Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(azalija170 @ 2011 11 17, 23:17)
jai recepte parasyta kad rudas ,tai reiskia rudas ax.gif ,o jo tikiuosi visur yra pirkti blush2.gif  ,paprasciausiai nekreipiau niekada demesio i toki daikta,o gal kuri kepe su paprastu?
sekmadieni reiks pabandyti iskepti isgirta  pyraga mirksiukas.gif

Prekybos centruose yra jo visada,neteko negaut,kai ieškojau rolleyes.gif

Lu Lu aš mėginsiu laimę su maišiuku,prakirpsiu mažytę skylutę,kaip parodytą kažkurioj nuorodoj,gal pavyks biggrin.gif

Mylimaa,dėl pyrago nežinau,nekepiau niekad, o meduolis tik minkštėja su laiku,kaip man patarė ir skaičiau temą praeitą,daug kas kepa net gruodžio pradžioje ir išsilaiko meduolis,jis su laiku tik minkštėja rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites-ar naudojot kuri Dr.Oetker desertinio glajaus piestukus? g.gif Sustingsta ta mase ant meduoliuku,nes paciam piestuke ji tokia minksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 17, 23:16)
Sveikutes, turiu pora kalusymeliu(kai kam tikriausiai pasirodys kvaili tie mano klausymai, bet atleiskit jau man,niekad nekepiau Kalediniu kepiniu, apart meduoliuku sausainiuku ax.gif )
tas garsusi Kaledinis pyragas skirtas tik suaugusiems?klausiu del alkoholy mirkytu vaisiu. vaikuciams jau jo neduodate? blush2.gif ir dar, tie grazuciai meduoliniai nameliai, jie kieti buna?ar nuo recepto priklauso?kada mazdaug juos puosiate ir kur laikote papuostus?
buciau labai dekinga, jei atsakytumete 4u.gif

Taigi nebūtina tų vaisių mirkyti alkoholy mirksiukas.gif , kepiau jau antrą kartą ir nei karto nemirkiau alkoholy (tik iškepusį laistau brendžiu, bet ir tas nebūtina, jei valgys vaikai smile.gif ), tik vandeny, tiek kiek reikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 18, 01:55)
o kokiu "prietaisu" puosiat meduolius, sausainiukus? juk jei su konditeriniu svirkstu tai bus labai storai, ar yra tokiu plonyciu plonyciu antgaliu ?  blush2.gif

zinoma, kad yra visokiausiu antgaliu kokiu tiktais nori smile.gif
Atsakyti
Siemet vel liksiu be pyrago, niu jau kelinti metai vis zadu adu ir nekepu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Visada kepu maduolius.
Siandien nusipirkau zurnala moters savaitgalio patiekalai "kaledu vaises", yra viai neblogu receptu.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 11 18, 12:58)

Siandien nusipirkau zurnala moters savaitgalio patiekalai "kaledu vaises", yra viai neblogu receptu.

aciu bigsmile.gif

as vakar isbandziau dvieju teslu meduolius,abeji patiko bigsmile.gif ,daba kepa 2 kalediniai dresdeno keksai, prizadu iki pirmadienio sukelti foto su receptais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 11 18, 11:06)
aciu bigsmile.gif

as vakar isbandziau dvieju teslu meduolius,abeji patiko bigsmile.gif ,daba kepa 2 kalediniai dresdeno keksai, prizadu iki pirmadienio sukelti foto su receptais smile.gif

Lauksim vaizdu ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
as vakar kepiau kaledini pyraga smile.gif tik pamirsau riesutus nusipirkti blush2.gif doh.gif ir kepiau gera pusvalandi, o ne pora valandu kaip parasyta recepte ir tai apacia gerokai paskrudo tai si suvalgysim taip, nelaukdami, nors siek tiek sausokas smile.gif o kita kepsiu jau kaledom si savaitgali ir bus matyt kaip ten kas iseis mirksiukas.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 18 lapkričio 2011 - 12:32
QUOTE(mylimaa @ 2011 11 17, 23:16)
tas garsusi Kaledinis pyragas skirtas tik suaugusiems?klausiu del alkoholy mirkytu vaisiu. vaikuciams jau jo neduodate? blush2.gif

jei mirkysite alkoholyje prieš kepimą, tai vaikams tiks valgyti - gi kol iškeps visi laipsniai išgaruos mirksiukas.gif teoriškai net jei ir iškeptą sulaistai tuo alkoholiu, tai per savaitę kitą tie laipsniai išgaruoja. Ale man pernai skanus buvo ir be laistymo.

QUOTE(mamkaa @ 2011 11 18, 11:58)
Siemet vel liksiu be pyrago, niu jau kelinti metai vis zadu adu ir nekepu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

taigi laiko dar daug, spėsit iškepti.
Aš pati kepsiu kitą arba dar kitą savaitgalį ax.gif
Atsakyti
Iskepiau ir as savo kaledini ax.gif is puses porcijos, bet gavosi didziulis, visa skarda bigsmile.gif

veliau dar meduolius kepsiu ir imbieriukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 18, 15:26)
Iskepiau ir as savo kaledini  ax.gif is puses porcijos, bet gavosi didziulis, visa skarda  bigsmile.gif

veliau dar meduolius kepsiu ir imbieriukus  ax.gif

o as pagal aprasyma tikrai daugiau tikejaus, o dabar buvo stiklinis indas kepimui ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 11 18, 16:45)
o as pagal aprasyma tikrai daugiau tikejaus, o dabar buvo stiklinis indas kepimui ir tiek  mirksiukas.gif

pas mane irgi stiklinis toks indas vakar gavosi smile.gif gal kitos jį lb ploną daro? g.gif
Atsakyti