Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

Labas vakaras. Pamacius nuotraukyte susigundziau iskepti Kaledini dziointu vaisu pyraga, tik noreciau pasitikslinti del laikymo. Ar ji iskepta reikia deti i maiseli, nesupelys, nes juose viskas greitai genda. Ir kur reikia laikyti, saldytuve ar kambario temperaturoj? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga29 @ 2011 12 09, 18:00)
Labas vakaras. Pamacius nuotraukyte susigundziau iskepti Kaledini dziointu vaisu pyraga, tik noreciau pasitikslinti del laikymo. Ar ji iskepta reikia deti i maiseli, nesupelys, nes juose viskas greitai genda. Ir kur reikia laikyti, saldytuve ar kambario temperaturoj? Aciu  smile.gif


Laikau suvyniojus į foliją drabužinėje biggrin.gif Dar nesupelijo, keptas gal prieš mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2011 12 09, 18:57)
kepiau iš Nerytės meduolių recepto, dėjau labai mažai kepimo miltelių tai beveik nesipūtė, labai sienų nelyginau, gavos šleivi kreivi, bet čia jau pagal mano stilių  lotuliukas.gif  jei išeitų lygučiai artimieji nesuprastų  lotuliukas.gif klijavau su aisingu, labai puikiai klijavos, net didesni tarpai kur sienos nesuėjo, puikiausiai susikibdė... žodžiu viskas puiki bet jau darbelio yraaaaa......  dabar dar dvejus namukus baiginėju, biški bus gražesni už pirmuosius blush2.gif

Labai grazus nameliukai wub.gif Man iri metas butu pradet juos, bet rankos siemet kazkaip nekyla. Vakar issikepiau antra partija meduoliu, snd reik peckiot, bet neprisiverciu nueit iki virtuves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 09, 18:48)
Atsiprašau, bet ar šitame recepte nėra klaidos?  unsure.gif tikrai 850ml miltų?  g.gif man 500 šiaip ne taip suėjo... g.gif


tikrai.. unsure.gif originaliam recepte 3 ir 1/3 stiklines tai atmatavau 850 4u.gif
man tiek ir suejo,tesla buvo silto plastelino minkstumo 4u.gif

QUOTE(ericaa @ 2011 12 09, 19:12)
Laikau suvyniojus į foliją drabužinėje biggrin.gif Dar nesupelijo, keptas gal prieš mėnesį g.gif

ir as taip ir ten laikau biggrin.gif
o kvepiaaa biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 12 09, 19:35)
tikrai.. unsure.gif originaliam recepte 3 ir 1/3 stiklines tai atmatavau 850 4u.gif
man tiek ir suejo,tesla buvo silto plastelino minkstumo 4u.gif


jau iškepiau, sudėjau maždaug 500g, gal ir mažoka, nes bekepant nemažai susitraukė... g.gif
Atsakyti
Nu ka, jei ryt nepamaisys kokie netiketi ivykiai, tai kepsiu namuka. Bet recepto dar neissirinkau. Jauciu imsiu jau laiko isbandyta cipciuko meduoliu recepta, tik ploniau kociosiu.. ir meduolius jauciu siemet dekoruosiu baltu glajum ir sokoladu. Ziuriu labai graziai spalvos dera.
Atsakyti
Aš jau ruošiu kepti pagal Ulės receptą. Vaisius pamerkiau brendyje. Pabus per nakt ir ryte ir iškepsiu.

Labai tinkama vieta laikyti drabužinėje lotuliukas.gif

QUOTE(ericaa @ 2011 12 09, 19:12)
Laikau suvyniojus į foliją drabužinėje biggrin.gif Dar nesupelijo, keptas gal prieš mėnesį g.gif

Atsakyti
Labai gražių prikepėt,laukiu ir aš kada galėsiu kepti wub.gif namukas labai gražus ir meduoliukai,o dėl džiovintų vaisių pyrago,tai aš esu jį ragavus svečiuose,tai toks eilinis pasirodė,bet matyt šeimininkė prasta buvo ar receptas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beža: 09 gruodžio 2011 - 20:30
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 09, 19:38)
jau iškepiau, sudėjau maždaug 500g, gal ir mažoka, nes bekepant nemažai susitraukė...  g.gif

o 500gramu kiek gaunasi mililitru? g.gif nes recepte tai 850ml miltu reik o ne gramu 4u.gif
Atsakyti
o jau galiu drąsiai kept, puošt meduoliukus Kalėdoms, ne per anksti?
Papildyta:
QUOTE(dangiuk @ 2011 12 09, 20:38)
jau iškepiau, sudėjau maždaug 500g, gal ir mažoka, nes bekepant nemažai susitraukė...  g.gif

recepte šiaip ml, ne gramai.. g.gif
Atsakyti
Aš jau irgi antrą partiją meduolių iškepiau pagal Čipčiuką smile.gif Dabar liks sudėtingiausia - dekoruoti. Man vis atrodo sudėtinga puošti su tuo konditeriniu maišeliu, bet kad nėra nieko patogesnio.

Gal kas nors galėtų iš patyrusių dekoratorių parašyti detaliau, kaip piešia ant meduoliukų? Kokias priemones naudojat, su kuo išgaunat smulkius raštus?

Koks maišiukas iš buityje turimų dalykų gali tikti pasigaminti konditerinį maišelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 09 gruodžio 2011 - 21:14
QUOTE(sssagis @ 2011 12 09, 20:41)
o 500gramu kiek gaunasi mililitru? g.gif  nes recepte tai 850ml miltu reik o ne gramu 4u.gif


Oij, jei ml, tai mano matuoklje rodo, kad 500 ml tai 300 g miltu... tai 850 ml bus 510 g. Dangiuk, viska gerai paadret smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 09 gruodžio 2011 - 21:01