Nezinau -kazkas vis vein man  ne taip gaunas...Viska dejau kaip parasyta- tik vietoj riebalu- dejau vilniaus margarina....Telsla lyg ir nieko- bet kai iskocioji ir dedi i skarda - buna suplysta...nezinau....KA ne taip darau:(Siaip skaniai labai gaunas, bet tesla kazko neklauso. Tiesa, ar galima kadsiek tiek tamsesnis namukas gautusi ideti kakavos?

nu mn irgi ji plysinejo biski kai keliau i skarda, ir sienos isiklaipe, bet as su pristais biski uztaisiau tas skylutes o kai iskepe nieko nesimate thumbup.gif ir dar karstus dar karta pagal trafareta dar apip[joviau, kad lygus kratsai butu ir viskas ciki thumbup.gif

musu su vaikais pirmas namelis siandien esiu dar kepti, tik bandysiu puosti kai jie nematys, nes jie kai papuosia pagal save tai ... doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu kiek visokio grozio prisiziurejau thumbup.gif , na ir kuribingos Jus !

Sakykit as ir sugalvojau kazka iskepti rolleyes.gif ir turiu toki klausimeli, o su kuo Jus taip graziai viska ispaisot ? Buna gal gazkokios specialios priemones tam paisymui su glajumi pirkti? As visiskai zalia situo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2011 12 11, 12:46)
Nu kiek visokio grozio prisiziurejau  thumbup.gif , na ir kuribingos Jus !

Sakykit as ir sugalvojau kazka iskepti  rolleyes.gif  ir turiu toki klausimeli, o su kuo Jus taip graziai viska ispaisot ? Buna gal gazkokios specialios  priemones tam paisymui su glajumi pirkti? As visiskai zalia situo klausimu  biggrin.gif

Aha būna, bet geriausia imti užspaudžiamą maišelį
user posted image
prakirpti kampe mažą skylutę ir paišyt 4u.gif
Atsakyti
Dejot miltu 850 ml ar 850 g?

QUOTE(Ulė @ 2011 12 11, 10:16)
net keista,kad daug kam nesiseka su tais meduoliais verysad.gif
man jie patys skaniausi, lengvai visai pasidamino, o vakar papuosem eglute is vis svapas nuo ju kambary sian ryte wub.gif tesla plastelinine,puiki 4u.gif as visiem kepiniam naudoju margarina vilnius 4u.gif

Miltu dejau 850 ml, ne gramu. O beja, kiek yra tiek ml gramais? As naudojau sviesta 62 proc, gal del to tesla tokia nevykusi, trupanti buvo? Kaip suprantu turi issikocioti didelis teslos lakstas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silke:): 11 gruodžio 2011 - 13:25
QUOTE(silke:) @ 2011 12 11, 15:24)
As naudojau sviesta 62 proc, gal del to tesla tokia nevykusi, trupanti buvo?

Sviesto 62 procentų nebūna. Būna tik ššš visokie po tokiais procentais. Normalus sviestas prasideda nuo 82 procentų riebumo. Ir tai reikia žiūrėti, kad būtų gamintas iš grietinėlės. 4u.gif
Atsakyti