QUOTE(etoile @ 2011 12 06, 10:34)
Sveikos kepejeles,
Nagi ir as su klausimu...kepiau cipciuko meduolius. Na man jie truputi pakilo, gavosi purus. Taciau skonis.....nezinau kodel, bet man jie tooooookie sausi....net nzn....be kavos ar pieno nelabai jau juos ir valgysi.....
Na ir mastau sau....arba as ka nors dariau netaip......
Arba cia tik mano skonio receptoriai sutrike
Ne kartą jau kepiau Cipciuko meduolius. Skanūs. Žinoma nereikia tikėtis, kad jie bus minkšti kaip keksas. Nu tokie sausainiukai ir tiek. Paminkštėja, t.y. prisitraukia drėgmės, pastovėję savaitę kitą. Bet jei kambary sausas oras, tai nelabai paminkštės. Tokiu atveju labai tinka juos uždaryt dienelei kitai dėžutėje kartu su prapjautu obuoliu.
Va kas man Cipciuko meduoliuose nepatinka, tai reikia greitai suktis su tešlos kočiojimu kol ji neatvėso. Nes pravėsusi tešla jau sunkiai kočiojasi, paviršius būna grublėtas, o tada atitinkamai ir meduoliukai banguoti. Žinoma, skoniui tas įtakos neturi.
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 06, 13:57)
gal galima nerytes ir cipsiuko meduoliuku receptukus.?
galit y az parasyt.
Papildyta:
nerytes radau 1psl, neradau cipsiuko dar receptuko
tai atidžiai paskaitykit dar kartą pirmą puslapį - yra ne tik cipsiuko, bet ir kitų meduolių receptų