QUOTE(lora2006 @ 2011 12 06, 09:51)
Aš savuosius ant spintos užkėliau, tik bėda tame, kad pati tai pasiekiu.
Och...mane irgi šita bėda kamuoja... Kaip tik skanėstai namuose baigėsi, tai per dvi dienas gal 8 meduoliai jau sunyko
Papildyta:
QUOTE(etoile @ 2011 12 06, 11:34)
Sveikos kepejeles,
Nagi ir as su klausimu...kepiau cipciuko meduolius. Na man jie truputi pakilo, gavosi purus. Taciau skonis.....nezinau kodel, bet man jie tooooookie sausi....net nzn....be kavos ar pieno nelabai jau juos ir valgysi.....
Na ir mastau sau....arba as ka nors dariau netaip......
Arba cia tik mano skonio receptoriai sutrike
Gal kas turejote panasiu bedu?????
Geros dieneles visoms
Kaip keista, kad jums jie sausi išėjo...
Aš pirmą kartą juos kepiau, bet man idealūs, kočiojau storokus, bet ne po 1 cm, kaip parašyta recepte, plonesnius šiek tiek.Ir greitai kepa - dariau kaip ir parašyta - vis pakilo ir traukiau lauk. Jie man iškepę, atvėsę, o ir dabar vis toliau minkštutėliai išlieka.
Papildyta:
QUOTE(Nuska @ 2011 12 06, 15:24)
Va kas man Cipciuko meduoliuose nepatinka, tai reikia greitai suktis su tešlos kočiojimu kol ji neatvėso. Nes pravėsusi tešla jau sunkiai kočiojasi, paviršius būna grublėtas, o tada atitinkamai ir meduoliukai banguoti.
Tikiuosi, kad kitą kartą kai kepsiu, nesusidursiu su tokia problema, nes pirmą kartą kai dabar kepiau su ta tešla viskas puikiai. Nebuvo taip, kad sunkiai kočiojosi...