Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

Aš tešlą pasidarau lapkričio paskutinėmis dienomis, pasidedu šaldytuve, o meduolius ir namelius Kalėdoms kepti pradedu prasidėjus Adventui, t.y. gruodžio pirmomis dienomis, dekoruoti pradedu likus savaitei iki Kalėdų
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 11 17, 10:18)
Aš tešlą pasidarau lapkričio paskutinėmis dienomis, pasidedu šaldytuve, o meduolius ir namelius Kalėdoms kepti pradedu prasidėjus Adventui, t.y. gruodžio pirmomis dienomis, dekoruoti pradedu likus savaitei iki Kalėdų

o kokį receptą naudojate? 4u.gif
Atsakyti
Pernai kepiau ir puošiau meduolius lapkričio pabaigoje - gruodžio pradžioje. Kai kuriuos ragavome jau po Kalėdų, lyg ir viskas gerai smile.gif bet šiemet ir vėl suku galvą su tuo pačiu klausimu - kada geriau kepti, kad paskui bėdos nebūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2011 11 17, 13:09)
Pernai kepiau ir puošiau meduolius lapkričio pabaigoje - gruodžio pradžioje. Kai kuriuos ragavome jau po Kalėdų, lyg ir viskas gerai smile.gif bet šiemet ir vėl suku galvą su tuo pačiu klausimu - kada geriau kepti, kad paskui bėdos nebūtų  doh.gif

o kokį receptą naudojate, tų receptų visokiausių yra, noriu namuką padaryt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 17, 12:01)
o kokį receptą naudojate, tų receptų visokiausių yra, noriu namuką padaryt... smile.gif

Man atrodo, kad Bea meduolių receptas vienas tinkamesnių nameliams, nes patogiau, kai kepamos detalės kuo mažiau pučiasi ir deformuojasi.
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2011 11 17, 15:15)
Man atrodo, kad Bea meduolių receptas vienas tinkamesnių nameliams, nes patogiau, kai kepamos detalės kuo mažiau pučiasi ir deformuojasi.
Va, Nerytes meduolinis namelis su receptu. Šiaip jau, geriausia išsibandyti kelis meduolių receptus, kuris priimtiniausias  4u.gif

ačiū labai smile.gif reiks mėgint, kalėdinis pyragas jau aušta smile.gif
Atsakyti
mergaites as del kaledinio pyrago ,ar butina deti ruda cukru ,ir kuo jis skyresi nuo paprasto ? blush2.gif
Atsakyti
As taip pat jau dziovintus vaisius uzpyliau alkoholiu, ryt pirma karta kepsiu pyraga, tikiuosi pateisins lukescius biggrin.gif

Merginos, o pagal koki recepta kepat imbierinius sausainiukus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2011 11 17, 22:41)
mergaites as del kaledinio pyrago ,ar butina deti ruda cukru ,ir kuo jis skyresi nuo paprasto ? blush2.gif

Man jis duoda visa skonį meduoliuose bigsmile.gif tokį specifinį,skanų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu pora kalusymeliu(kai kam tikriausiai pasirodys kvaili tie mano klausymai, bet atleiskit jau man,niekad nekepiau Kalediniu kepiniu, apart meduoliuku sausainiuku ax.gif )
tas garsusi Kaledinis pyragas skirtas tik suaugusiems?klausiu del alkoholy mirkytu vaisiu. vaikuciams jau jo neduodate? blush2.gif ir dar, tie grazuciai meduoliniai nameliai, jie kieti buna?ar nuo recepto priklauso?kada mazdaug juos puosiate ir kur laikote papuostus?
buciau labai dekinga, jei atsakytumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 11 17, 23:12)
Man jis duoda visa skonį meduoliuose  bigsmile.gif tokį specifinį,skanų  biggrin.gif

jai recepte parasyta kad rudas ,tai reiskia rudas ax.gif ,o jo tikiuosi visur yra pirkti blush2.gif ,paprasciausiai nekreipiau niekada demesio i toki daikta,o gal kuri kepe su paprastu?
sekmadieni reiks pabandyti iskepti isgirta pyraga mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokiu "prietaisu" puosiat meduolius, sausainiukus? juk jei su konditeriniu svirkstu tai bus labai storai, ar yra tokiu plonyciu plonyciu antgaliu ? blush2.gif
Atsakyti