Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(ViduxKLP @ 2011 12 05, 14:53)
Mano nei pirma, nei antra partija neišgyveno  doh.gif Dabar baigiau trečią ir nežinau kur paslėpt  lotuliukas.gif Pagal meduolių išlikimo procentą man reikia maždaug kas antrą dieną iki kalėdų kept, kad turėčiau ką dovanoti  doh.gif


Aš savuosius ant spintos užkėliau, tik bėda tame, kad pati tai pasiekiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,

Nagi ir as su klausimu...kepiau cipciuko meduolius. Na man jie truputi pakilo, gavosi purus. Taciau skonis.....nezinau kodel, bet man jie tooooookie sausi....net nzn....be kavos ar pieno nelabai jau juos ir valgysi.....
Na ir mastau sau....arba as ka nors dariau netaip......
Arba cia tik mano skonio receptoriai sutrike doh.gif doh.gif

Gal kas turejote panasiu bedu?????

Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2011 12 06, 09:51)
Aš savuosius ant spintos užkėliau, tik bėda tame, kad pati tai pasiekiu.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 12 05, 18:12)
o cia rariau sokoladinius itrukusius. ir vel problema - man prie ju nesiklijavo cukraus pudra. gal ja reikia paslapinti? prasau patarimus, ne sie sausaineliai stebuklingo skonio -tai norisi, kad ir isvaizda atitiktu  ax.gif

pagal kokį receptuką jie daryti, labai jau skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 12 06, 11:59)
pagal kokį receptuką jie daryti, labai jau skaniai atrodo  bigsmile.gif


as siemet bandysiu siuos http://www_neringa-b...e-crinkles.html
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 12 06, 13:05)

oij, ačiū labai 4u.gif atrodo seku tą blogą, bet pražioplinau kažkaip tokį skanumyną biggrin.gif

o įdomu jie ilgai išsilaiko, ta prasme nesudžiūna? nes Kalėdom norėčiau ir idealu būtų prieš kelias dienas juos išsikept g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonpari: 06 gruodžio 2011 - 13:41
gal galima nerytes ir cipsiuko meduoliuku receptukus.?
galit y az parasyt.
Papildyta:
nerytes radau 1psl, neradau cipsiuko dar receptuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2011 12 06, 10:34)
Sveikos kepejeles,

Nagi ir as su klausimu...kepiau cipciuko meduolius. Na man jie truputi pakilo, gavosi purus. Taciau skonis.....nezinau kodel, bet man jie tooooookie sausi....net nzn....be kavos ar pieno nelabai jau juos ir valgysi.....
Na ir mastau sau....arba as ka nors dariau netaip......
Arba cia tik mano skonio receptoriai sutrike  doh.gif  doh.gif

Ne kartą jau kepiau Cipciuko meduolius. Skanūs. Žinoma nereikia tikėtis, kad jie bus minkšti kaip keksas. Nu tokie sausainiukai ir tiek. Paminkštėja, t.y. prisitraukia drėgmės, pastovėję savaitę kitą. Bet jei kambary sausas oras, tai nelabai paminkštės. Tokiu atveju labai tinka juos uždaryt dienelei kitai dėžutėje kartu su prapjautu obuoliu.
Va kas man Cipciuko meduoliuose nepatinka, tai reikia greitai suktis su tešlos kočiojimu kol ji neatvėso. Nes pravėsusi tešla jau sunkiai kočiojasi, paviršius būna grublėtas, o tada atitinkamai ir meduoliukai banguoti. Žinoma, skoniui tas įtakos neturi.


QUOTE(kristynka* @ 2011 12 06, 13:57)
gal galima nerytes ir cipsiuko meduoliuku receptukus.?
galit y az parasyt.
Papildyta:
nerytes radau 1psl, neradau cipsiuko dar receptuko g.gif

tai atidžiai paskaitykit dar kartą pirmą puslapį - yra ne tik cipsiuko, bet ir kitų meduolių receptų mirksiukas.gif
Atsakyti
cipciuko medaus tortasmergino iko toks klausimas, noriu kepti meduolinius namelius, ir galvoju, o kazin gal geraai butu daryti pagal cicpiuko medaus torto lakstu recepta? g.gif man jos tortu lakstu skonis tai pasakiskas blush2.gif
va receptukas, nes ziuriu labai panasus ir meduoliukai jos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EEmama: 06 gruodžio 2011 - 14:37
QUOTE(Bonpari @ 2011 12 06, 13:21)
oij, ačiū labai  4u.gif atrodo seku tą blogą, bet pražioplinau kažkaip tokį skanumyną  biggrin.gif

o įdomu jie ilgai išsilaiko, ta prasme nesudžiūna? nes Kalėdom norėčiau ir idealu būtų prieš kelias dienas juos išsikept  g.gif

Per kelias dienas nesudzius. Bet per kelias savaites man sudziuvo g.gif Iskepus reiketu laikyti sandariai uzdarytus. As pernai pakavau i dezutes sausainiu rinkinius. Tai po keliu savaiciu sitie buvo prasciausiai issilaike.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 03, 18:30)
Jau vėsta iškepti sausainiai smile.gif Skonis fantastiškas, gavosi labai gerai, sutrūkinėjo kaip reikia  ax.gif  Tik va, pasirodo nereikejo peiliu pjaustyt, tešla apstingo, bet nelabai kietai, todėl lengvai su šaukšteliu atkabindavau ir greit tekdavp rutuliuką sukti, kad nesutęžtų tešla. Bet kuriuo atveju remokenduoju, nes skonis nuostabus  wub.gif



kepei pagal Nerytę? 4u.gif



Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2011 12 06, 14:24)

Va kas man Cipciuko meduoliuose nepatinka, tai reikia greitai suktis su tešlos kočiojimu kol ji neatvėso. Nes pravėsusi tešla jau sunkiai kočiojasi, paviršius būna grublėtas, o tada atitinkamai ir meduoliukai banguoti. Žinoma, skoniui tas įtakos neturi.



aš įkišu į mikrobangę kelioms sekundėms tešlą ir ji vėl minkšta bei paslanki blush2.gif nežinau iš tikro ar tai sveika ar ne, bet gaunasi gera pagalba dirbant su ta tešla ax.gif šiaip gal būt galima būtų ją laikyti ant kokios silpnų garų vonelės, kad palaikyti vis šilumą g.gif
Papildyta:
Užpraeitais metais kepiau meduoliukus dovanoms ir įpakavau štai taip smile.gif

user posted image

user posted image



Šiais metais norėčiau išmėginti jėgas namelio gamyboje bigsmile.gif kalėdinių keksų, eglučių ir sausainių kepime bigsmile.gif
Atsakyti