Siandien kepiau meduoliukus oagal Cipciuka recepta. Dejau ne visko tiek kiek parasyta, bet gavosi supr. Kita karta desiu vien tik medu nedesiu cukraus. Apipeckiojau juos, kita savaitgali kepsiu sventinius jau, nes sie buvo tik bandymas
Ar uzsiminkius Nerytes tesla meduoliams, galima palikt kitai dienai kociot ir kept
QUOTE(G_arbanele @ 2011 12 03, 22:46)
cia su aisingu manu manymu kiausinio baltymas ir cukrus ir su saukstu labai gerai issukta
QUOTE(EEmama @ 2011 12 04, 00:50)
cia su aisingu manu manymu kiausinio baltymas ir cukrus ir su saukstu labai gerai issukta
Sita as suprantu, bet kokiu aparatu taip graziai padaroma? Svirkstu?
QUOTE(G_arbanele @ 2011 12 04, 01:58)
Įsiterpsiu
pirmiausia matosi, kad tai yra labai įgudusios rankos darbas.
Nežinau kaip su švirkštu, tačiau kiek mačiau kaip labai smulkias detales piešia profai, tai spaudžia šitą aisingą per tūtelę - arba popierinę vienkartinę pasidaro, arba per antgaliuką Nr. 1 arba Nr 2 spaudžia (konditeriniam maišely tas antgaliukas).
QUOTE(naitas @ 2011 12 04, 01:03)
Įsiterpsiu
pirmiausia matosi, kad tai yra labai įgudusios rankos darbas.
Nežinau kaip su švirkštu, tačiau kiek mačiau kaip labai smulkias detales piešia profai, tai spaudžia šitą aisingą per tūtelę - arba popierinę vienkartinę pasidaro, arba per antgaliuką Nr. 1 arba Nr 2 spaudžia (konditeriniam maišely tas antgaliukas).
pirmiausia matosi, kad tai yra labai įgudusios rankos darbas.
Nežinau kaip su švirkštu, tačiau kiek mačiau kaip labai smulkias detales piešia profai, tai spaudžia šitą aisingą per tūtelę - arba popierinę vienkartinę pasidaro, arba per antgaliuką Nr. 1 arba Nr 2 spaudžia (konditeriniam maišely tas antgaliukas).
Kad ranka igudusi tai cia be abejo. Galvoju gal yra kokius spec priemoniu, kad taip puikiai padaroma, pvz tos "groteles". Tokios jos tobulos
QUOTE(Divia @ 2011 11 20, 12:35)
kur tos alpstancios ziurkes, cia ju bent šimto su puse reik
nesu nieko dailesnio macius
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 11 22, 13:15)
As pernai pakavau i permatoma dovanu popieriu. O uzpernai i kepimo rankove nu labai gerai i ja, svelnus, minkstas celofanas
o jie ten permatomi? as vis isivaizduoju kad ten kaip kepimo popierius
QUOTE(Rasskee @ 2011 12 03, 19:30)
Na, galvoju nebent jos gerai nenugesinau Nieko, galvojau Kalėdom iškepiau, bes visą dieną žaidžiau, bet netikiu,kad iki Kalėdų pavyks man juos išlaikyti, tirpsta akyse
Tai smagu,kad akyse tirpsta,vadinasi,skanu Issikepsi dar viena porcija
QUOTE(vivir @ 2011 12 03, 22:03)
O gal kuri pasakys, ar galima is anksto issikept lietuviska egle?
Egle gali stoveti pora savaiciu,bet tik ne dregnoje patalpoje,nes pritrauks dregmes ir nebus tokia skani. Gal ir dar anksciau galima kept,bet man ilgesnis laiko tarpas kazkaip kreivai atrodo kepiniams
QUOTE(rabelkyte @ 2011 12 03, 23:12)
Ar uzsiminkius Nerytes tesla meduoliams, galima palikt kitai dienai kociot ir kept
As ir uzsiminkius uzvakar-siandien kepsiu Timaris parduotuvej papirkau maiseliu supakavimui-uzsiuodzia jau sventes
QUOTE(rabelkyte @ 2011 12 03, 23:12)
Ar uzsiminkius Nerytes tesla meduoliams, galima palikt kitai dienai kociot ir kept
Aš buvau keletai valandų palikusi tešlą, nes atsirado skubių reikalų, tai paskui gan sunkiai iškočiojau.
QUOTE(svajone* @ 2011 12 04, 00:22)
Tai smagu,kad akyse tirpsta,vadinasi,skanu Issikepsi dar viena porcija
Tai turbūt teks Tik va, to laiko nuolat trūksta
Beje, tie šokoladiniai sausainiai jau irgi beveik sutirpo