Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

Man reikia Vilniuej maistiniu dazu, gal zinote kurrrrrr?
Atsakyti
QUOTE(looney_key @ 2011 12 08, 15:15)
Man reikia Vilniuej maistiniu dazu, gal zinote kurrrrrr?

Aš kaip tik šiandien vyrui sakiau užvažiuot į Scilį. S.Konarskio gatvėj. Pasižiūrėkit scilis.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 12 08, 13:31)
Meduoliai ant eglutės

sausainiai ant eglutes, meduoliai ant eglutes....Ule, tai reiskias kad jie kietesni?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 12 08, 15:20)
Aš kaip tik šiandien vyrui sakiau užvažiuot į Scilį. S.Konarskio gatvėj. Pasižiūrėkit scilis.lt  4u.gif

aciu, jau gavau is ju atsakyma, kad vienetas kainuoja 7lt, ryt ir as vaziuosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uzkabino ir mane tie meduoliai ax.gif Turiu klausimeli... Kaip isspaudziat tas skylutes meduoliuose? Cia pries kepant ar jau iskepus?.. blush2.gif Na kalbu apie tas skylutes, kur veriasi juostele ant eglutes kabinti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 12 08, 16:17)
Uzkabino ir mane tie meduoliai  ax.gif  Turiu klausimeli... Kaip isspaudziat tas skylutes meduoliuose? Cia pries kepant ar jau iskepus?.. blush2.gif  Na kalbu apie tas skylutes, kur veriasi juostele ant eglutes kabinti...  blush2.gif

Manau pries kepant...
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 12 08, 16:21)
sausainiai ant eglutes, meduoliai ant eglutes....Ule, tai reiskias kad jie kietesni?

nera jie kieti smile.gif

QUOTE(crazy woman @ 2011 12 08, 17:17)
Uzkabino ir mane tie meduoliai  ax.gif  Turiu klausimeli... Kaip isspaudziat tas skylutes meduoliuose? Cia pries kepant ar jau iskepus?.. blush2.gif  Na kalbu apie tas skylutes, kur veriasi juostele ant eglutes kabinti...  blush2.gif

pries

Naitai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 08, 15:22)
gun_smilie.gif teks imt didesni ziburi  lotuliukas.gif

Aha, gelyne pamenu paprasiau popieriaus blizgaus, nes niekur neradau,kokio man reik, tai metra uz 6 litus pardave, kai pats rulonelis maximoj budavo  4 lt biggrin.gif

doh.gif
Plesikes blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 12 08, 16:51)
doh.gif 
Plesikes  blink.gif  blink.gif

as pernai jyske pirkau, tarp spalvotu buvo ir skaidriu 4u.gif
kaina uz rulona pernai buvo 1.99 lt
Atsakyti
Matot, i maisiukus paprasciau supakuot, o su popierium dar reikiama dydi reik issikirpt.. nu zodziu, jei ka, teks vistiek "zaist" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 12 08, 13:10)
net issigandau jei reiketu kiekviena supokuoti i celofana blush2.gif  doh.gif  gi ziauriai daug darbo, as geriau iskepciau jau vel tiek pat biggrin.gif
man puosimas, pokavimas tai ziauriai sudetinga ir to nemoku 4u.gif
aciu uz patarimus wub.gif  bandysiu ant kokios minkstesnes juosteles 4u.gif

Na jau,paziurejus i kepinius tikrai nepasakyciau,kad puosimas sudetingas darbas wub.gif

Merginos,tai kaip su tuo puosimu glajum ar jau galima terliot,kad Kaledoms butu tinkami valgyt?
Atsakyti
smile.gif ir as IKI nusipirkau prieskoniuku meduoliams. Kvapas thumbup.gif , kazi jei juos desiu i Cipciuko medaus torto tesla ir darysiu sausainiukus, nieko? nesusipjaus skonis g.gif . Pati manau turetu but gerai, bet gal pas jus pasiklausiu ax.gif
Atsakyti