Aš tešlą pasidarau lapkričio paskutinėmis dienomis, pasidedu šaldytuve, o meduolius ir namelius Kalėdoms kepti pradedu prasidėjus Adventui, t.y. gruodžio pirmomis dienomis, dekoruoti pradedu likus savaitei iki Kalėdų
QUOTE(Griaustinė @ 2011 11 17, 10:18)
Aš tešlą pasidarau lapkričio paskutinėmis dienomis, pasidedu šaldytuve, o meduolius ir namelius Kalėdoms kepti pradedu prasidėjus Adventui, t.y. gruodžio pirmomis dienomis, dekoruoti pradedu likus savaitei iki Kalėdų
o kokį receptą naudojate?
Pernai kepiau ir puošiau meduolius lapkričio pabaigoje - gruodžio pradžioje. Kai kuriuos ragavome jau po Kalėdų, lyg ir viskas gerai bet šiemet ir vėl suku galvą su tuo pačiu klausimu - kada geriau kepti, kad paskui bėdos nebūtų
QUOTE(dziugena @ 2011 11 17, 13:09)
Pernai kepiau ir puošiau meduolius lapkričio pabaigoje - gruodžio pradžioje. Kai kuriuos ragavome jau po Kalėdų, lyg ir viskas gerai bet šiemet ir vėl suku galvą su tuo pačiu klausimu - kada geriau kepti, kad paskui bėdos nebūtų
o kokį receptą naudojate, tų receptų visokiausių yra, noriu namuką padaryt...
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 17, 12:01)
o kokį receptą naudojate, tų receptų visokiausių yra, noriu namuką padaryt...
Man atrodo, kad Bea meduolių receptas vienas tinkamesnių nameliams, nes patogiau, kai kepamos detalės kuo mažiau pučiasi ir deformuojasi.
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias
QUOTE(dziugena @ 2011 11 17, 15:15)
Man atrodo, kad Bea meduolių receptas vienas tinkamesnių nameliams, nes patogiau, kai kepamos detalės kuo mažiau pučiasi ir deformuojasi.
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias
ačiū labai reiks mėgint, kalėdinis pyragas jau aušta
mergaites as del kaledinio pyrago ,ar butina deti ruda cukru ,ir kuo jis skyresi nuo paprasto ?
As taip pat jau dziovintus vaisius uzpyliau alkoholiu, ryt pirma karta kepsiu pyraga, tikiuosi pateisins lukescius
Merginos, o pagal koki recepta kepat imbierinius sausainiukus ?
Merginos, o pagal koki recepta kepat imbierinius sausainiukus ?
QUOTE(azalija170 @ 2011 11 17, 22:41)
mergaites as del kaledinio pyrago ,ar butina deti ruda cukru ,ir kuo jis skyresi nuo paprasto ?
Man jis duoda visa skonį meduoliuose tokį specifinį,skanų
Sveikutes, turiu pora kalusymeliu(kai kam tikriausiai pasirodys kvaili tie mano klausymai, bet atleiskit jau man,niekad nekepiau Kalediniu kepiniu, apart meduoliuku sausainiuku )
tas garsusi Kaledinis pyragas skirtas tik suaugusiems?klausiu del alkoholy mirkytu vaisiu. vaikuciams jau jo neduodate? ir dar, tie grazuciai meduoliniai nameliai, jie kieti buna?ar nuo recepto priklauso?kada mazdaug juos puosiate ir kur laikote papuostus?
buciau labai dekinga, jei atsakytumete
tas garsusi Kaledinis pyragas skirtas tik suaugusiems?klausiu del alkoholy mirkytu vaisiu. vaikuciams jau jo neduodate? ir dar, tie grazuciai meduoliniai nameliai, jie kieti buna?ar nuo recepto priklauso?kada mazdaug juos puosiate ir kur laikote papuostus?
buciau labai dekinga, jei atsakytumete
QUOTE(Beža @ 2011 11 17, 23:12)
Man jis duoda visa skonį meduoliuose tokį specifinį,skanų
jai recepte parasyta kad rudas ,tai reiskia rudas ,o jo tikiuosi visur yra pirkti ,paprasciausiai nekreipiau niekada demesio i toki daikta,o gal kuri kepe su paprastu?
sekmadieni reiks pabandyti iskepti isgirta pyraga
o kokiu "prietaisu" puosiat meduolius, sausainiukus? juk jei su konditeriniu svirkstu tai bus labai storai, ar yra tokiu plonyciu plonyciu antgaliu ?