Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(egzotikaa @ 2011 12 10, 12:39)
sssagis, labai grazi egle  wub.gif o kaip , kokiu budu ja dekoruoji? kaip ta zalia glaista darai, su kuo tuos spyglius isgauni, su konditeriniu svirkstu?

oi cia as nedarau taip schmoll.gif cia is interneto ideja 4u.gif bet kiek suprantu tai dzibukai su konditeriniu svirkstu padaryti ax.gif

va ir namukas toks neblogas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 10 gruodžio 2011 - 12:44
QUOTE(sssagis @ 2011 12 10, 10:42)
oi cia as nedarau taip schmoll.gif  cia is interneto ideja 4u.gif  bet kiek suprantu tai dzibukai su
va ir namukas toks neblogas  biggrin.gif

biggrin.gif ech, kaip butu gerai, kad taip is interneto galetum tikra toki namuka issitraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Keletas patikusių idėjų Kalėdoms papuošti iš interneto platybių:
user posted image

cia alternatyva, jeigu nespesiu isdekoruot nameliu :
user posted image

ir siaip labai grazu, tai pasidalinu:
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif keksiukai nerealus, mano suneliui turetu patikti biggrin.gif ir gimtadieniui vaiku stalui super jie, ismeginsiu jei nespesiu kaledoms. o tuos "ausinukus" tai is guminuku saldainiu cia sumeistrauti jauciu? o kur tokiu saldainiu kaip morka - nosytei- kas matete?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 12 10, 14:20)
bigsmile.gif keksiukai nerealus, mano suneliui turetu patikti  biggrin.gif ir gimtadieniui vaiku stalui super jie, ismeginsiu jei nespesiu kaledoms. o tuos "ausinukus" tai is guminuku saldainiu cia sumeistrauti jauciu? o kur tokiu saldainiu kaip morka - nosytei- kas matete?

nosytei, manau, galima naudoti tuos tokius cukruotus želinius saldainius, tik atpjauti reikiamos formos.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 12 10, 10:37)
Cia formeles ir receptukai smile.gif. Tik zvakuciu formeles man  doh.gif , na bet gal cia kiekviena pagal savo iskrypimo lygi mato lotuliukas.gif
http://www.knyguklub...p;anid=cdb10772

Dėkui 4u.gif Bet tikrai, formelės tai nelabai kokios doh.gif lotuliukas.gif Gal kas nors dar tokių panašių matėt kur nors?
Atsakyti
QUOTE(summersun @ 2011 12 10, 12:56)
Keletas patikusių idėjų Kalėdoms papuošti iš interneto platybių:
user posted image

Man šitie labai gražūs, bet kaip juos padaryt? Jei papuošti prieš kepant, tai juk papuošimai ištirps bekepant, ar ne?
Atsakyti
keksiukų dekoras blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Jau kelintą savaitę užsuku čia. Semiuosi jūsų patirties kepant meduolinius namelius. Šiandien išsikepiau namelio sienas, bet likau nusivylus- ant kiekvienos sienos iškilo po didelį burbulą doh.gif Ar ir jums tai buvo? Ar tada reiks apsukt ir tą burbulą paslėpt namelio viduje? O gal belieka tik perkept? Ką aš ne taip dariau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 12 10, 15:18)
Sveikutės 4u.gif
Jau kelintą savaitę užsuku čia. Semiuosi jūsų patirties kepant meduolinius namelius. Šiandien išsikepiau namelio sienas, bet likau nusivylus- ant kiekvienos sienos iškilo po didelį burbulą doh.gif Ar ir jums tai buvo? Ar tada reiks apsukt ir tą burbulą paslėpt namelio viduje? O gal belieka tik perkept? Ką aš ne taip dariau... g.gif

Tie burbulai labai gerai pasinaikina jei dar karštą meduolį apverti ir palieki atvėst karštoj skardoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 12 10, 17:33)
Tie burbulai labai gerai pasinaikina jei dar karštą meduolį apverti ir palieki atvėst karštoj skardoj smile.gif

Supratau, bet jau po laiko... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 12 10, 10:52)
eglute prie namuko ax.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu geras doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
galvojau aš jau suradau labai idealų būdą kaip padaryt eglutę be kepimo doh.gif lotuliukas.gif vakar kaip tik tvarkydama spintelę ir ieškodama pabarstukų radau dvi tuteles tokias likusias nuo ledų, sakiau mesiu lauk, senos jau ,kažkaio paverčiau ant stalo būtent taip, prieš mesdama tik dingt į galvą umn.gif umn.gif sakau gi va kūgis eglutei, nereiks kept bigsmile.gif (nes šiandien darysiu namelį) , sakau paskiau parodysiu, dabar atsidarau, va kad nori biggrin.gif o nemačius buvau niekur...
pasirodo nesu tokia protinga viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tik aš nenoriu žalių dažų, tai nesugalvoju kaip čia dar tą eglę padaryt panašią į eglę...
Atsakyti