QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 12 10, 18:05)
Sveikos merginos
Atsiprasau, kad trukdau. Iskilo klausimas... Nemoku padaryti balto glajaus meduoliams..Dariau su citrinu sultimis ir cukraus pudra,dar dariau su citrinu rugstimi ir cukraus pudra- abu varijantai glajus man toks nesigauna idealiai baltas... Ka blogai darau ?
Kiek laiko maisot? Ir ar pakankamai daug pudros idedat?
Papildyta:
QUOTE(truputukas @ 2011 12 10, 18:52)
Kepai meduolius pagal cypsiuka,bet vietoj riebalu dejau Viliaus margarina kepiniams...
Gal del to man tesla gavosi,tokia...nu kaip ir dregna,bet kaip ir ale trapi-norsmeduoliai skanus gavos. Ar visdelto geriau deti riebalus?????
As dedu arba EVE arba Vilniaus, abu skirti kepiniams.. skirtumo nepajutau..
Papildyta:
QUOTE(silke:) @ 2011 12 10, 19:20)
Norejau pasiklausti kepusiu siuos meduolius: kokia Jums gaunasi tesla, ta prasme ar elastinga?
Viska dariau pagal recepta, taciau tesla gavos trapi, kociojant trupa gabaliukais, todel didesnio teslos gabalo visai neimanoma iskocioti, jokio elastingumo. Labai sunkiai kociojasi. Ar taip ir turi buti? Ar gali cia buti kaltas sviestas ne 82 proc?
O siaip meduoliai gero skonio, noreciau daryt dar viena partija, bet jei toks vargas su jais, bijau.
Dejot miltu 850 ml ar 850 g?
Papildyta:
O sakykit, jus vistiek paskui tuos namukus suvalgot? Ar jie taip ir stovi ilgai..? Nes as dar paspraginau savo detales,nes minksti buvo..tai padege siek tiek
jauciu nieks ten man nesilaikys,
jopikmat.....