Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(grange @ 2011 12 10, 15:48)

tik aš nenoriu žalių dažų, tai nesugalvoju kaip čia dar tą eglę padaryt panašią į eglę...

Tai baltu glajum darykit, bus laaaaabai apsnigta eglė biggrin.gif Arba kokių šviežių mėtų sutrint ir į glajų įmaišyt, turėtų gautis žalia spalva.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 12 10, 15:33)
Tie burbulai labai gerai pasinaikina jei dar karštą meduolį apverti ir palieki atvėst karštoj skardoj smile.gif

Arba keliom sekundem uzdedat lentute ar koki dugneli.

As ka tik iskepiau sienas, bet jauciu gausis s... nes man kolkas jos minsktokos tos detales.. ir pagrindui neuzteko teslos... nu dar partija teks kept ..
Atsakyti
grange,spinatu saldytu atsildyk ir skystima supilk tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 12 10, 15:03)
Tai baltu glajum darykit, bus laaaaabai apsnigta eglė  biggrin.gif Arba kokių šviežių mėtų sutrint ir į glajų įmaišyt, turėtų gautis žalia spalva.

QUOTE(Ulė @ 2011 12 10, 16:04)
grange,spinatu saldytu atsildyk ir skystima supilk tongue.gif  biggrin.gif

mėtų neturiu, špinatų ir doh.gif bet nesigaus ryški vistiek tai bus blanki,tai jau geriau visai balta.
bet aš dar kitaip pagalvojau, tai pažėsiu kas čia gausis. einu kept unsure.gif
Atsakyti
grange taigi nebutina valgyt tos egles g.gif ar tu ne delto bijai dazu? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Atsiprasau, kad trukdau. Iskilo klausimas... Nemoku padaryti balto glajaus meduoliams..Dariau su citrinu sultimis ir cukraus pudra,dar dariau su citrinu rugstimi ir cukraus pudra- abu varijantai glajus man toks nesigauna idealiai baltas... Ka blogai darau ? 4u.gif
Atsakyti
Kepai meduolius pagal cypsiuka,bet vietoj riebalu dejau Viliaus margarina kepiniams... g.gif Gal del to man tesla gavosi,tokia...nu kaip ir dregna,bet kaip ir ale trapi-norsmeduoliai skanus gavos. Ar visdelto geriau deti riebalus?????
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 12 08, 13:31)
Meduoliai ant eglutės
user posted image

Norejau pasiklausti kepusiu siuos meduolius: kokia Jums gaunasi tesla, ta prasme ar elastinga?

Viska dariau pagal recepta, taciau tesla gavos trapi, kociojant trupa gabaliukais, todel didesnio teslos gabalo visai neimanoma iskocioti, jokio elastingumo. Labai sunkiai kociojasi. Ar taip ir turi buti? Ar gali cia buti kaltas sviestas ne 82 proc?

O siaip meduoliai gero skonio, noreciau daryt dar viena partija, bet jei toks vargas su jais, bijau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 12 10, 17:01)
grange taigi nebutina valgyt tos egles g.gif  ar tu ne delto bijai dazu? ax.gif

nea, dėl to nebijočiau, kad valgyt, tiesiog aš nenusipirkau tų dažų, nes daugiau niekam ir nenaudoju, o dėl lašo kito pirkt tai kažkaip pagalvojau labai nelogiška g.gif nes daugiau aš jų nenaudočiau tai ir stovėtų.
namelio puošimui ir nenoriu spalvų, man baltai gražiau, tai apseisiu. bus eglė apsnigta, jei nesigaus ką kitką sugalvojus.

QUOTE(truputukas @ 2011 12 10, 17:52)
Kepai meduolius pagal cypsiuka,bet vietoj riebalu dejau Viliaus margarina kepiniams... g.gif Gal del to man tesla gavosi,tokia...nu kaip ir dregna,bet kaip ir ale trapi-norsmeduoliai skanus gavos. Ar visdelto geriau deti riebalus?????

na šiaip bet kokiems kepiniams dedant margariną, duodą purumo, tai gal ir meduolius padarė traškius. geriau naudot sviestą ar ką rašo recepte.
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 12 10, 19:52)

QUOTE(grange @ 2011 12 10, 20:39)
na šiaip bet kokiems kepiniams dedant margariną, duodą purumo, tai gal ir meduolius padarė traškius. geriau naudot sviestą ar ką rašo recepte.

aš visad dedu vilniaus margariną, nors ir parašyta sviesto, ir visad viskas OK g.gif meduolių, namelių tešla elastinga, normaliausiai kočiojas thumbup.gif čia kažkur kitur problema g.gif
Papildyta:
dar viena partija namukų karsta.gif tik paskutiniąjam čerpių pritrūkau, tai ryt laukia stogo klojimas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzniukas: 10 gruodžio 2011 - 19:49
Meduoliukai smile.gif

Štai ir mano jau papuošti pirmieji meduoliukai pagal Cipciuko receptą blush2.gif Rytoj laukia švediškų meduoliukų puošimas ir namelių kepimas heart.gif
Atsakyti
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 12 10, 18:05)
Sveikos merginos  4u.gif
Atsiprasau, kad trukdau. Iskilo klausimas... Nemoku padaryti balto glajaus meduoliams..Dariau su citrinu sultimis ir cukraus pudra,dar dariau su citrinu rugstimi ir cukraus pudra- abu varijantai glajus man toks nesigauna idealiai baltas... Ka blogai darau ? 4u.gif

Kiek laiko maisot? Ir ar pakankamai daug pudros idedat?
Papildyta:
QUOTE(truputukas @ 2011 12 10, 18:52)

As dedu arba EVE arba Vilniaus, abu skirti kepiniams.. skirtumo nepajutau..
Papildyta:
QUOTE(silke:) @ 2011 12 10, 19:20)
Norejau pasiklausti kepusiu siuos meduolius: kokia Jums gaunasi tesla, ta prasme ar elastinga?

Viska dariau pagal recepta, taciau tesla gavos trapi, kociojant trupa gabaliukais, todel didesnio teslos gabalo visai neimanoma iskocioti, jokio elastingumo. Labai sunkiai kociojasi. Ar taip ir turi buti? Ar gali cia buti kaltas sviestas ne 82 proc?

O siaip meduoliai gero skonio, noreciau daryt dar viena partija, bet jei toks vargas su jais, bijau. doh.gif

Dejot miltu 850 ml ar 850 g?
Papildyta:
O sakykit, jus vistiek paskui tuos namukus suvalgot? Ar jie taip ir stovi ilgai..? Nes as dar paspraginau savo detales,nes minksti buvo..tai padege siek tiek doh.gif jauciu nieks ten man nesilaikys, jopikmat.....
Atsakyti