Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

Mes ryt ir startuoim su meduoliais thumbup.gif Uzsiminus apie namelius meduolinius - vyrui net plaukai siauciasi = ir vel pilni namai namu pristatytu doh.gif Apsisprendziau, kad siems metams - Cypciuko meduoliai, meduoliai svediskai ir kalediniai nameliai is cypciuko meduoliu teslos. Kazkur puslapyje radau labai miela ideja sventiniam staliui. pasidalinsiu ir su Jumis user posted image
Skaniu meduoliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklelis: 09 gruodžio 2011 - 21:15
QUOTE(simisimi84 @ 2011 12 09, 20:51)

recepte šiaip ml, ne gramai.. g.gif

mačiau... drinks_cheers.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 09, 20:59)
Oij, jei ml, tai mano matuoklje rodo, kad 500 ml tai 300 g miltu... tai 850 ml bus 510 g. Dangiuk, viska gerai paadret smile.gif

man rodė tą patį... drinks_cheers.gif tik susibalamutijau kažko... šiaip, žinokit, kepsiu dar partiją (šitie jau nukringeliuoti, dukra nešis į mokyklą eglutei puošt) - skonis superinis, toks labai geras apelsinų akordas jaučiamas thumbup.gif wub.gif Dėkui Ulei už receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 12 09, 21:58)

Gal kas nors galėtų iš patyrusių dekoratorių parašyti detaliau, kaip piešia ant meduoliukų? Kokias priemones naudojat, su kuo išgaunat smulkius raštus?

Koks maišiukas iš buityje turimų dalykų gali tikti pasigaminti konditerinį maišelį?

kažkur čia radau super idėją vietoj konditerinio maišiuko naudot paprastą dokumentų įmautę thumbup.gif nu super pasitarnavo thumbup.gif panaudoji ir išmeti , o ir labai stipri, laiko super thumbup.gif

o smulkumą pasidarai kokį nori - prakerpi skylutę kokią reik mirksiukas.gif

aš turiu prisipirkus daug visokių konditerinių pribambasų doh.gif buvo čia manija užėjus, bet nei tie brangiausi konditeriniai bmaišeliai su antgaliais nei švirkštas man nera patogūs schmoll.gif nu o įmautė superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2011 12 09, 17:57)
Mano pirmieji namukai

QUOTE(Stebuklelis @ 2011 12 09, 21:14)

Grazus namukai, as vis dar brestu siems kepiniams doh.gif .

Stebukleli, puikia ideja radai. Man karsto vyno iskart uzsinorejo i tuos puodelius isipilt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2011 12 09, 22:30)
kažkur čia radau super idėją vietoj konditerinio maišiuko naudot paprastą dokumentų įmautę thumbup.gif nu super pasitarnavo thumbup.gif panaudoji ir išmeti , o ir labai stipri, laiko super thumbup.gif

Labai labai ačiū už tokią idėją, nebūčiau pagalvojusi thumbup.gif Išmėginsiu ir pasakysiu, kaip man sekėsi smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
kokie grazus tie maziukai nameliukai ant puoduku, noriu ir as tokiu savo kaledu sventinam stalui wub.gif ir manau nesudetinga tokius maziukus sulipinti ax.gif

namelio lipdymui manau labai tiktu stai kas (Ar esate kuri su juom klijavusi nameli???? kaip sekesi??? butu labai idomu suzinoti atsiliepimus, mastau su juo suklijuoti konturus namelio, sienas biggrin.gif o jau pati nameli dekoruoti cukraus pudros ir citrinos baltu glajumi)
user posted image

as su juo puosiau torta. Labai gerai ir greitai stingsta tas sokoladas thumbup.gif (pakeli imerki i karsta vandeni, tik jokiu budu neverdi, palaikai 10-15 ir, nukerpi kamputi truputi ir rasai, piesi, dekoruoji thumbup.gif ilgai pakelis siluma islaiko, nesukieteja, matyt kokia folija ten viduje) o isspaudus labai greitai sukieteja. Kaina 3 lt. Ir jo gana ten daug.

ir zinoma darysiu glaju dar is citrinos sulciu + cukraus pudra (graziai roziniai spalvai isgauti melyniu saldytu keli lasai) labai skanus skonis man sito glajaus (su kiausinio baltymu man kazkaip schmoll.gif del salmuneliozes blush2.gif )
o sita cukraus pudros galju as dedu i masiuka politilenini kur uzssipaudzia ju galas ta juostele (nezinau kaip jie vadinasi blush2.gif ) susidaro vakuas, prakerpu galiuka vos vos kad plona srovele butu irgi lengvai piesiasi thumbup.gif man tie svirkstai konditerinai kazkaip nelimpa, nemoku as su jais blush2.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar būna kur nors pirkt sausainių/meduolių formelių, kad būtų ne po vieną, o visas lapas iš karto? Labai nemėgstu žaist su tais tešlos likučiais, galvoju labai patogu turėtų būt g.gif Bet nerandu pirkt
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 10, 10:26)
Gal kas žino, ar būna kur nors pirkt sausainių/meduolių formelių, kad būtų ne po vieną, o visas lapas iš karto? Labai nemėgstu žaist su tais tešlos likučiais, galvoju labai patogu turėtų būt  g.gif  Bet nerandu pirkt

Cia formeles ir receptukai smile.gif. Tik zvakuciu formeles man doh.gif , na bet gal cia kiekviena pagal savo iskrypimo lygi mato lotuliukas.gif
http://www.knyguklub...p;anid=cdb10772
Atsakyti
eglute prie namuko ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
sssagis sauni ideja eglutes prie namuko. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MergickaN: 10 gruodžio 2011 - 12:33
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 09, 17:45)
Nu ka, jei ryt nepamaisys kokie netiketi ivykiai, tai kepsiu namuka. Bet recepto dar neissirinkau. Jauciu imsiu jau laiko isbandyta cipciuko meduoliu recepta, tik ploniau kociosiu.. ir meduolius jauciu siemet dekoruosiu baltu glajum ir sokoladu. Ziuriu labai graziai spalvos dera.

Ta pati dilema, kokį receptą pasirinkti namukui doh.gif Man Cipciuko pasipučia gerokai, gali langų nelikt lotuliukas.gif
Atsakyti
sssagis, labai grazi egle wub.gif o kaip , kokiu budu ja dekoruoji? kaip ta zalia glaista darai, su kuo tuos spyglius isgauni, su konditeriniu svirkstu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 10 gruodžio 2011 - 12:40