Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(laurindre @ 2011 12 06, 13:45)
Per kelias dienas nesudzius. Bet per kelias savaites man sudziuvo g.gif Iskepus reiketu laikyti sandariai uzdarytus. As pernai pakavau i dezutes sausainiu rinkinius. Tai po keliu savaiciu sitie buvo prasciausiai issilaike.

na kelios savaitės jau nemažai, tokiems meduoliams nieko, o šitie apdžiūna. bet jei uždarytoj dėžutėj, tai turėtų būt nieko. aš juos laikiau 4-5 dienas, tai buvo normaliai, daugiau nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 12 06, 08:12)
Gal tešlos konsistencija netinkama ar blogai atšaldyta ir gali būti cukraus pudra prastos kokybės, bandykit keisti, tik nebandykit sviestu aptepti, gausite neaišku ką, nuo sviesto cukraus pudra kaip tik tirpsta

atsaldyta buvo gerai, uzmaisius idejau i maiseli ir saldytuve pragulejo beveik para, bet paskui teko tesla peiliu pjaustyti, sustingo kaip sviestas.
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2011 12 06, 09:51)
Aš savuosius ant spintos užkėliau, tik bėda tame, kad pati tai pasiekiu.  lotuliukas.gif

Och...mane irgi šita bėda kamuoja... Kaip tik skanėstai namuose baigėsi, tai per dvi dienas gal 8 meduoliai jau sunyko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(etoile @ 2011 12 06, 11:34)
Sveikos kepejeles,

Nagi ir as su klausimu...kepiau cipciuko meduolius. Na man jie truputi pakilo, gavosi purus. Taciau skonis.....nezinau kodel, bet man jie tooooookie sausi....net nzn....be kavos ar pieno nelabai jau juos ir valgysi.....
Na ir mastau sau....arba as ka nors dariau netaip......
Arba cia tik mano skonio receptoriai sutrike  doh.gif  doh.gif

Gal kas turejote panasiu bedu?????

Geros dieneles visoms  4u.gif

Kaip keista, kad jums jie sausi išėjo... g.gif Aš pirmą kartą juos kepiau, bet man idealūs, kočiojau storokus, bet ne po 1 cm, kaip parašyta recepte, plonesnius šiek tiek.Ir greitai kepa - dariau kaip ir parašyta - vis pakilo ir traukiau lauk. Jie man iškepę, atvėsę, o ir dabar vis toliau minkštutėliai išlieka.

Papildyta:
QUOTE(Nuska @ 2011 12 06, 15:24)
Va kas man Cipciuko meduoliuose nepatinka, tai reikia greitai suktis su tešlos kočiojimu kol ji neatvėso. Nes pravėsusi tešla jau sunkiai kočiojasi, paviršius būna grublėtas, o tada atitinkamai ir meduoliukai banguoti.

Tikiuosi, kad kitą kartą kai kepsiu, nesusidursiu su tokia problema, nes pirmą kartą kai dabar kepiau su ta tešla viskas puikiai. Nebuvo taip, kad sunkiai kočiojosi...
Atsakyti
Kaledu belaukiant... meduoliukai pagal Neryte

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2011 12 06, 22:22)

dievuliau kaip grazu wub.gif
Atsakyti
aciu,Naitai 4u.gif
Tik viena beda-del didokos dregmes bute, namu langai istirpo,isbego doh.gif pernai,kai stipriau kureno-laikesi gerai visa menesi....
( kepdama langu ispjovose pyliau sutrupintus iki trupiniu ledinukus-kepdami jie issilydo ir gaunasi graziausias stiklas )
na, bet seimyna vistiek patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ram-une @ 2011 12 06, 19:22)

bet jau tas indas iškeptas koks fainas!!
Atsakyti
Issikirpau detales nameliui, bet vis abejoju ar kepti biggrin.gif tai vistik,pagal kieno teslos recepta namelius dazniausiai kepate? ziuriu cia man nemazai kept reiks sienu biggrin.gif

Ir ziuriu jau kepinejat po truputi meduolius, tai gal ir as savaitgali imsiuosi darbo..
Atsakyti
grange, aciu biggrin.gif
jau kaip pulsim meduolius grauzt...tai su visu indu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram-une: 06 gruodžio 2011 - 20:54
Nerealiai ram-une thumbup.gif
Ar galit papasakot, merginos, kaip tuos maistinius dažus įmaišot į masę meduolių dekoravimo? Ir ar tų dažų galima rasti paprastuose prekybos centruose? smile.gif
ram-une, kuo jūs raštukus išvedžiojot ant meduolių?
Atsakyti
Pagal Nerytes recepta gaunasi tvirtos sienos nameliui?
Atsakyti
aš pernai kepiau pagal Cipciuko receptą. O kai visi receptai užkniso, tai maišiau Cipciuko medaus torto tešlą ir dariau sausainukus ir visa kita.. labai skonis geras buvo ir man patiko.
Čia skaitau, kad moterys dėl sausainių pūtimosi turi problemų. Nu nežinau.. man sausainis ir turi būt šiek tiek pakilęs.. tai dar piešiasi ant viršaus glaistu, dingsta tie visi išsipūtimai arba tampa dekoro akcentu.
Atsakyti