Supratau, aciu. Kad tik sienos man sueitu klijuojant perziurejau kelis kart. O dar issirinkau ne pati paprasciausia..
Aciu visoms merginoms pasidalinusioms savo patirtimi.
Man cipciuko meduoliai gavosi minkstuciai...graziai iskilo.....
Bet labai sausi...net nzn....tokie sprangus.....
Bet matyt cia tik mano beda
Man cipciuko meduoliai gavosi minkstuciai...graziai iskilo.....
Bet labai sausi...net nzn....tokie sprangus.....
Bet matyt cia tik mano beda
QUOTE(ram-une @ 2011 12 06, 20:22)
Kaledu belaukiant... meduoliukai pagal Neryte
grozis nerealus
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 06, 20:53)
Issikirpau detales nameliui, bet vis abejoju ar kepti tai vistik,pagal kieno teslos recepta namelius dazniausiai kepate? ziuriu cia man nemazai kept reiks sienu
Ir ziuriu jau kepinejat po truputi meduolius, tai gal ir as savaitgali imsiuosi darbo..
Ir ziuriu jau kepinejat po truputi meduolius, tai gal ir as savaitgali imsiuosi darbo..
O tu nenori kepti pagal originalu recepta kur nurodytas su to nameliu ?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 06, 20:47)
Supratau, aciu. Kad tik sienos man sueitu klijuojant perziurejau kelis kart. O dar issirinkau ne pati paprasciausia..
Pries klijuojant namelio sienas krastelius truputi atsargiai patarkuodavau (nulygindavau) smulkia (bulviu tarkiu) tarka -visiskai lygiai sueidavo
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 06, 23:03)
grozis nerealus
Papildyta:
Papildyta:
As kai nelabai draugauju su rusu kalba, tai bijau privelt klaidu... skaityt moku, o suprast ne viska suprantu...
meduoliniu nameliu sienas klijuojate su ta pacia puosybos mase(kiausinio baltymas+cukraus pudra)? ar gerai susiklijuoja? kiausinio baltymo plakti nereikia?
Sveikos,
o kaip darote meduoliukų papuošimą? Čia kiaušinio ir pudros glaistas? O kaip norimą spalvytę išgauti?
o kaip darote meduoliukų papuošimą? Čia kiaušinio ir pudros glaistas? O kaip norimą spalvytę išgauti?
QUOTE(Tomienė @ 2011 12 07, 10:46)
Sveikos,
Irmane tai domina, laukiam išmanančių atsakymo
QUOTE(Aurore_ @ 2011 12 07, 12:43)
Irmane tai domina, laukiam išmanančių atsakymo
čia gali būti cukraus pudros, kiaušinio baltymo ir citrinos rūgšties mišinukas. Dažom maistiniais dažais.
QUOTE(Tomienė @ 2011 12 07, 08:46)
Sveikos,
spalva tai jau arba dirbtiniais dažais, arba ieškot natūralių atitikmenų...
Aš pernai rudai spalvai naudojau kakavą, raudonai (nors ji gavos tokia švelniai rūžava) bet naudojau sirupą iš braškių ar vyšnių dabar galvoju, nu tą skystimą, o žalsvą band-iau iš mėtų sirupo.
Aišku, nesigavo ryškūs, bet man ir nepatinka taip, ir išvis norėjau viską baltai, o be to nepatinka tų maistinių dažų skonis..
šiaip žalia spalva iš pistacijų gera gaunas, tik kad jos natūralios, ne sūdytos baisiai jau brangios raudona iš burokėlių, jei nevalgysi paskiau meduolių.. nes nežinau kaip skonis glaisto būtų..
meduoliukai, krepselis ir namelio sienos minkštokos,bet laikosi puikiai, klijuoju ir dekoruoju ta pačia mase iš truputį paplakto baltymo, citr.rūgštelės ir cukraus pudros. Kai reik spalvos kokios- įlašinu lašiuką dažų ( pas mane americolor )
tik klijuojant sienas tirštesnę masę pasidarau,daugiau pudros įberiu. paskui paremiu stikline ar kokia dėžute,kol apstingsta ,,klijai sienom"
piešiu,braižau su dantų krapštuku ir vienkartiniu konditeriniu maišeliu , be jokio antgalio,prakirpusi mažytę skylutę .
tik klijuojant sienas tirštesnę masę pasidarau,daugiau pudros įberiu. paskui paremiu stikline ar kokia dėžute,kol apstingsta ,,klijai sienom"
piešiu,braižau su dantų krapštuku ir vienkartiniu konditeriniu maišeliu , be jokio antgalio,prakirpusi mažytę skylutę .
Grange, tas "I'm not a cow" briedis nerealus