Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 10, 20:15)

O sakykit, jus vistiek paskui tuos namukus suvalgot?

Žinokit, patį pirmą gyvenime kepiau pačio advento pradžioj, ir paskui per Kalėdas suvalgėm - kiek kietokas buvo, bet dar ne priešams apmėtyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 10, 20:19)
Žinokit, patį pirmą gyvenime kepiau pačio advento pradžioj, ir paskui per Kalėdas suvalgėm - kiek kietokas buvo, bet dar ne priešams apmėtyt  rolleyes.gif

Gal vaikai sugriauz, jei bus susiklijuos jis man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 10, 20:15)
Kiek laiko maisot? Ir ar pakankamai daug pudros idedat?

maisau gana ilgai. Bet man kazkaip nesigavo be kiausinio baltymo, o jo idejau viskas idealiai balta ,gavosi puikiai wub.gif
aciu uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 10, 21:19)
Žinokit, patį pirmą gyvenime kepiau pačio advento pradžioj, ir paskui per Kalėdas suvalgėm - kiek kietokas buvo, bet dar ne priešams apmėtyt  rolleyes.gif

As kadangi praejusiais metais juos dovanojau ir buvau supakavus ir celofanini popieriu, tai idejau is vakaro puse obuolio, o ryte istraukiau. Nameliai buvo ne kieti ir traskus, bet tokie guminiai ir visiem patiko wub.gif Dariau pagal Cipciuko recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2011 12 06, 21:22)
Kaledu belaukiant... meduoliukai pagal Neryte

sakykit o kaip ta inda iskepti, ypac krastus jezau kaip faina butu i tokius indus ideciau savo keptus torciukus ir i svecius galima eit su tokiu reikalu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 12 10, 19:52)
Kepai meduolius pagal cypsiuka,bet vietoj riebalu dejau Viliaus margarina kepiniams... g.gif Gal del to man tesla gavosi,tokia...nu kaip ir dregna,bet kaip ir ale trapi-norsmeduoliai skanus gavos. Ar visdelto geriau deti riebalus?????

Sviesta naudoju tik simtalapiui,o kitiems kepiniams tik margarina.Beje,Cipciuko recepte net ir parasyta,kad naudoti riebalus,o sklaisuteliuose parasyta,kad ji naudoja margarina EVE 4u.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 10, 21:15)
O sakykit, jus vistiek paskui tuos namukus suvalgot? Ar jie taip ir stovi ilgai..? Nes as dar paspraginau savo  detales,nes minksti buvo..tai padege siek tiek  doh.gif jauciu nieks ten man nesilaikys, jopikmat.....

Valgom smile.gif Cipciuko meduoliai tik iskepe buna minksti,bet palik pastovet valandele ir pasidaro uztektinai tvirti,kad lipdyt nameli.Tad jei kita karta kepsi nameli is sio recepto,tai nekepink ilgiau,o prisimink sitai 4u.gif
Atsakyti
Atlėkiau greit čia pasisakyti biggrin.gif Nugi galvoju prapjausiu kalėdinį pyragą, nes norėjau supakuot siuntimui. Tai va, visas gražus, kvepiantis, bet kai apverčiau (laikiau folijoj suvyniotą), ten jau pradėjęs formuotis pelėsis blink.gif Gerai, kad nedaug, tai aš jį išpjoviau. Šiaip pyragas tikrai labai labai skanus, bet va man apačia buvo tokia drėgna. Kas savaitę patikrindavau, bet žiūrėdavau tik viršų, nepagalvodavau apverst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 12 10, 23:28)
Atlėkiau greit čia pasisakyti biggrin.gif Nugi galvoju prapjausiu kalėdinį pyragą, nes norėjau supakuot siuntimui. Tai va, visas gražus, kvepiantis, bet kai apverčiau (laikiau folijoj suvyniotą), ten jau pradėjęs formuotis pelėsis blink.gif Gerai, kad nedaug, tai aš jį išpjoviau. Šiaip pyragas tikrai labai labai skanus, bet va man apačia buvo tokia drėgna. Kas savaitę patikrindavau, bet žiūrėdavau tik viršų, nepagalvodavau apverst doh.gif

susibrandino lotuliukas.gif
Atsakyti
Prikepiau šiandien milijoną meduolių, pagal Cipciuką. Visoms Meduolių dienoms mokykloje, bendradarbiams, kurie išsižioję meduolių laukia biggrin.gif
Kasmet kepdavau pagal Bea, šiemet šeimyna paragavusi vienbalsiai nubalsavo už naujuosius. Minkštučiai, greit viska vyksta, nes šaldyt nereikia, super.

user posted image
Atsakyti
Parodau šios dienos darbą. Tepliojimas visų, bet ką dukra makliavojo, tai su jos leidimu aš ir vyras tobulinom, nes pati prastai jautėsi, bet norėjo ant kuo daugiau užpaišyti doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 12 10, 11:52)
eglute prie namuko ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

kaip padaryt ta zalia mase,ji gi turi but kieta kad nenuteketu i apacia? blush2.gif
Atsakyti
Jezau, moterys...nu ir darbstumas... siandien vistik namukui pagrinda iskepsiu ir kokia partija meduoliu, bet dekoruosiu tai jau kita diena.. tiek kantrybes neturiu...

Inchik, ta mase ant eglutes, gali but aisingas (pudra,baltymas ir rugstele, na kaip glajus meduoliams, tik gal tirstesnis), idet tamsios spalvos, o aisinga spalvos gerai nuima.

svajone, aciu uz patarima..

Ir lekiu ziuret savo pyrago blink.gif
Atsakyti