Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 10 tema

QUOTE(editav @ 2011 12 04, 13:23)
Aš buvau keletai valandų palikusi tešlą, nes atsirado skubių reikalų, tai paskui gan sunkiai iškočiojau.

unsure.gif unsure.gif
o ten parasyta kad palikt atvesti porai valandu, tai gal geriau nieko nelaukt ir kociot? g.gif o kazi jei issikociot, prisispaudyt formeliu ir ryte issikept, tada gal nieko g.gif nesudziutu tesla? rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka. kepu ir as pagal Neryte siandien meduoliukus... bet speju, kad jie Kaledu nesulauks ir reiks dar ne karta kartoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2011 12 03, 22:46)
Su kokiomis priemonemis taip galima dekoruoti?  Nauja as situose reikaluose 

Piesimas icingu ant meduolikiu ir (ne tik) pazingsniui.
Atsakyti
Kepiau Ules meduoliukus. Man labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 12 04, 16:30)
Kepiau Ules meduoliukus. Man labai patiko. thumbup.gif

o pagal kuri recepta kepei?

as siais metais pirma karta zadu kepti meduoliukus, bet noriu minkstu, gal rekomenduotumet koki receptuka?
skaiciau,kad ilgeliau juos palaikius jie tampa minksti, bet tikriausiai yra ir tokiu receptu,kur tik iskepus jie jau buna minkstuciai blush2.gif beje, tada idomu ar jie ir ilgiau pastoveje buna minksti. gal patarsit ir pasidalinsit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 04, 16:47)
o pagal kuri recepta kepei?

as siais metais pirma karta zadu kepti meduoliukus, bet noriu minkstu, gal rekomenduotumet koki receptuka?
skaiciau,kad ilgeliau juos palaikius jie tampa minksti, bet tikriausiai yra ir tokiu receptu,kur tik iskepus jie jau buna minkstuciai  blush2.gif beje, tada idomu ar jie ir ilgiau pastoveje buna minksti.  gal patarsit ir pasidalinsit patirtim  4u.gif

Sitie tokie minkstuciai ir gausis, jei storesniu paliksi. Sitie ne guminiai, o trapesni, ne nera medaus.
Kalėdiniai minkšti meduoliai
340 gr. miltų
2 šaukšteliai prieskonių meduoliams
šaukštelis sodos
200 gr. cukraus
kiaušinis
225 gr. margarino ar sviesto

Sumaišyti visus birius produktus. Sviestą su cukrumi išsukti iki purumo, įmušti kiaušinį ir plakti iki vientisos masės. Masę sumaišyti su biriais produktais. Tešlą atšaldyti. Formuoti meduolius ir kepti 190 C. 13-15 min.

Skanaus !!
Atsakyti
Nugi prikepiau kalna palei Nerytes receptuka-skanus wub.gif Is tos pacios teslos namukui ir sienas iskepiau rolleyes.gif Sudejau i popierine deze ir lauksiu laisvesnes dienos,kad pradet puosyba....Reikia 'pasiruost' moraliskai smile.gif

Divia-aciu labai uz nuoroda-kaip tik paciu laiku,ypac,man,naujokei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2011 12 04, 18:25)
Nugi prikepiau kalna palei Nerytes receptuka-skanus wub.gif Is tos pacios teslos namukui ir sienas iskepiau rolleyes.gif Sudejau i popierine deze ir lauksiu laisvesnes dienos,kad pradet puosyba....Reikia 'pasiruost' moraliskai smile.gif

Divia-aciu labai uz nuoroda-kaip tik paciu laiku,ypac,man,naujokei blush2.gif

good.gif 4u.gif
As tai paciam ikarsti nauju namuciu irenginejime,tai tik uzbegu pasidziaugti jusu darbeliais ir pasikankint is pavydo,nes ko gero jokiem kepiniams siemet laiko taip ir nebeturesiu doh.gif
Sekmes darbeliuose ir nepamirskit pasirodyti,nes nors tiek sirdis atsigauna i grozybes beziurint.. verysad.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kepėjėlės smile.gif 2 šaukštelius sodos kokiu kiekiu kepimo miltelių galima pakeisti? Labai bijau sodos padauginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 12 05, 15:45)
Gal galit patarti kepėjėlės smile.gif  2 šaukštelius sodos kokiu kiekiu kepimo miltelių galima pakeisti? Labai bijau sodos padauginti 4u.gif

o kepimo miltelių kokia sudėtis? ne ta pati soda, plius kažkokia priemaiša? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 05, 16:08)
o kepimo miltelių kokia sudėtis? ne ta pati soda, plius kažkokia priemaiša?  g.gif

Sudėtyje yra sodos. Bet ar užteks 2 šaukštelių kepimo miltelių (recepte 2 šaukšteliai nugesintos sodos) g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2011 12 04, 12:19)
Labuka. kepu ir as pagal Neryte siandien meduoliukus... bet speju, kad jie Kaledu nesulauks ir reiks dar ne karta kartoti biggrin.gif

Mano nei pirma, nei antra partija neišgyveno doh.gif Dabar baigiau trečią ir nežinau kur paslėpt lotuliukas.gif Pagal meduolių išlikimo procentą man reikia maždaug kas antrą dieną iki kalėdų kept, kad turėčiau ką dovanoti doh.gif
Atsakyti